Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

aaaaaaaaaaaaa, si inca ceva!
cat timp dureaza de cand le incarc pe net si pana sunt gata?

---------------------------------------

www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Marina, dureaza cateva zile de cand dai comanda si pana primesti mail ca s-a prelucrat, iar apoi inca 2-3 zile lucratoare pana le poti ridica din magazin. De calitate, ce sa zic, difera de la comanda la comanda , adica cum si-a dat interesul omul care era de serviciu sa calibreze aparatul cred. Astea de le-am luat azi (150 buc) mi s-au parut ca au culorile prea tari si fetele cam galbene. Dar per ansamblu sunt ok. Acum, depinde ce pretentii are fiecare... Daca le scoti ca sa le pui la expozitie, nu-s ok . Dar ca sa le dau cadou la bunici si strabunici, sunt numa' bune.

Noi aveam 8 kg imbracate cu o rochita, pampers si sosete, mancare de pranz (120 gr) dar facute kk inainte de plecarea la doc . Asa ca ne-a trecut 7900 g.

pup you,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Theodor de mobriq

si

fratiorul Alex

Viata frumoasa si bucurii cu carul sa aveti!

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Noi tot cu diaree,tot 5-6 scaune pe zi,am trecut de astazi pe ercefuryl,sa vedem daca o avea vreun efect ca bioticsul si hidrasecul s-au dovedit apa de ploaie.
CAPRIOARA,ce idioti astia cu pozele lor.Eu data trecuta am dat comanda la Carrefour Berceni,ca matusa-mea lucreaza acolo si a zis ca nu au fost probleme, a platit exact cat faceau la casa.Acum am dat comanda de inca 400 dar de data asta am ales sa le primesc acasa.Ciudat este ca de vreo ora astept sa se incarce pozele si abia au trecut de jumatate.Oare trebuie sa mai astept o ora,sau o las pe maine,ca deja pic de somn.La tine cat a durat sa se incarce?
Cu greutatea,noi suntem la extrema cealalta.Deja are 11,5 kile
MARINA,in mare as zice ca sunt ok pozele,cu mici exceptii,dar la banii astia nu mai fac mofturi,asta e.Oricum nici d earuncat nu sunt.Cum a zis si Caprioara,numai bune de dat la bunici, nasi ,unchi,matusi etc,dar merg si de pus in album.
PICA, noi cand mergem cu alexandra la cumparaturi punem produsele pentru ea pe furis in cos si le dosim sa nu le vada,ca altfel tipa pana-i dai de se uita lumea ca la circ la noi.Ea cere chiar daca nu-i este foame,si daca-i dai nici nu mananca,dar vrea si gata!
Ce bine de tine ca Sebi adoarme singurel!Of,poate dupa ce o intarc am si eu bafta asta!
MONI_OR, multa sanatate puiului.
BUFI, insanatosire grabnica si voua

povestea nasterii nazdravanei

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata!Care va sa zice eu inchid eu deschid da? O cafeluta serveste cineva?

LA MULTI ANI THEODOR DE MOBRIQ!

LA MULTI ANI ALEX DE IROLF!

Dati-mi si mie o sugestie ce sa-i iau fetei cadou la un anisor.In afara de jucarii si hainute ca din astea oricum ii iau,as vrea sa fie ceva care sa-i ramana amintire pe viitor.Initial ma gandisem la ceva din aur dar deja are doua perechi de cercei,,bratara a primit deja una ptr ziua ei,si i-a mai cumparat si mamaia una,lant i-a cumparat nanuta,deci,eu ce-i mai iau?Ca sunt intr-o mare dilema.Heeelp !

povestea nasterii nazdravanei

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Noi i-am facut cadou o sedinta foto profesionala si am comandat si fotocarte cu o parte din ele. Sper luni cel tarziu sa fie gata ca pozele sunt super. Eu am zis ca e o amintire frumoasa.

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

Neatza si de la noi,la pranz.
Am facut vacciunl.prima Alexa pe 18 si mi-a facut febra 24 de ore,am zis ca mor nu alta,iar ieri i l-am facut Teodorei ca ea a fost nitel bolnava,rosu-n gat.azi-noapte a fost ok,sper sa fie si azi,de cum s-a trezit a inceput cu maraiala.
Noi am luam si motzul,dupa cum ati vazut pozicile,ne-am tuns zero:)))
am pus poze pe picasa daca vreti sa le vedeti,sunt tare haioase...zau ca acum mai greu le deosebesti...dar eu una tnajesc dupa buclele lor si nu ma pot obisnui asa repede fara,imi pare rau parca,dar pana in primava va avea timp sa creasca iar,sper sa avem de moatze.

va dorim un week-end placut.va pupam.

