Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare de la o mamica ratacita!

Eu am doua pisici in casa si sunt genul de om care e dat la tv cu 10 matze si 3 caini in casa ,asta daca nu as avea si un sot
Noi suntem amandoi indragostiti de animale si nu as putea trai fara ele, e de ajuns ca eu am fost privata nu doresc sa pateasca si Sara asa. De fapt tot am amanat aparitia bebelusului din cauza ca locuiam la camin intr-o garsionera si am asteptat sa ne mutam la casa noastra ca sa aiba spatiu si ea si pisicile.
Asa ca convietuiesc impreuna si in majoritatea timpului se ignora ca fiecare are treaba lui, Sara cu jucariile pisicile cu somnul dar cand ajunge acasa are momente de tandrete mai ales cu cea grasa
La ora de nani in schimb ne insoteste mereu motanul care o pazeste la fiecare somn ca un fratior mai mare.
Toata lumea mi-a spus ca voi renunta la ele cand va veni copilul dar le am pentru toata viata nu doar pana cand mai apre ceva interesant in peisaj.
Concluzia este ca nu a facut niciodata vreo boala digestiva doar celebrul "rosu in gat" desi a mers de-a busilea si mai sugea si degetele dar e un copil fericit care dialogheaza forte bine in limba pisiciasca si face fata cu brio microbilor. Scapa biscuitii pe jos si apoi ii recupereaza pana sa ajung eu si mai avem incidente si cu nisipul pisicilor pe care vrea sa-l exploreze dar apoi face vizite la baie la spalat pe maini si nu prea ii convine ca ii tai din timpul de joaca
In schimb munca mea e dubla ca sa fac fata parului lasat dar se merita pentru ca am o satisfactie sufleteasca cand ii vad pe toti alergand prin casa.

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Ioana a facut febra.
Azi este a8-a zi dupa vaccinul cu Priorix...38.5 are acum, a mancat azi, kaka normal, se joaca , este ok...doar ca am vrut sa o imbrac sa iesim afara si mi s-a parut cam calda...i-am luat temp 38.5

i-am dat imediat eferalgan 3 ml

ati patit dupa vaccin?

ce sa-i mai dau?
ofofofof, nu am scapat

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Microbi...microbi...microbi...Nu pot sa imi dau seama daca eu sunt relaxata sau Seb nu este genul de copil care sa bage orice in gura. Nu am stat sa numar de cite ori ia ceva de pe jos si duce la gura si nici nu stau cu servetelul dupa el. Ce-i drept in ultima vreme nu prea am iesit prin parc din varii motive si sta afara prin curte sau aici pe strada, iar pe aici nu gasesti pe jos chistoace, coji de seminte sau alte magarii din astea. Cateii si pisicile sunt prietenii lui, iar eu nu imi permit sa ma bag intre ei , deci da, il las sa fie lins de caini, il las sa fie doborat de caiinii care din dragoste sar pe el si il las sa fie si zgariat de pisica proprie si personala pe care o calca de-a dreptul in picioare si o mai si musca.

Didi super tare faza cu pantalonii...

Ce mai face SeB...Astazi pleaca mama cu el pe la Brico, Carrefour, nu stiu exact unde, dar cert era ca trebuia sa ne intalnim pe la Auchan ca vroiam sa ajung in C&A. Ne intalnim, bantuim si imi dau seama ca o sa inceapa monstrului sa i se faca foame. Ii iau niste fructe si niste biscuiti din Auchan si chiar daca mai era inca o jumatate de ora pina la ora lui de masa incepe sa se puna pe niste urlete in magazin, chiar la casa de nu stiam ce sa fac mai intaii, sa ii deschid ceva sa ii dau de mincare sau sa pun cumparaturile pe banda. Bai tata, nu mi-am imaginat ca poate sa protesteze in halul asta de foame, ca nu plangea, efectiv tragea cite un urlet ca nici nu ma mai gandeam ca aar putea fi deranjant pentru lumea din jur, dar pur si simplu nu il suportam eu.

In rest in afara de asta...Ana, parca tu intrebai cum adoarme? Pai la fel ca inainte. Il pun in pat ii dau sau nu ii dau biberonul cu lapte, ii spun noapte buna, ii inchid lumina si usa si la revedere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Am intrat scurt sa va spun ca daca ati dat comanda de fotografii la Carrefour la masinile alea din interiorul magazinului (adica v-ati dus cu cd-ul, nu pe net) ati luat tzeapa (ca mine), ca nu s-a transmis nika. Azi am fost sa ridic pozele comandate in data de 7 aug si senini mi-au zis ca nici o comanda data acolo (eram in Carrefour Orhideea) nu s-a transmis din cauza unei defectiuni la retea. Am facut scandal monstru, fara insa sa-i doara pe aia undeva, si am ajuns sa dau telefon la firma, ca sa aflu ca din cauza asta au prelungit promotia pana pe 15 sept parca si pot da din nou comanda cu pretul redus. Am ajuns acasa si am dat inca o data comanda aia acum, pe net, si e cu pretul ok, ca imi era ca nu o sa fie . Am ridicat insa si o comanda data pe net, si, din nou, am platit pret intreg si mi-am recuperat banii de la serviciul clienti (la fel a fost la promotia trecuta) . Cica asa intra pe casa de marcat si nu au ce face . NESIMTIRE MAXIMA, frate!

