Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor!
Ne-am intors si noi acasa din scurta vacanta la mare, a fost tare fain dar in acelasi timp mi-a fost tare dor de Ioana, abia azi dimineata a venit si ea acasa si de atunci o pup in continuu!!!
Mai am saptamana viitoare de plecat la concert la Madonna si apoi gata, se termina oficial vacanta, vine toamna, of, o sa duc dorul verii...
Mai nasol e ca ramanem singurele o saptamana, incepand de marti, ca sotl pleaca si el cu baietii in delta, asa ca probabil ca si noi ne vom muta la mama, ca sa nu stam asa doar noi doua.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Si eu am rugat o prietena din Iasi sa-mi scoata un cd cu poze la Carrefour, nu am vb inca cu ea sa vad daca a reusit sau nu, m-ati pus pe ganduri acum...daca nu s-a putut?

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare gagix!
Voi ce mai dati de papa la copiluti?

Adica mai ales de-astea de pranz, cina...ca sunt in pana de idei si-mi ramane cupilu nemencat la cata pofta de facut mancare are ma-sa

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna si de la noi...intram si noi scurt sa dam bilantul de 1 an si sa va spunem de intalnirea cu pediatrul de vineri. Julia are 8,750 si 77,6 cm, dezvoltare motrica si psihica excelenta... in schimb cu refluxul nu s-a rezolvat, asa ca avem inca 6 luni de medicamentatie, dupa care probabil din nou test cu barium si om vedea...io sper sa nu ajungem la operatie...pediatra e insa convinsa ca se va rezolva...cu testele de sange stam binisor. Au iesit cat de cat ok desi e inca la sub limita cu fierul si inca mai sunt ceva probleme cu imunitatea, nimic care sa ingrijoreze insa...Are in continuare 5 dinti, mai dau semne vreo doi, da' inca nu au iesit. Intelege absolut tot...gen "hai sa schimbam pampersul" se duce la scari si direct la ea in camera, "unde-i mingea" se duce si mi-o aduce...danseaza, vorbeste, zice "yes" si "this" "that" in afara de mama, dada, baba, zice sa-sa (sor'sa ) si mai rupe inca vreo cateva asa stalcit. Pe limba ei insa spune povesti intregi

cam asta ar fi...

Sper ca toata lumea e ok.

O zi buna .

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Cred ca am scapat in sfarsit de diaree,a facut dimineata cat de cat normal,iar de atunci n-a mai facut deloc.I-am dat aseara jumatate de capsula de ercefuryl si jumatate dimineata.
IRDA, si eu is cam in pana de inspiratie cu mancarea,si oricum saptamana asta am fost la regim.Azi a papat supa de pui cu galuste si omleta cu branza si ardei
ANABABY, sa va fie de bine vacanta!
ARIADNA, felicitari pentru dezvoltarea excelenta a spiridusei!Imi pare rau ca nu s-a rezolvat inca cu refluxul, doamne ajuta s ase rezolve cat mai repede
TEKY, multa sanatate,sa va faceti bine cat mai curand!
MONALAC, la faza asta cu copii eu sunt la extrema cealalta.Cand iesim afara alexandra se duce la toti copiii la rand sii ii place la nebunie sa fie pupataEu o las,sunt constienta ca astfel se pot lua diverse boli, dar astea sunt riscurile colectivitatii,si uite asa isi formeaza si organismul imunitatea.Si noi oricum la doi ani intentionam sa o ducem la cresa ,asa ca acolo o sa fie inevitabil contactul cu copiii,deci e mai bine sa se obisnuiasca de acum.
ANAXENA,distractie placuta in club!
ALEXA_TEO, sa va fie de bine tunsoarea.Cum te-ai indurat sa le tunzi buclisoarele alea frumoase?
DR_ANCA, si eu am pregatit o fotocarte cuprinzand primul an de viata(mai astept doar pozele de la petrecere),dar asta face parte dintr-un alt proiect,va fi cadoul ei "de suflet" cand va implini 18 ani si va contine testul de sarcina, ecografiile,povestea nasterii,buricul,gandurile parintilor si ale bunicilor la implinirea unui anisor ,primul dintisor cazut etc Iar fotocarte intentionez sa fac cate una fiecare an de viata. Sunt dusa ,nu?

povestea nasterii nazdravanei

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

ioana nu a mai facut febra, aseara la culcare avea 38, i-am dat nurofen 4 ml, a mancat 200 ml lapte, si a dormit pana la 5 dimineata...azi nu a mai facut deloc, sper sa fi fost trecatoare febra
i-am dat in continuare tratament, sa fie ok

sa-i mai dau? oare poate sa revina?

sa avem o noapte usoara!

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Ariadna, felicitari pentru bilantul de an excelent ! Ma bucur tare ca Julia e bine si sper ca se va rezolva si cu refluxul, asa cum e de parere pediatra! Sa va ajute DD sa fie totul bine. Pupam fetele irlandeze .

Violeta, ma bucur ca fata e mai bine . Ai reusit sa transmiti pozele? Mie mi-a luat cam 20 min cred la 300 de poze.

Bufi, ma bucur ca si voi sunteti bine.

Anna, bine ati revenit .

Irda, noi maine mancam spanac. Si voi pune ceva pulpe de pui la cuptor cu cartofi si morcovi.

Teck, sanatate multa!

Mona, putere sa faci fata singura cu cei mici!

Xena, distractie placuta la shoping in Cluj !

Narci, pe unde umbli?Mai ajungi la Bucuresti?

Mami de gemanute, acum fug sa vad pozele .

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

Helau,

[
Violeta, ma bucur ca fata e mai bine . Ai reusit sa transmiti pozele? Mie mi-a luat cam 20 min cred la 300 de poze.

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

Astazi dupa ce am asteptam o ora sa se incarce,cand sa finalizez imi apare mesajul:eroare de sistem,in caz de neremediere trimiteti mail cu codul de eroare bla bla bla la adresa bla bla blaIn momentul asta trimit iarasi, deja au o ora si abia sunt la jumatatedar astept si trei ore numai sa finalizez odata comanda asta!

povestea nasterii nazdravanei

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Violeta, Flo parca spunea ca i-a luat cateva ore sa dea o comanda, intr-un mesaj de pe la inceputul promotiei. Bafta sa reusesti!

pup you,

Mergi la inceput

David Stefan de ileanna_83
Multi anisori fericiti!

Mergi la inceput