Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)
Raspunsuri - Pagina 12
alexa_teo spune:
mai fetili mele dragi iaca daca tot veni vb de nelamuriri nelamurite,ia ziceti-mi si mie ai vostri cupii papa supa,ciorba,pasate cu "furca"????ale mele doar la blender papa ce altfel le ramane intre dinti cica si apoi au lene sa se spele pe ei.
cum sa le determin sa pape si pisate legumele cu furculita?
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
gallyb spune:
ALEXA_TEO, copilutul meu legumele le mananca pasate cu furculita, carnea o tai marunt cu cutitul, roade bucati de morcov, mere... In schimb daca ii dau fructe pasate(piersicae, caise, prune) cu branzica nu vrea sa pape si pace. Asa ca la noi masa de fructe e blenduita. Nu stiu de ce, pt ca o perioada le manca pasate si pe astea.
Noi sambata am fostla munte, la Balea Lac, a fost superb, am avut o zi cu mult soare, ceea ce e foarte rar acolo. Va vine sa credeti sau nu, dar acasa am ajuns bronzati pe fata de la 2100m.
O sa revin cu poze.
In alta ordine de idei, eu am inceput munca deja in fiecare zi, este destul de greu, mai ales ca eu lucrez in ture si uneori plec la pranz cand doarme, seara ajung doarme si a doua zi dimineata cand plec iar doarme...
Apropo, bebe 2 si noi avem de gand peste un an sa ne apucam. Noi ne-am dori acum, dar... trebuie sa si muncesc un pic...

Multa sanatate copilutilor bolnaviori.
TECKY A PROPUS O INTALNIRE, EU VIN, NUMAI SA FIE SAMBATA SAU DUMINICA. Daca nu vin alte fete ne intalnim doar noi doua cu printesele???
vias spune:
buna fetele ![]()
...sa stiti ca va citesc mereu, dar din pacate nu stiu ce as putea sa scriu si eu...decat ca va sit foarte tare lipsa..mai mult decat puteti crede voi...
Mereu ma uit la pozele puilor vostrii, toti sunt atat de frumosi ca-mi vine sa-i iau pe fiecare in brate si sa-i iau acasa la mine...
La odiseea la care sunt acum...este ingrozitor..
...nu ma baga nimeni in seama...de fapt sunt ignorata total...daca cer o parere nu-mi raspunde nimeni...imi pare atat de rau ca nu traiesc aceasta perioada atat de frumoasa din viata mea alaturi de voi..

Imi pare rau ca nu mai pot sa povestesc asa cum faceam odata...
Dar va spun ca sunt bine, multumesc Bunului Dumnezeu cu Cristi ma inteleg extraordinar de bine...imi place la nebunie sa-l vad asa de incantat cand mai cumparam cate ceva pt el..
..imi place cand il vad fericit si ma razgaie, pupa burtica, zice ca-l mangaie pe bebe...regret ca Darius nu a avut parte de asa ceva... ca a trebuit anul trecut sa trec prin focurile iadului..si ca nu m-am putut bucura de perioada asta atat de minunata..
M-am ingrasat foarte tare
..dar pana nici aspectul asta nu ma face sa fiu asa de abatuta...parca sunt pe alta lume si doar ma bucur de ce am, fara sa ma gandesc foarte tare la lipsuri...si ma bucur ca-i asa..Flavius in primul rand are nevoie de iubire...pacat ca am realizat asta dupa ce l-am pierdut pe darius...
De Darius...mi-e dor de el..inca plang pe fiecare zi..nu stiu daca vreodata va fi altfel...
..am si carucior acum pt Flavius
...abia astept sa-l plimb..desi Cristi mi-a zis ca prima plimbare in carucior ma va pune pe mine...ca-s mai fericita decat un copil de el
...nu ca nu mi-ar place sa fiu plimbata..dar balena nu va intra acolo..![]()
Voiam sa stiti asta..ca mi-e tare dor de voi 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus buna fetele ... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |

ptr mami si bb Flavius
de printesa
ElizaClara spune:
Hello!
Multumim frumos Gini, Capri, Ana_a, Moni, Rux, Mada, Mona pentru urari pentru aniversarea lui Filip.
Desi cu intarziere le uram si noi La multi ani pepenasilor care au sarbatorit un anisor in ultimile doua saptamani.
Noi ne-am intors de la mare si am avut ieri party, suntem cam obositi, dar ne-am simtit foarte bine. A fost o aniversarea foarte emotionanta pentru mine, sufletelul meu a implinit un anisor...e baietel mare deja!
Camy sa folositi sanatosi caruciorul! Un
pentru mami si Flavius!
monalac spune:
cami,am plans cand ti am citit mesajul...eu te citesc la odisee si la sufletul credintei si am vazut ca la odisee sunt destule rautati...important e insa ca darius e bine ,ma bucur ca si relatia cu cristi e super si sa dea dumnezeu sa fie asa mereu.
ce bine ca ai gasit carutul la care ai visat,struluta,ai o inima de aur!sa l spataneasca sanatos bebe darius!
\\\\\\
oanasm spune:
saluuutttt!!!!
pfuu...am citit priele pagini si ultimele din cap. asta
...si constata ca mi-e dor de voi...e atmosfera faina
un
maaaare de tot la toate!
cami ma bucur ca sunteti bine..hehe.. 28 sapt..wow zboara timpul..sa folositi sanatosi caruciorul
si o imbratisare maaaare si cu drag!
sanatate pepenasilor bolnaviori!
cu intarziere si rusinica La multi ani pepenasilor de 1 anisor! sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti langa parintii minunati pe care-i aveti!
xena, vio legat de reteta cu intarcarea....si io o vreau....ca si Raul e tzitzilico-dependent! seara adoarme numai cu ea...bine..io parca i-as mai da asa..pana pe la 1 an jumate....ca nici mie nu-mi vine sa intrerup acum![]()
strulu pe unde umbli? la brasov?
zi rapid cand ne vedem![]()
noi...suntem bine..am fost 2 sapt in croatia...Raul a fost si e inebunit dupa apa, era scandal cand il scoteam din apa...si pus umbrela in fata lui sa nu vada marea
(asta s-a intamplat 2 ori numa'
)
Raul face singur cativa pasi 3-10..depinde cat de grabit e...in rest toata ziua de manuta sau in 4 labe..se catara de orice...a inceput sa vorbeasca pe limba lui mai multe...are 6 dinti...pare sa inteleaga muuulte..inclusiv nu-i voie
..vrea toata ziulica afara......si a inceput sa faca niste mofturi la masa..brr
..aa..ii dau inca borcane hipp
din comoditate
..
pupici la toata lumea..fug sa vad poze..daca mai am parola buna![]()
pe noi ne vedeti www.dropshots.com/tzupi" target="_blank">aici
Oana
de
Raul
alexa_teo spune:
Camy 

pupam dulce burtica si important e sa fiti voi bine.
http://alexandrusifamilia.blogspot.com/ acesta este blogul nostru.Va asteptam sa ne vizitati.multumim.
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
Caprioara spune:
Helau,
Oana, vazut poze
! Ce frumosi sunteti toti 3!
Camy, o mie de
pe burtica! Sa stapaniti sanatosi carutul!
Strulu, esti minunata
!
Eliza, bine ati revenit!
Cu intarcatul, si eu incep sa ma gandesc la asta
. Ilincu e tzatzodependenta clar, adoarme la san, noaptea suge sau ma foloseste de suzeta sa adoarma, daca pateste ceva si plange se calmeaza la san, etc. Stiti voi, fetele care aveti tzitzidependenti cum e, nu? Ei, cred ca-mi va fi dificil sa o intarc
. La Matei a mers totul de la sine, pentru ca de la 8 luni ale lui am mers la job si lipseam si 12 ore de acasa; la 1 an s-a intarcat singurel si totul s-a produs treptat. Acum sunt acasa si fata nu sta fara mine, asa ca cere tzitzi si prevad ca va fi dificil...
pup you all,
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
sursula spune:
CAMY-ma bucur mult pentru voi!
CAPRI-Succes la deztzatzaleala !Eu te admir iubita cuscra ca ai reusit sa alaptezi atat de mult timp!
ALEXA-si Tudor papa totul blenduit.De fapt,nici n-am prea incercat alternativele,dar,bag' sama ca ar fi cazul!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)