Pepenasi de iulie- august 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 16
dr_anca spune:
Neata!
eu scriu cu on-screen keyboard pentru ca am tras cu aspiratorul tastatura si nu am vazut asa ca am dus sacul a gunoi 
Sara e de groaza cu furatul, nu pot uita nimic pe jos ca le ascunde in noptiera, am gasit jucarii in frigider, portoflul pus pe un raft sub birou de am facut spume cautand.
Deci poate a mblat Ioana la pastile, eu am vazut a a mea ca se pricepe sa le scoata din folie.
Illeana da-ne vesti 
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
moni_or spune:
ANNA, noua ne merge bine cu Cutaden cand e rosu Luca la fundulet. Mai este una buna de la Avene, dar nu mai stiu cum ii zice. Si zici ca poate ne insotesti si tu la odisee?
Glumesc, sper sa nu fie cazul ca inteleg ca nu iti doresti inca. Numai sa nu fi inghitit Ioana pastila, daca stie sa o scoata, Doamne fereste, eu anticonceptionalele cand le luam mi le tineam in portofel si portofelul in poseta inchisa, nu cumva sa ajunga Luca la ele, si in general tabletele le tin in locuri inalte, ca nu se stie niciodata.
SIBYLLE, voi va renovati incet incet toata casa, nu? Ca mai demult parca in baie ati avut santier. Tin pumnii sa se termine totul inainte sa inceapa frigul!
DR-ANCA,
ai aspirat tastatura si n-ai observat? Si ai aruncat-o la gunoi? Sau cum?
Monica, mami de
Luca si
6+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
ankalaura spune:
CAPRI / ANA - pe Erika nu am mai cantarit-o, dar la lungime are peste 80 cm ca am comparat-o cu un baietel din parc si ala avea sigur sigur 84.
Eliza are 20 de kile si 120. Si e slabanoaga de ii numar coastele. Bag seama ca centimetri aia in plus fac sa se piarda si cele 3 kile in plus
Dar macar are 6 ani si 1 luna... Eu tot sper sa mai puna ceva carnita pe ea, macar sa nu i se mai numere coastele 
AnnaBaby spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor. 
Gally mersi pt pm!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
bujo spune:
Anka, corset ii zice mama, corsaju e partea de sus a rochiei, asta il au toate rochiile
Corsetul e obiectul de vestimentatie ca o centura care strange talia, uneori are si balene de intarire.
Gallyb ai putea sa-ti iei ceva cu corset, insa neaparat cu balene, altfel il iei degeaba si mai urat arata. Insa si asta daca il strangi prea tare se indoaie balenele si arata urat, trebuie probat sa vezi cum se aseaza. Si poti lua un bolero cu manecuta scurta sau cu maneca 3/4 care arata bine cu rochiile cu bretele si corset. Daca nu, te poti orienta catre o rochie cu drapaj, ceva care sa cada greu si sa nu se muleze pe sunculitele care te deranjeaza. Insa la astea largi si vaporoase nu merge bolero, iti iei un sal.
Anna cearcanele pot fi semn de anemie sau poate asa e pielea copilului. Eu de exemplu am pielea alba si subtire si se vad vinisoare pe dedesubt si dau impresia de cearcane. Vad ca si la Filip se vad cateodata.
dr_anca ca ce mama tastaturilor microscopice ai tu? 
bujo mami de Filip
ankalaura spune:
Ia uite-o domne pe Bujoreata ce priceputa e la drapaje si altele! ce e aia drapaj maica??
boticelina spune:
Bine v-am gasit bostana!
Maitreyi imi pare rau tare, dar Anka are dreptate, trebuie sa privesti cu speranta inainte, sunteti tineri, o aveti deja pe Alexandra, nu trebuie sa disperi. Poate doar sa iei o pauza sa te refaci sufleteste 
Multu de raspunsuri privitoare la mersul la teatru. O sa trec odata pe acolo sa vad programul si cam ce piese au in repertoriu, ca sa am in casa si povestile respective (poate e ceva nou, altele decat povestile clasice...
Vio si noi suntem campioane la tavaleli, dar s-au mai rarit pentru ca deja le anticipez si ori le ocolesc cu gratie (prin distragerea atentiei) sau o las sa se tavaleasca intr-un loc safe. Numai ca nu o ignor, stau langa ea in genunchi si-i vorbesc rar, pe un ton monoton sau in soapta si de obicei se opreste din tipat ca sa auda ce balmajesc io acolo
Sau in caz de forta majora, mai ales cand trebuie sa plecam de undeva si dansa nu vrea, o ridic in aer deasupra capului meu, se mai zbate de vreo 2 ori si io o arunc pe umeri si plecam... E un tur de forta deoarece ma'zel are deja 12 kile, imi rupe grumazul dar cocotata acolo sus e safe si-i place.
Acuma s-a prins ca, daca sunt suparata, poate sa ma faca sa rad daca imi arata degetelul - adica are 1 an, sau ma pupa, e circareasa, a vazut ca ma topeste daca ma tzocaie si deja face abuz ![]()
Help!! - cum se face corect recoltarea pentru ex coproparazitologic? trebuie sa pun pampi ca sa pot recolta? Ca ea daca face la olita face si pipi in acelasi timp... In cat timp de la recoltare tre sa duc proba la laborator? Tre sa cumpar eu recipientul? Ala are si o lingurita cu care recoltez sau tre sa improvizez?
Vreau sa fac ex asta din mai multe motive: 1. Azi deparazitez si pisica ca o suspectez ca are viermi, 2. de la o vreme bea lapte in cantitati industriale (a ajuns la un litru pe zi), 3. Parca ii miroase in unele dimineti gurita (da asta poate fi si de la laptele pe care il bea fara numar peste noapte) si 4. are cearcane (ca tot intreba Ana_B de cearcane)
Xeno ar putea fi si o boala a copilariei, suna la cresa si vezi daca mai are vreun cupil la fel...
Monica si gargaritza
Nancy
blog revival
- chestii gargaricesti
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Irina am citit la un alt subiect ce a facut o mamica care avea aceeasi prob pe care o ai tu cu Yvo. I-a cumparat copilului un rucsac in forma de maimuta, care maimuta avea o coada de vreo 80 cm si cupilul purta rucsacul iar ea il tinea de coada maimutei
80 cm coada de maimutza + 60 cm lungimea bratului tau = autonomie 1.4 metri => suficient pentru 2 ani jumate 
Mi se pare foarte tare si chiar am vazut niste www.jocul.ro/produs_detalii.php?id=90#" target="_blank">rucsacele haioase, la care poti sa-i cosi tu eventual o coada de maimutza
Sau atasezi la un rucsac normal o maimutza de plus cu coada lunga
Imediat vine vremea s-o pumen si noi in practica...
Pentru prietena care are nevoie de paturici - din pacate eu le-am dat pe toate dar inainte sa nasc tin minte ca am cumparat paturi de fleece (cca 12 lei/bucata, de 1.8m x 2m)) pe care le-am taiat in 4 si am facut paturele mici. Fleece-ul (polarul) nici nu necesita tiv, deci doar iei patura, o imparti in 4 si gata. Se gasesc peste tot paturile astea, sunt cele mai ieftine, eu mai am si acum una mare din care ii voi face cupilului 2 costume de joaca, vesta, caciula, d-astea... Scutece de finet in schimb mai am vreo 5 buc., daca le vrei spune-mi si ti le trimit.
Edit: am pus linkul cu rucsacelele, vezi ca sunt si prosoape de gradinitza matchy-matchy 
Monica si gargaritza
Nancy
blog revival
- chestii gargaricesti
"If you are unware of your choices, then you have none"
katalyna spune:
boti, ceri la farmacie recipient pt copro si alea au si lingurita inclusa, sunt prinse de capacul recipientului, trebuie sa ii iei din mai multe locuri din kk si sa-i pui in acelasi borcanel, cred ca daca e cu pipi nu merge, eu i-am luat din pampers cand i-am facut analize
maitreyi spune:
iris iti trimit eu o paturica prin dragos insa ti-o poate da maine dupa ora 6 cred (sa iasa de la munca). e ok asa? ii dau nr de tel si te suna el.
multumesc fetele 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008