Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

ziua buna si de la noi.

multumim de aprecieri.m-am indurat sa le tund buclele,dar tare tare rau imi pare...sunt haioase si arata bine si asa tunse( ca ele arata bine oricum ar fi,nu?:))) ) dar vrem sa aiba parul des des ca al mamei,adica al meu si poate o fi si cretz ca al tatalui.

aridnabr sta bine printesa la bilantz.felicitari.asa au iesit si la noi analizele putin sub limita fierul in rest totul ok.va dorim numai bine.
Irda noi papam azi la pranz pulpe la gratar cu cartofi nature si rosii.una nici eu nu mai stiu ce sa le dau.
ale mele nu mananca deloc supa,ciorba pasate cu furculita,vor doar prin blender,tip piure...nu stiu cum sa le mai pacalesc,poate imi dati vreun sfat,il accespt cu cea mai mare pplacere.

http://alexandrusifamilia.blogspot.com/ asta este blogul nostru.Va asteptam sa e vizitati.Multumim

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

la multi ani DAVID STEFAN

Capri am vazut ca ai spus ca ai o sora geamana,e clar de asta spui ca stii sa le vezi diferentele.

http://alexandrusifamilia.blogspot.com/ acesta este blogul nostru.Va asteptam sa ne vizitati.multumim

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ALEXA-TEO, am citit pe blogul tau povestea sarcinii si a nasterii printeselor, din partea mea ai tot respectul din lume, eu nu stiu ce m-as fi facut la 21 de ani nu cu doi, dar nici cu un bebelus... desi nu am fost eu niciodata genul nebunatic, pe vremea aia aveam pitici pe creier ca eu nu vreau niciodata copii si prostii din astea etc. Jos palaria pentru toata dragostea si rabdarea cu care iti cresti piticele, cu asa o mama sunt sigura ca si ele vor deveni oameni minunati Sa va dea Dumnezeu numai bine!

MADA DE IRL, ma bucur ca e bine Julia, sa speram ca peste 6 luni va trece de tot si refluxul Sa scrii mai des si sa mai pui poze cu spiridusele!

BUFI, eu zic ca daca nu mai face febra sa nu-i mai dai antitermice, eu am tot citit lucruri rele despre datul in exces...

VIO, eu pentru 330 poze am stat aproape 5 ore sa se incarce pe net, din fericire nu mi-a dat eroare la sfarsit, dar multa bataie de cap am avut si eu cu ele.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mona relax mami, ca ajungi la nebuni daca te mai stresezi asa. Daca iti mai spun cum ii place lui Filip sa pupe fetite pe afara crek te crucesti. In casa ne rugam de el sa ne pupe iar pe astea mici le pupa de la el putere. Ca sa nu mai zic ce limbi le da pe fata Eu nu ma stresez si nici mamicile fetitelor, avem un grup si ne cunoastem. Nu l-am ferit nici daca mi-a zis vreo mamica ca fetita e racita. Si uite ca nu mi-a racit niciodata.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI DAVID STEFAN DE ILEANA 83!

ALEXA_TEO, wow,dar tu esti chiar mamica tanara,ai tot respectul din partea mea, nu-i usor sa ai 22 de ani si sa ai si doi copii!Sa vezi tu ce mandre or sa fie fetele cand vor fi mai marisoare ca au mamica asa tanara!
MONA,bine macar ca ai reusit sa le trimiti. Exact vreo 5 ore am stat si eu aseara si cand sa finalizez comanda, iar eroarePana la urma cred ca le pun pe steak si trag o fuga pana la Braila.

Am uitat sa va spun ca am luat o decizie importanta in perioada cat am fost plecate.O sa-l facem si pe bebe doiAstept sa faca fata doi ani si cum ma intorc la munca cum ma apuc de treaba!Sper ca de data asta sa nu mai atept 10 ani ca la alexandra.
Eu am zis ca nu mai am curaj sa fac unul,dar am realizat ca noi imbatranim,maine poimaine nu mai suntem ,iar ea ramane singura pe lume. Stiu ca imi va fi greu ,mai ales ca nu are cine sa ma ajute,dar zic eu ca merita sacrificiul.

povestea nasterii nazdravanei

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Multumim pt urarile de sanatate,se pare ca ne-au ajutat ca azi ne simtim mult mai bine amandoua.
ariadna foarte bun bilantul de 1 an al printesei.
alexa teo ai toata admiratia mea.Super blogul.
Violeta ma bucur ca Alexandra se simte mai bine si imi place mult ideea cu fotocartea.Felicitari pt alegerea de a mai face inca un bebe.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Copilasul meu are din nou diaree, dupa ce ca a vut miercuri, i-a trecut, totul a fost ok deja ziua urmatoare, azi iar...nu are febra, mananca de rupe, doar ca dupa ce papa imediat e plin scutecul ce naiba de virus o fi si asta? Oare problema o fi mega cantitatea de papic ce-l mananca??? Nu mai stiu da tare necajita sunt.

Super vestea e ca joi si vineri cum am fost in Budapesta am cumparat caruciorul pt Cami , e un Chicco Enjoy Evolution topazio fff fainut, mie imi place de mor abia astept sa-l vada si Cami, sper ca e carutul la care a visat draga de ea Marti vin rudele din SUA, asa ca sunt in criza de timp, ieri am facut toata ziua curatenie, bineinteles ca nu am terminat, mai tarziu mergem la cumparaturi, iar maine gatesc, inca nu stiu ce, dar fac ceva...urasc sa gatesc Pe sfarsitul saptamanii viitoare o sa mergem cu totii la Brasov la socrii, si ne vedem cu Cami, daca cineva din zona doreste sa ne intalnim, cu toata placerea Bujo, ce zici, ne "intersectam" cu blondutii nostrii?

Sa va povestesc despre minunile ce le face Bogdanutz; intelege fff multe, indiferent daca i le spun pe ro sau hu; intelege ca nu e voie, face si el cu degetelul ca nu e voie dar "lucra" mai departe bineinteles; cand ii spunem ca plecam deja face cu manuta si zice brrrm, adica plecam cu masina; adora reclamele, cand le vede la tv incepe sa aplaude, daca aude muzica incepe sa "danseze", arata cu degetelele spre diferite lucruri cand il intreb unde este, cand il duc in baie sa ii fac baita el deja ridica manuta sa-l dezbrac...aaa si ne imita cu absolut orice... De zis spune mama, tata, hinta(leagan!!!) pa, papa, etc iar pe limba lui povesteste continuu
Si acum parte mai putin frumoasa, il apuca si pe el crizele, atunci daca indraznesc sa-l i-au in brate ma loveste, faza asta ma scoate din minti...noroc ca se calmeaza super rapid ca eu la astfel de faze aplic o atitudine de indiferenta totala si cand vede ca nu ma impresioneaza isi revine la normal. Iar cu fazele astea de istericale il apuca doar acasa, si doar cand e numai cu mine, cand suntem cu el undeva se comporta exemplar
De mers inca nu merge, dar ma i-a de deget si ma trage dupa el toata ziua
A, si e tare dragastos, cand se trezeste trebuie sa il pup muuult, iar daca ma opresc face cu gurita sa il mai pup...vine de multe ori si isi pune capsorul pe burta mea si sta acolo, dar nu mult, ca doar are treaba

Si multe, multe faze care ma fac pur si simplu sa plutesc de fericire, dar sunt sigura ca fiecare dintre voi stie despre ce vorbesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Mami de alexa-teo...ce mandre o sa fie printesele tale mai incolo cu asa mami tanara si frumoasa

Tecky
, ma bucur ca sunteti mai bine...in urmatoarul mesaj sper sa ne scrii ca sunteti complet sanatoase

Cu microbii, eu sunt o ciudata...in casa frec si dezinfectez toata ziua, iar cand ies cu el il las sa faca ce vrea...nu-l feresc de alti copii, pupa si el tot ce prinde, dar cea mai tare faza a fost acum cateva sapt eram in Satu Mare la Real si in parcare pana puneam eu cumparaturile in portbagaj vine la carucior un baietel de un an si 2 luni parintii dupa el si ne apucam noi si povestim pe acolo si la un moment dat vad ca baietelul smulge suzeta din gurita lui Bogdanel, cu viteza luminii o baga in gura si inapoi la Bogdanel in gura si repeta faza pana se enerveaza al meu si i-o ia...eu blocata, parintii copilului nici ca-l bagau in seama...ciudat, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Azi se implinesc 2 ani de cand sunt membra DC, ce a mai trecut timpul...pe atunci abia ma hotarasem ca vreau bebe...si acum...Ioana e deja fetita mare!!!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

voi chiar vreti sa ma faceti sa rosesc...nici chiar asa,am si eu nebuniile mele,dar ce mi-s mandra sunt de ale mele printese,desi sunt tanara,toata lumea pe strada zice ca sunt sora lor ,ma straduiesc sa le cresc asa cum trebuie,mai cu ajutorul vostru caci am avut unele nelamuriri pe care doar la voi le-am lamurit
desi nu prea scriu des,sa stiti ca sunt cu sufletul mereu alaturi de voi si citesc ori de cate ori am posibilitatea.

Vio29 poate om reusi sa ne si cunoastem,atat noi cat si piticele noastre.

Marina felicitari.am intrat pe blogul tau,e super.

http://alexandrusifamilia.blogspot.com/ acesta este blogul nostru.Va astepam sa ne vizitati.multumim.

Mergi la inceput