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna ziua

nu am prea avut timp sa mai intru si tre sa recuperez

anuntz important: maine si poimaine sunt in Cluj,fara copil,dar daca avetzi timp de un suc ma putezti suna,probabil o sa fiu in mall ca nu-i emoticon de shopping

nr meu il aflatzi ori de pe mail ori intrebatzi pe CAPRIOARA

va pup,ma duc sa fac bagajul,la 16 plec...si o sa mor 7 ore,dar la noapte sunt in club

sa avetzi un weekend placut

aaa,ca am citit pe pagina asta: pt diaree: e bun ercefuryl-ul,si fara lapte inlocuiti cu mucilagiu de orez si neaparat regim si muuulta apa,daca se deshidrateaza e de rau

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

urez si eu la multi ani cu scuzele de rigoare pt intarziere
filip david de eliza clara,

arianna de mada! sa fiti sanatosi si sa aveti parte in viata numai de lucruri bune!

LA MULTI ANI si pt alex de irolf SI thoe de mobriq! SI MULTA,MULTA SANATATE!

eu sunt varza de oboseala,sotul iar a plecat la bucuresti ca au nu stiu ce misiune,vine la noapte,joi a plecat la 5 dim,a venit ieri la 10 cand s a culcat,apoi s a trezit si s a dus la cumparaturi,apoi cu cris la circ si eu am stat cand cu cris afara sa doarma el si codrin,cand cu codrin ,azi am inceput de dimineata cu calcat 2 ore...,ma chinuie si durerea de masea cu tot cu ureche de cateva zile...
codrin a inceput sa ma muste,dar tare,frate,de mi dau lacrimile..e un purcinos care face numai nebunii,dar are o mutra asa de haioasa de nu te poti supara p el.azi s a trezit la 8 si pana la 9 30 a facut ture pe langa camera lui cris,ii batea in usa si l striga..nene'',apoi impingea in usa pana o deschidea si se catara in pat peste el,pana l a trezit..mi e asa de mila de cris ca noi avem camerele nedecomandate si mereu il trezeste codrin,desi el ar mai dormi...frate,de cand se trezeste palavrageste intruna,nu i tace gura deloc,cand pe limba lui,cand imi arata cu degetelul cine stie ce''uite'',imi spune ...si seara nu se culca mai devreme de 23 30,dar dimineata se trezeste mereu la 8 30 si toata noaptea se foieste,ba bea lapte,ba ii cade suzeta si urla...,iar eu sunt zombi mereu..
nu va mai zic in parc,alearga in toate partile,se catara pe toate bancile,ieri am iesit doar cu el ca,,,cris[scuze de cacofonie] era la circ si codrin s a jucat cu prietena lui cris,daria.unde fugea ea,fugea si el,topaia ea,topaia si el,o striga''daia''..,e tare,tare caraghios.

multumesc pt raspunsurile referitoare la microbi...
BUJO,codrin merge in picioare de la 1o luni jumatate si de aceea mi se pare ciudat s o ia de a busilea,dar ma rog,o sa l las de acum,ca se pare ca sunt cea mai panicata mama de pe aici...
daca v as mai spune si ca nu suport sa vina la el copii pe care nu i cunosc si sa l atinga pe fata,sa l pupe sau sa i sufle in gura[adica sa stea prea aproape de el ], m ati declara nebuna de legat...

BUFI si codrin a facut febra cam la 3 saptamani dupa ce a facut ror si dupa 4 zile de febra a aparut eruptia,iar in tp asta l am indopat cu antibiotice.sa nu te grabesti sa i dai antibiotic,asteapta 4 zile si vezi ce se intampla.

VIOLETA vezi ca e un suc de la hipp,ors 2000 se numeste,poti sa iei sa i dai,e f bun.si incearca cu enterolactis,e m mai bun ca bioticsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
La multi ani pepenasilor sarbatoriti azi!
Eu cu Ralu suntem racite de 3 zile.Cred ca am racit din cauza aerului conditionat...Suntem pe tratament amandoua...
CAND MAI ORGANIZAM O INTALNIRE? Mai e un pic si se termina vara si cand ma gandesc ca o sa inceapa sa se strice vremea....
Anaxena distractie placuta!
alexa teo sunt foarte dragute gemenele tunse,au niste ochi superbi!
Va pup

Mergi la inceput