Pepenasi de iulie- august 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 15
AnnaBaby spune:
De la ce pot fi copii incercanati? Ioana are uneori cearcane si imi cam fac griji...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
katalyna spune:
diarux, daca ii cade sau nu poti sa-l sterigi cu betadina si sa-i pui putina pudra de baneocin. betadina este foarte bund ezinfectant.
anna, in general cearcanele stiu ca apar la persoanele care au probleme cu ficatul, dar asta la adulti. poate e mai obosita decat de obicei, doarme bine?
diarux spune:
ANKA, KATA
Uitasem de baneocin.acum...tot ii fac baie si sper sa ii cada singura ca tare se mai agata in hainute si se vede horror. Io nu ma pot uita la ea. pe el nu pare s ail deranjeze in schimb.
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
Tecky spune:
diarux eu cand i-am taiat Ralucai din carne o unghiuta si i-a curs sange dr mi-a zis sa-i dau cu betadina si cu bepanthene.
Noapte buna fetelor!
AnnaBaby spune:
Vreau si eu parola de la picasa pe pm ca nu o mai stiu, o aveam salvata direct in sign in, dar laptopul meu a suferit un atac al uraganului Ioana
, asa ca a trebuit rearanjat, si nu mai am parola salvata
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
gallyb spune:
ANAXENA ceea ce a facut Maria sigur nu este de la dintisori. Sa ne tii la curent.
ANKALAURA, dupa rochii din astea ma uit eu, problema e ca toate sunt cu bretele si imi ies pliurile pe langa bretele si mor de ciuda. Uf, as vrea ceva cu bolero, caci o sa-mi fie frig de moarte la biserica, totusi e sfarsitul lui octombrie atunci. Inca m-ai caut...
DIARUX sper ca a cazut unghiuta. 
Noi ducem o lupta crancena cu urcatul si coboratul de pe pat si scaune. Ma dispera pur si simplu. Ieri sotul a lasat o carte xeroxata pe pat, deci erau coli neindosariate si ce credeti ca facut Xenia cat m-am dus eu pana la bucatarie, s-a urcat pe pat si ploua cu foi si era foaaaaaaarte fericita...Dar si mai fericit a fost tati care a pus dupa aia toate foile pagina cu pagina...![]()
![]()
![]()
Caprioara spune:
Am revenit.
Xena, nu stiu ce poate fi; noi nu am patzit asa...Mai bine vorbeste cu un medic. Sanatate Mariei!
Profa, sper sa-i cada ungiuta la baie, ca sa te linistesti
.
Ileana, poze??? Vrem poze
.
Anna, cearcane pot fi si de la paraziti intestinali parca.
Gally, vazut fata frumoasa
. Ei, tati sa nu-si mai lase foile asa, nesupravegheate
. Cred ca Xenia s-a distrat pe cinste cu ele
.
Syb, spor la amenajari.
Azi noapte fata a morfolit sanul pana la 12:30, cand finally a adormit si nu i-am mai dat san deloc pana dimineatza la 10, cand i-am servit fructele. Dar, s-a trezit de muuulte ori in cursul noptii sa maraie: uneori scurt si se intorcea pe partea cealalta, alteori mai lung de credeam ca nu reusesc sa o potolesc fara san (dar din fericire am reusit). Concluzia: eu nu prea am dormit, dar macar nu a mancat noaptea si poate la noapte nu se mai trezeste de atatea ori. A dormit si tati cu noi, si am dormit mai inghesuite decat eram obisnuite – asta a fost un motiv in plus pentru care eu nu am dormit bine. Macar nu a sforait tare!
Am masurat si cantarit copiii:
-Ilinca are 8100 gr si 75 cm la 1 an si mai mult de 2 luni jumatate.
-Matei are 17500 gr si 115 cm la 7 ani si aproape 10 luni.
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
diarux spune:
TECKY 
si noapte buna
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara Am masurat si cantarit copiii: -Ilinca are 8100 gr si 75 cm la 1 an si mai mult de 2 luni jumatate. -Matei are 17500 gr si 115 cm la 7 ani si aproape 10 luni. pup you all, In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici, in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2. Multumim frumos. -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Caprioara, mami de Matei si de Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei Blogul meu - manute talentate |
M-ai facut sa zambesc, asta pentru ca zilele trecute i-am masurat si eu pe ai mei....
Matei are 12 kile la un an si 2 luni si un pic
Uite, eu cand il vad pe Matei al meu asa indesat, la 12 kile... ma ia cu frica...insa daca e la pielicica goala se vede ca nu e gras deloc, doar asa...indesat. Soiuri diferite...
Sanatosi sa fie!Am vazut pozele de pe blogul tau!Cred ca Matei sa distrat pe cinste!
Annababy, unii copii mostenesc "cearcanele" de sub ochi de la parintii, facand parte cumva din fizionomie, eu asa stiu, insa, intradevar , poate fi o problemuta la ficat, unii zic chiar ca ar fi un semn de la viermisori (care tot cu ficatul au treaba) Daca te nelinisteste cel mai bine este sa consulti un dr si sa faceti analize.
proud mummy