Pepenasi de iulie- august 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 17
bujo spune:
ANKA drapajul "e" falduri bre, sau pliuri. Adik materialul sa fie prins astfel incat sa faca niste cute ordonate si sa acopere exact zonele cu probleme.
bujo mami de Filip
serbanica spune:
Buna mamici de pepenasi!Nu stiu daca ma mai tineti minte dar eu ma gindesc la voi.Va mai citesc din cind in cind dar nu am timp sa va raspund azi nu citesc si va salut.Noi suntem bine am facut 1an mergem si spunem citeva cuvinte ca mama baba papa si tata.
Vreau sa spun cu intirziere tuturor pepenasilor LA MULTI ANI!sa creasac mari si sa fie sanatosi,fericiti si fie ca norocul sa ii insoteasca tot timpul de lungul vieti.
Va pup dulce!
vias spune:
Hello gagici 
ati scris asa mult...dar eu sunt asa de obosita de nu ma vad ...asta pt ca am fost prin plimbari...
..dar acum stau acasa linistita...merg sa fac baie si in pat...ca au inceput nasterile la fetele de la mine...si eu vreau ca Flavius sa mai stea 3 saptamani in burtica 

ma duc sa ma odihnesc 
Anka am cumparat forfecuta...multumesc oricum foarte mult! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
35+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi iris iti trimit eu o paturica prin dragos insa ti-o poate da maine dupa ora 6 cred (sa iasa de la munca). e ok asa? ii dau nr de tel si te suna el. multumesc fetele ![]() ------- mamica fericita de Alexandra ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Merci pt oferta, o primesc cu placere. Saptamana asta merg cu piticii la maica-mea. Saptamana viitoare e in Bucuresti sotul tau? Eu as prefera pe sapt viitoare daca poate, daca nu, o sa incerc sa imi fac un drum sa o iau.
Oricum pe saptamana viitoare o sa trimit paturicile la bb, ca se duce nasi-mea.
Ile, o sa iti dau un PM cu nr tau si daca poti sa mi-l trimiti si mie pe al tau. Poate ne vedem sapt viitoare sa iau paturelele, multumesc ff mult

Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
maitreyi spune:
iris unde sta mama ta? ca e deplasabil omu' meu
oricum ii dau nr si tratati voi direct
in afara de wk cand e in iasi in rest sta in bucuresti toata saptamana.
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
iriss27 spune:
Mama sta in Voluntari, dar n-as vrea sa il pun pe drum asa mult, Poate ne vedem pe undeva prin colentina, ca sa nu fie prea mult drumul nici pt el nici pt mine. Ma rog, daca poate, daca nu, o lasam pe sapt viitoare cand revin la baza 
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
Caprioara spune:
Helau,
Pupam toata gasca
.
Noi azinoapte am adormit cu greeeu (dar nu la san
), pe la ora 1:20. Insa nu s-a trezit deloc sa maraie toata noaptea
, iar pe la 10 dimineatza am trezit-o eu. A mancat binisor: dimineatza 120 gr fructe la borcanel si un iaurt tnuva de 150 gr; la pranz cam 150 gr mazare cu carnita de pui blenduite, ceva morcovei de la mine si un pic de branzica lacteea; dupa somnul de amiaza (de la 16:45 la 18:45, a adormit fara san) o cutiuta de budinca de vanilie nestle.
Si parca se joaca mai mult timp singurica, decat alta data
.
Sa vedem cum si cand s-o culca in seara asta
. Ideea e ca am ramas doar cu suptul de seara
.
Am fugit ca ma solicita.
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
bujo spune:
Capri asa da, sunteti pe drumul cel bun.
Filip doarme de la 9 pana a doua zi la 8 cu o trezire in jur de 4 cand il luam cu noi si il punem inapoi adormit, sau il lasam cu noi pana dimineata daca e prea marait.pana sapt trecuta dormea pana la 9 dar de o sapt se trezeste mai devreme, la 8.
bujo mami de Filip
moni_or spune:
Salutare!
Eu de cateva zile am cel mai cuminte copil din lume!
Si la pranz si seara la culcare il pun in patut, ii zic ca facem nani si el imi face tai-tai cu manuta si pot sa ies, ca el sta si adoarme singurel!! El, cu care atata am avut de furca cu dormitul si adormitul si care imi rupea mainile de atata leganat de ma gandeam cum o sa-l legan eu cu burta la gura
Sper doar sa-l tina, ca e prea frumos sa fie adevarat. Si nu mai zic ca in fiecare zi imi ridica bluza si ma pupa pe burtica, scumpul de el, parca ar simti el ca acolo e un fratior sau o surioara
Numai tare groaza mi-e sa nu faca varicela mititelul... Pentru ca, fetelor, sotul meu a facut varicela si nici eu nici (evident) Luca n-am facut, deci e fff posibil sa luam. Sunt tare necajita pt. ca varicela in sarcina poate da malformatii la fat
Sotul s-a mutat la ai lui de joi, de cand a aparut eruptia masiv, insa boala e contagioasa si cu 2 zile inainte sa apara eruptia, asa ca se prea poate sa o fi luat. Stau ca pe spini inca o saptamana-doua, dar asta e, cu Dumnezeu inainte, sa speram ca se indura de noi si nu facem.
Cam astea sunt noutatile noastre, pupici la mamici si pepenasi!
Monica, mami de
Luca si
6+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)