Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)
Raspunsuri - Pagina 7
diarux spune:
si pentru iubitii mei CARA, CARMEN SI TAVI....
20 august-Allegra Cara de Carmenela
"We are shaped by our thoughts.We become what we think.When the mind is pure, joy follows,like ashadow that never leaves."
Cara este o scumpica
si-am sa-i fac o poezica
pen'ca-i zi de sarbatoare.
La multi ani !!!! Sa creasca mare,
bucurii de ziua ei
si-un pupic pe obrajei
ca e vesela, cuminte
face tot ce are-n minte.
La-ncercare tot ii pune
pe parinti (n-au note bune !)
Va pupam pe toti cu foc.
Se vede ca tortu'...ioc !
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
bufi spune:
La multi pentru toti piticii!
Multumesc Gini75...am terminat cu indemnizatia, doar ca nu am depus inca dosarul pt stimulent si sincer nu le-as lasa banii :)
Sa avem un we frumos!
Bufi
diarux spune:
21august www.joliecarte.com/images/carte/anniversaire_enfant/8dqtrvnc.gif" target="_blank">Andrei de catilin2008
Suprema întelepciune este a distinge binele de rau.
Si pentru ANDREI e bine
ca in ziua care vine
sa fie mai pregatit
ca-s cadouri de primit
si urari de-mbarbatare
trimise de fiecare.
21 august Filip David de ElizaClara
Mintea nu este un vas care trebuie umplut, ci un foc care trebuie aprins.
Ura de trei ori acum
si sa se auda bum!!!
FILIP e sarbatorit,
un anut a implinit.
Nimeni sa nu il intreaca
si cu ai lui sa petreaca.
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
violeta29 spune:
Nu pot sa cred! Ce-i cu linistea asta pe-aici?Chiar nu mai zice nimeni nimic? Hai mai povestiti si voi de pepenasi .
povestea nasterii nazdravanei
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
Didi81 spune:
Pai hai sa va povestesc eu ceva, sa vedeti cat de dusa sunt cu pluta
. Ieri dimineata eram pe cale sa ma imbrac cu niste pantaloni scurti, cand hop Aidel la mine cu "batze batze" sa o iau in brate. Si uite asa ma fura peisajul si ma trezesc ca o imbrac pe ea cu pantalonii mei...
Mi-am dat seama cand am vazut ca ii sunt prea mari si cad de pe ea
, am pus-o sa si-i tina cu mana si i-am facut niste poze ca tare m-am mai distrat!
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
ana_a spune:
didi, am ras de patania ta
si mi-am adus aminte de mine, eram asta iarna in vizita la o prietena si la plecare ma chinuiam sa ma incalt cu ghetele lui Stefan
si nu pricepeam ce naiba nu-mi incap in picioare....
cum adorm puii vostri? Ca Matei de aseara nu mai doarme cum dormea inainte....leganat in carucior, ci vrea in patul nostru, il freaca pe tati vreo juma de ora
se foieste si se invarte pana adoarme....idem a facut si cu mine azi la pranz...
se apropie we toata lumea planuieste deja excapada de WE ![]()
proud mummy
bujo spune:
Mona io nu ma stresez asa cu microbii. Il las sa mearga in 4 labe prin parc, pe iarba sau pe trotuar, daca vrea sa-si zdreleasca genunchii treaba lui. Oricum nu-i prost, daca il ustura ridica genunchii si merge ca maimutele. Oricum in ultima perioada merge singurel in picioare chiar daca mai cade. Vrea numai la nisip care e murdar ofcors dar n-am trai. Stau langa el si il pazesc sa nu bage in gura, isi pune nisip peste tot dar e super fericit. In mom in care il iau de acolo il sterg rapid pe manute cu servetel umed si il dau cu gel din ala antiseptic. Este inutil sa-l tin numai langa mine, mai rau il chinui si as sta in casa. Sunt copii se joaca, asta e clar. N-ai ce le face, or sa ia microbi, le mai trece asta e. Si eu am fost cu Filip in spital cu enterocolita si pt asta nu mi-am schimbat parerea. Si cu cainii... il las sa puna mana daca vrea, l-au mai lins pe manute si l-am sters dupa. Adora cainii si il las sa-si faca placerea, bine, stau langa el ca nu stii cum pot reactiona mai ales ca nu-s ai mei. Si eu sunt genul de persoana care considera ca animalele nu trebuie tinute in casa
Crek sunt cea mai relaxata din parc, alte mamici faceau ochii mari cand vedeau ca-l las sa umble pe jos. Acum s-au mai dat si ele pe brazda.
In concluzie... eu vreau copil fericit. Si asta nu se poate fara microbi.
bujo mami de Filip
ana_a spune:
nici eu nu-s foarte stresata cu microbii....pe animale mai pune mana, insa nu ma prea agit, nici mie nu mi-ar place sa tin animal in casa, dar am matze in curte pe care le smotoceste si nu ma agit deloc. In parc, sunt atenta la chistoace, dar daca mai ia cate unul nu-l stresez, ca il lasa jos dupa o vreme. De mers de-a busile prin parc...nu am nici o treaba, sunt genunchii lui
insa...se prinde repede ca il deranjeaza si umbla la fel ca Filip a lui bujo. De murdarit...nu am nici o treaba...nu prea fac diferenta intre hainele de "oras" si cele de curte...in fond, le are ca sa le poarte si daca le tot ingrijesc, ajung sa le tin in dulap si sa-i ramana mici...
Aseara am facut o pizza in cuptor si Matei cum este obijnuit sa se uite in sticla de la usa cuptorului, se oglindeste in ea
, m-am tot chinuit sa-l tin departe de cuptor, pe motiv ca arde. I-am tot explicat, insa l-am intaratat mai tare
asa ca vazand ca nu-i chiar fierbinte, cat sa se arda, dar suficient cat sa-l friga nitel....i-am atins usor varful degetelor sa simta ca arde, imi era frica sa-l las pe el sa nu puna chiar toata palma si sa se sprijine de usa...si-a tras manuta instant, sa uitat curios la mine, a mai intins oadata mana, de data asta l-am lasat singur, si-a tras-o repede inapoi si a plecat de langa cuptor, evitandu-l. Azi dimineatza a fost tzinta la cuptor....sa apropiat circumspect de el
a intins manuta incet, a vazut ca nu mai arde
sa uitat la fel de mirat la mine... si a inceput sa-l baloseasca cum era obijnuit
Si tot azi dimineatza, cainele vecinului "urla" si se smiorcaia, cred ca dupa stapan, este un caine lup, si Matei imi tot arata la geam "spunandu-mi" prin gangurelile lui si gesturi...despre caine. Eu il aprob, si ii mai spun ca este suparat catelul, ii este dor de stapanul lui. Sa uitat fff serios la mine si a inceput sa mimeze un plans de suparare, facand o mutrita fff afectata de situatia in care se afla bietul catel
In continuare este foarte empatic la astfel de momente, imediat face botic cand aude sau simte ca cineva este necajit in jurul lui.
O zi buna! sa aveti!
proud mummy
violeta29 spune:
DIDI ,m-am prapadit de ras la faza cu pantalonii!
ANA, Alexandra adoarme la san sau leganata
BUJO, de acord cu tine.La urma urmei copilaria e doar una si trece asa repede!Ar fi pacat sa n-o traiasca din plin!
povestea nasterii nazdravanei
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
ana_a spune:
am uitat sa-i spun la Carmenela ca astept cu mare interes povestea nasterii printesei Ale
proud mummy