Am fost la doctor si ne-a facut ROR-ul. A zis ca e doar putin rosie in gat dar pulmonar e bine si ca il putem face fara probleme azi.

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

BUFI, eu zic sa nu-i mai dai nimic acum, antitermicele se dau cu pauze de 4 ore minim. Daca are peste 39 rectal eu as da ori novocalmin supozitor (asta e cel mai puternic antitermic) ori nurofen+paracetamol combinate (noua asa ne-a zis d-rita).La eferalgan nu ma pricep, nu stiu care antitermic il contine, tot paracetamolul? Multa sanatate, nu te panica, poate nu o sa mai aiba nimica

PICA, Seb al tau chiar ca pare prea perfect sa fie adevarat (ma refer la faza cu dormitul, nu la cea cu urlatul de foame, dar na, si un copil perfect are voie sa urle de foame, nu? ) Sigur i se trage de la faptul ca are asa o mama relaxata, pe la Oradea nu ai drum sa ma molipsesti si pe mine?

Eu sunt cam necajita ca Luca are scaune tare moi si mi-e frica sa nu faca si febra si sa repetam episodul de enterocolita de la vaccin. Suntem pe regim si speram sa fim mai bine maine, nu stiu de la ce si-a stricat iar burtica

CAPRI, cu promotia de la Carrefour si eu am avut o caruta de nervi, am zis ca alta data nu-mi trebuie nici daca alearga dupa mine pe strada sa-mi spuna ca-mi fac gratis pozele. Cand sa le dam pe automatul ala a stat sotul vreo jumate ceas ca sa constate ca n-aveau aia nu stiu ce cd si degeaba a stat sa le incarce, inca s-au mai si ratoit la el ca a intrat in magazin cu cd-ul pe care erau pozele fara sa il declare. Pana la urma am facut comanda pe net iar ieri cand sa le scot am stat 3 sferturi de ceas ca sa le platesc, au sunat aia cred pe fiecare angajat ca nimeni nu stia cum sa incaseze banii ca le aparea pretul intreg si si eu la fel am facut, am platit pret intreg si dupa aia m-am dus la serviciul clienti sa imi recuperez banii si au completat aia un milion de formulare pana sa mi-i dea

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Moni_or merci mult.
sunt pe schema de nurofen si eferalgan, ambele 4 ml, la 4 ore...am culcat-o acum, are 38 febra, a mancat f bine, a fost vioaie toata seara...sper sa fie ok.
pe de alta parte ii dau si maselute, avem deja 3 maselute la nr si 8 dintisori

ma gandesc sa nu fie treburi amestecate, cu toate ca pana acum ne-au dat dintisorii si prima masea fara nicio problema

sa avem o noapte usoara

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Sunt pe picior de plecare, dar am intrat sa urez la multi ani Ariannei, sa fii sanatoasa pui mic!

Cu pozele, eu am trimis pe net la DM Vitan, totul a mers ceas, am platit exact cat facea. Data trecuta am trimis la Carrefour Vitan (tot pe net), la fel, a fost totul in regula.

Va pup, noapte buna.

Mergi la inceput

Gini, deci se poate . Dar astia din Carrefour Orhideea "e" cam tampiti si nesimtiti de felu' lor. Nu stiu ce sa zic... Oricum, vreau sa-ti multumesc ca ne anunti de cate ori sunt promotii . Acum am dat la facut vreo 600 de poze, jumate pentru mine si jumate pentru bunici, sa aiba cu nepotii , plus ce a dat sora mea, ca i-am spus si ei.
Ma gandeam daca nu cumva chestia cu pretu' se trage de la faptul ca le-am ridicat dupa incheierea promotiei??? Desi, daca promotia s-a prelungit, gandul asta nu mai pare logic, nu ?

In alta ordine de idei, ne-a si cantarit azi:
la 1 an 1 luna si o saptamana: 7900 g .
Ei, care mai e asa silfida ca noi???

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

Mergi la inceput

Tot io .

In Carrefour inca mai erau produse reduse. Eu am luat pentru unchiul lui Matei, care are 9 ani, vreo 4 tricouri, 2 tricouri gen maieu, 2 pijamale (pantalon scrurt si tricou), si o camasa misto; in total 11 piese, toate 30 ron. Si pentru nepotica 2 costumase care pot fi purtate la plaja, in parc ori ca pijama (pantalon scurt cu maieu), amandoo 6 ron. Total 36 ron pe un vraf de haine .
pup you all,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Caprioara.... nu suntem departe de voi.... ultima data cantarita avea 8200 cu felia de paine in mana si body pe ea
apropo de poze, as face si eu dar calitatea cum e? arata bine pozele?
intreb pentru ca am patit o data sa fac la oferta si am aruncat 300 de fotografii ca erau naspaaaaaaaaaaaaaaa

---------------------------------------

www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput