Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI Allegra! Sa fii sanatoasa,sa-ti bucuri parintii si sa ai parte numai de noroc in viata!
La multi ani Serban!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

La multi ani pitici! sa fiti sanatosi

Fetelor sa inteleg ca nu stie nimeni nimic de stimuletul de bani dat mamelor care s-au intors mai devreme de 2 ani la munca...ca nu am primit nicio informatie

va pup
Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bufi

La multi ani pitici! sa fiti sanatosi

Fetelor sa inteleg ca nu stie nimeni nimic de stimuletul de bani dat mamelor care s-au intors mai devreme de 2 ani la munca...ca nu am primit nicio informatie

va pup
Bufi

Stimulentul ti se da daca te intorci la munca mai devreme de implinirea a 2 ani de catre copil. La odisee pusese Sun o lista cu toate actele care iti trebuie pentru toate tipurile de prime/stimulente, CIC, alea-alea. Io de acolo am purces la stransul hartiilor. Mi-a venit si o decizie cam in 2 luni de la depunerea actelor si apoi mi-a intrat stimulentul retroactiv impreuna cu alocatia copilului. Acum vin amandoua lunar, la aceeasi data..

Nu cred ca te-am ajutat prea mult, nu? De-aia nici nu am scris initial cand ai intrebat pentru ca nu mai am lista cu acte...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

De mare ajutor mi-a fost raspunsul.
Minunata suma de 100 lei? atat meritam noi? ;))

Merci
Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna ziua! Am venit si noi pe-acasa ca sa plecam iar, mergem la noi la mare saptamana viitoare, apoi mai venim pe-acasa sa mai facem niste bagaje si pe 4 septembrie plecam in Zakynthos pentru o saptamana.
Asa ca spun la multi ani (cu intarziere sau in avans) pepenasilor: Mara, Gabriel Ionut, Allegra Cara, Serban Petru, Andrei, Filip David, Theodor, David Stefan, Andrei Daniel, Raul, Radu Mihai.

Violeta, voua nu va urez inca, fiindca in ziua cu pricina sunt acasa. Cand ai scris de Alexandra la tara, parca ai descris-o pe Irina, care manca rosii direct din gradina, struguri direct din vie si altele pe care le mai gasea (cum ar fi gainat gasit prin curte).

Moni, Irina mananca cel mai bine oul cu unt si mamaliga. Faramitez oul cu furculita, amestec cu unt si peste asta pun mamaliga calda mai moale, las sa se topeasca untul si gata.

Bufi, stimulentul e 100 lei si se acorda la cerere, de la data cererii.Art. 8 din OUG 148/2005:
"(1) Drepturile prevazute de prezenta ordonanta de urgenta, reprezentand indemnizatie, stimulent sau alocatie de stat pentru copii, se acorda, la cerere, in baza urmatoarelor documente, dupa caz:
a) actul de identitate al solicitantului;
b) certificatul de nastere al copilului si, dupa caz, livretul de familie;
c) certificatul de persoana cu handicap al copilului, dupa caz;
d) adeverinta eliberata de autoritatile competente sau de catre angajator, dupa caz, din care sa rezulte indeplinirea conditiilor prevazute la art. 1;
e) adeverinta eliberata de platitorul indemnizatiei de maternitate sau, dupa caz, alte dovezi, din care sa reiasa ultima zi de concediu de maternitate, in situatia prevazuta la art. 10 alin. (1) lit. a);
f) declaratie pe propria raspundere din care sa reiasa ca solicitantul nu beneficiaza in acelasi timp de indemnizatie de maternitate, in situatia prevazuta la art. 10 alin. (1) lit. b);
g) declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte ca celalalt parinte natural sau, dupa caz, o alta persoana dintre cele prevazute la art. 5 alin. (2) nu beneficiaza de drepturile prevazute de prezenta ordonanta de urgenta;
h) declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte ca solicitantul se ocupa de cresterea si ingrijirea copilului si ca acesta nu este incredintat sau dat in plasament nici unui organism privat autorizat sau serviciu public autorizat ori unei persoane fizice;
i) dovada eliberata de autoritatile competente, de angajatori sau, dupa caz, declaratie pe propria raspundere, din care sa rezulte ca solicitantul se afla in concediu pentru cresterea copilului - pentru acordarea drepturilor prevazute la art. 1, respectiv art. 2;
j) dovada eliberata de autoritatile competente sau, dupa caz, declaratie pe propria raspundere, din care sa rezulte ca solicitantul realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru acordarea drepturilor prevazute la art. 3;
k) dovada eliberata de autoritatile competente sau de catre angajator, dupa caz, din care sa rezulte incadrarea in situatiile prevazute la art. 1 alin. (2);
l) alte acte necesare, dupa caz, stabilirii dreptului, prevazute in normele metodologice pentru aplicarea prevederilor prezentei ordonante de urgenta.
(2) Concediul pentru cresterea copilului se acorda, la cerere, de catre persoanele juridice sau fizice, denumite angajatori, la care isi desfasoara activitatea persoanele prevazute la art. 5 alin. (1) si (2). "
Iti trebuie, deci, actul de identitate (original si copie), certificatul de nastere al copilului (original si copie), declaratiile de mai sus (iei formularele de la ei sau de pe net). Oricum banuiesc ca ai anuntat la primarie ca ai inceput serviciul, ca sa nu mai primesti indemnizatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANISORI!!!!!! PT:
Allegra Cara de Carmenela
si
Serban Petru de serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Dimineata la ora 7 Ilincu s-a trezit si avea febra, 38 cu vreo 7-8 . I-am dat Calpol 5 ml, a supt mult si a adormit pana pe la 11. Vreau sa mergem la doctor, dar am reusit sa fac programare abia maine la 15:15. Deocamdata nu a mai facut febra, insa e maraita si isi baga degetele in gura plangand. Macar de mancat a mancat relativ bine...
Pe mine ma chinuie in continuare alergia si noaptea nu pot dormi de asta, plus alaptatul.

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Mama mia! ce faceti gagici ca am ajuns pe pagina 2?

intru sa urez LA MULTI ANI pentru Allegra si Serban!

Sa fiti sanatosi si voiosi!

fetelor, am descoperit un caz al unui baietel care are nevoie de ajutor. e bolnavior de talasemie... Am la semnatura link spre blogul lui. Daca puteti, va rog sa il ajutati!
O sa incerc sa propun cazul la ajutor umanitar!
pupici

---------------------------------------

www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

la multi ani allegra,sa fii sanatoasa,sa nu mai ai parte niciodata de suferinta si sa le aduci parintilor in continuare numai bucurii!!!

la multi ani serban petru!

eu azi sunt singura cu piticii si mi au mancat zilele,fac numai prostii,mai ales urtatel.urti,mai pe scurt.in ultimele zile in parc nu vrea sa mearga decat de a busilea si nu vreau sa l las ca isi zdreleste genunchii,insa in momentul in care il ridic in picioare se arunca pe spate si urla si cum il las,iar o ia de la inceput.
plus ca se carata pe toate bancile in parc si tb sa stau numai dupa fundul lui sa nu cada cu capul de ciment si cris se supara,ca vrea sa ma joc si cu el.
culege toate chistoacele de pe jos si le arunca la cos,dar cosul e super jegos si pune mainile pe el si mooor..,plus ca cine stie cine a pus gura pe tigarile alea..daca prinde un servetel umed sterge cu el pe jos si dupa ce l umple de praf se sterge cu el in cap...acum,voiam sa va intreb,voi sunteti relaxate la fazele astea,adica ii lasati sa faca asa?ca eu numai la microbi ma gandesc si stau cu servetelele dupa fundul lui.acum cateva zile am fost la o prietena care sta la casa si are un pui de rotwailer[are 5 luni,dar e ditamai cainele] si il lingea ala pe fata,baga mana in gura lui si nu suport,frate...cu toate ca inainte sa am copiii am avut un boxer pe care l am iubit enorm,dormeam cu ea in pat si o pupam in bot,dar acum,de cand am copii,mi am schimbat parerea despre caini,despre animale in general...,in sensul ca nu mi se mai pare safe sa i tii in casa..
adica ma gandesc,frate,ala se spala la fund,nu mai zic unde si pe urma il linge pe fii miu pe fata ...oare iar sunt prea de tot?ca inainte sa i am pe astia mici n aveam probleme de astea existentiale...,ba chiar ma enervam cand se oripilau prietenii ca mi pupam cainele in bot...

am citit minunatiile pe care le fac alexandra,luca,matei,aiduta...
aveti dreptate si eu ma minunez la fel de tare cand mai face codrin cate ceva nou,cand imi mai spune cris cate o fraza de te da pe spate...

KIMMY,ma bucur ca e putin mai bine timeea.cum mai stati cu casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Am ajuns si noi azi la doctor,raportam 11,5 kg si 77 cm.Doctorita a zis ca e cam grasuta si sa nu-i mai dau cereale si nici fainoase de vreun fel .Pentru diaree ne-a dat hidrasec timp de patru zile cate 3 pliculete pe zi.Mi-a spus ca atata timp cat nu mai face febra,nu vomita si bea suficiente lichide suntem pe drumul cel bun.
GINI,da,da asa interesant i se parea si ei gainatul ala,de parca ar fi fost cine stie ce delicatesaA si sa nu uit mii de multumiri pentru pontul cu pozele,am trimis si eu,ca d ecand asteptam oferta.
MONA, eu sunt mai degajata in privinta microbilor.Uite si pe alexandra a lins-o cainele pe maini la tara,si initial am vrut sa-l gonesc,dar ea a fost asa de fericita incat am zis ca cine sunt eu sa stric placerea copiluluiIn privinta chistoacelor si a gunoaielor de pe jos am un mare stres fiindca la ea tot ce e in mana trebuie musai sa ajunga la gura,si cat de degajata as fi chiar sa puna gura pe un chistoc mi se pare prea mult.
CAPRIOARA, multa sanatate Ilincutei
ANA,super tare faza cu scoica.Are spirit de observatie Matei,ce sa mai!

povestea nasterii nazdravanei

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput