Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

La multi ani Allegra

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MONA, si eu sunt cam obsedata de microbi, cum vad ceva murdar deja imi fac diverse scenarii in cap ce boli poate sa faca Luca, mai ales de cand a avut enterocolita si nu stiu daca nu cumva de la toate porcariile pe care le baga in gura s-a virusat. Daca l-ar linge un cutzu probabil ca l-as sterge urgent pe maini si eu, ca asta ma dispera ca baga mereu mana in gura. Mai am obsesii tot asa, cu chistoacele, cosurile de gunoi, caca de pasare sau de alte animale, la astea ma cam crizez cand pune mana. In rest cand e pe afara il las sa se murdareasca dar cand vad ca baga ceva in gura sau isi baga mana murdara scot servetelele umede si il sterg, cu alte cuvinte nu=l pot scapa o secunda din ochi. Mie nu mi se pare ca sunt exagerata, de ex. jucariile din casa il las sa le puna in gura si nu le spal decat rar, daca le baga sub pat sau sub dulap unde e praf, dar la chestiile f. murdare de afara mi se pare normal sa nu stam senine sa-i lasam sa le bage in gura.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna seara fetele,
Va multumesc din suflet pentru urari, le-am si transmis chestiei roz care din nou in sfarsit doarme...
Violeta, ana, monalac, bujo, tecky, marina, gallyb pentru urari! Sunteti foarte scumpe!
Irlandezia, Capri, Gini, moni_or, bobitzamica, pentru mesaje si telefoane. Va iubesc tare mult!
si last but not least, sormia, care este cea mai buna prietena care poate exista si care mi-a facut nu una si o gramada de surprize, scotandu-ma din neagra depresie care ma apucase odata cu aducerea aminte a nasterii dragei mele Alle... I-a scris pana si povestea nasterii, lucru de care stia ca eu nu ma voi apuca niciodata... Daca ma lasa, o sa o pun la semnatura mea, adica o sa pun pe cinva sa o puna la semnatura mea, ca io habar nu am cum...
Cel mai mult multumesc scumpei mele copile, agonia si extazul meu, care intr-un mod pur si inocent m-a urcat la cer si m-a coborat in iad si apoi din nou la cer... Am trecut prin multe impreuna si din tot sufletul visez sa nu mai trecem prin nimic atat de greu... Chiar daca ea este atat de minunata si echilibrata dupa toate cele...neuronii mei nu mai rezista la socuri din astea... Sunt fericita ca o am si simt cum toata fiinta mea respira prin ea. Ii multumesc ca mi-a intregit viata, ca a facut sa merite orice efort si orice sacrificiu, sa ma faca sa ma gandesc ca zilele merita asteptate ca sa primesc un zambet de la ea....
Inca o data, va multumesc pentru ca v-ati gandit la noi.

My heart leaps up when I behold
A rainbow in the sky:
So was it when my life began,
So it is now that I am a man,
So be it when I shall grow old,
Or let me die!
The child is father of the man.." William Wordsworth
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Violeta, multumim.

Andrei de catilin2008
Filip David de ElizaClara

Arianna

Sanatate multa si impliniri sa aveti!

Mada de Anglia, sunteti bine? Ce-i cu voi, ca de muuult nu ai mai scris . Asteptam vesti si poze .
Sun??? Idem.

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CAPRIOARA i-a trecut febra Ilincai?

LA MULTI ANI,SA FITI FERICITI SI IUBITI
Andrei de catilin2008
Filip David de ElizaClara

SI UN LA MULTI ANI SPECIAL PENTRU ARIANNA DE MADA,SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII CELOR DRAGI

Mami te asteptam sa povestesti despre party

povestea nasterii nazdravanei

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Vio, nu a mai facut de dimineatza, dupa ce i-am dat antitermic. Sau nu mare, ca nu am obervat sa mai friga tare. Maine ajungem la doctor, cica trebuia sa facem ROR-ul, dar cred ca-l amanam.

pup you,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry ca nu am mai dat semn nici nu am citit, nu am avut timp nici sa respir si nici nu prea am momentan, acuma is pe net laora asta tarzie ca astept sa merg sa iau rudele sosesc pe la 1 jumate 2 in londra si merg cu un prieten cu masina sa ii iau din londra, asa ma bucur ca vin acuma si apuca si party-ul lui Ari.
Caprioara,violeta va multumim mult de urari. Nu am citit decat pagina asta, sanatate la puiutii bolnaviori si La Multi Ani tuturor care s-au sarbatorit si se vor mai sarbatori, scuze ca nu nominalizez is pe fuga.
Feteleis bine da Ari e inca in vacanta si am tot iesit si ne-amjucat ne-amocupat timpul si in ultima sapt am fost busy cu pregatirilept party e prima zi de nastere la care are invitati copilasi dela gradi am luat si un bouncy castle avem topogan leagan baloane bubble gun space hopper toate celea speram sa iasa bine i-am comandat tort in forma de castel deprintesa roz personalizat ma bucur ca vin si rudele si o sa fie aici de ziua ei azi am facut toata ziua curat am pregatit camera pt musafiri am mai facut ordine mai am oricum de muncit ca sambata e pretrecerea plus cumnata e graviduta in 30 de sapt si tre sa mergem sa vb la doctor la spital etc, am sa fiu matusa again si de data asta am sa fiu de fatza cand se naste bebe , is asa excited e asa un privilegiu sa fii de fatza la nasterea unei minuni mici si scumpe.
Uff multe emotii...

Na cam atata fug sa pregatesc papa ca sigur o sa fie rupti de foame dupa atata drum.

Va pupicim si ne mai auzim prin toamna dupa ce se mai linistesc treburile pe aici, daca mai reusesc sa mai dau semn intre timp intru si mai scriu.
bostana

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani Arianna!!!sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor!Petrecere frumoasa!

la multi ani Andrei de catilin2008
Filip David de ElizaClara numai bucurii si multa sanatate!!!!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

FILIP DE ELIZA CLARASa fii sanatos si norocos, sa-ti fie viata lipsita de griji, probleme si durere si sa le luminezi viata parintilor tai!!
ANDREI DE CATILIN
ARIANNA DE MADA,printesa blonda si dansatoare, sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume si sa ai o superpetrecere de ziua ta!!!

CARMENELA, ce frumos ai scris, mi-au dat lacrimile...

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

15 august www.caricaturi.ro/caricaturi/3195.jpg" target="_blank">Andreea Maria de dma2007

Plina de voiosie si umor

Scumpa mea ANDREEA mica,
astazi ai o poezica
pentru ca e ziua ta.
Sa te bucuri mult de ea
si sa o petreci cu-ai tai
cu cadouri cate vrei !

19 august www.romfelicitari.com/img/feli/large/lma_funny_02_lg.jpg" target="_blank">Mara de turturica

Delicata si curajoasa

Mare este campioana
si mereu o ia la goana.
Si pentru ca-i ziua ei,
poezica-i cu temei
LA MULTI ANI, dulcica MARA !!!
Fug acum, ca vine seara.

19 august Gabriel Ionut de NinaG

Calea cea dreapta e intotdeauna cea mai buna

Il pupam pe GABRIEL
si ne ste dor de el.
Speram ca a crescut mare
si ca-n zi de sarbatoare
el petrece minunat
si ca tortu-i terminat

20 august Serban Petru de serbanica

Curajul inseamna a crede in tine

SERBANEL de SERBANICA
fuse candva...atatica.
Dar acum ca a crescut
mai ramane de facut
o petrecere mai mare
fara de asemanare.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput