Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)
Raspunsuri - Pagina 13
Tecky spune:
Camy ma bucur mult ca in sfarsit te simti implinita si fericita alaturi de Cristi si de bebe Flavius.Mi-ar placea sa ne scrii noua ori de cate ori simti nevoia decat sa te enervezi pe fetele de la odiseea ta si cu ocazia asta mai retraim si noi momentele de gravidenie.Profita la maxim de statutul de graviduta!!!!
gallyb poate se mai ofera si alte fete sa ne intalnim daca nu ne intalnim doar noi.
Ma bucur ca te-ai angajat.Cu cine sta Xenia cand lucrezi?
Caprioara succes la intarcatul Ilincai
Va pup,noapte buna!
Caprioara spune:
Ei, fetele, de prin octombrie as vrea sa incep procesul de intarcare. Acum inca e cald rau afara si nu vreau sa risc sa se deshidrateze, pentru ca ea bea destul de putine lichide pe zi cu cana cu pai (cu bibe nu a baut nicioadata); bea putin si nu lapte; am incercat sa-i dau si l-a scuipat. Asta e o problema pe care chiar nu stiu cum sa o rezolv: sa o fac sa bea lapte formula, din cana cu pai.
Si Ilincu mananca blenduit, sau borcanele de fructe Hipp dimineata (prefer sa-i dau de astea ca-s bio). Dar dupa ce termina portia ei, ii mai dau si bucati de la mine din farfurie (de ex morcovi fierti taiati rondele din ciorba, sau bucatele de pui, peste). Azi de ex a mancat cateva bucatele de somon fume cu lamaie
, pentru ca asta a mancat Matei si a vrut si ea. Cred ca a tentat-o mult din cauza culorii mai portocalii
.
Sursu, vrem poze noi cu voi
!
pup you all
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
violeta29 spune:
TEKY

ALEXA_TEO, alexandra nu mai vrea nici pasat,nici blenduit de la 10 luni.Ciorba o mananca asa cu zarzavaturile taiate cubulete,fructele numai daca le tine ea in manuta si musca cu spor ,carnea la fel.MAncaricile de orice fel le mananca asa cum sunt.
CAMY,cum adica nu poti trai perioada asta alaturi de noi?Pai vino mama aici si povesteste cu noi,intreaba daca ai nelamuriri,ca noua ne-ar face maaare placere.Si cand spun asta sunt convinsa ca vorbesc in numele tuturor fetelor.Pai eu una cand o sa-l fac pe bebe doi daca nu mai gasesc o odisee asa minunata,vin aici si turui toata ziulica si la zapacesc pe fete cu pofte greturi si alte alea
Ma bucur mult ca te intelegi asa bine cu cristi
OANASM, bine ai revenit!Ne era dor de tine!Pupici lui Raul si felicitari pentru pasi
Ce mare s-a facut!
CAPRIOARA,offf,sigur o sa fie tare greu cu intarcatul,mie una cel mai groaza imi este la somn,ca in rest hai sa zicem ca stau numai pe-afara cu ea si-acolo n-are cum sa ceara.Eu ma gandeam de la un an sa incep sa-i reduc mesele,sa-i scot asa,treptat cate o masa si pana la un an jumate sa i le scot de tot.Sa vedem daca e realizabil.
Lapte nici eu nu reusesc sa o conving sa bea din canita cu pai,formula e bleax,asa ca eu am incercat cu UHT.Bea doua trei guri si gata.Eu cred ca in mintea lor lapticul curge numai la tzitzi si cu asta basta
Cred ca totusi dupa un an o sa incerc cu laptic direct de la vacuta si gata.
povestea nasterii nazdravanei
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
vias spune:
'neata ![]()
...mda...eu asta gravidoasa...care am insomnii
..azi-noapte a fost prima data cand mi-a tasnit sange din nas...si nu se mai oprea 
...dar stiu ca este normal, nu?????
...am observat si o sensibilitate la dinti si masele..sper din inima sa ramana acolo
..ca ma chinuie gandul asta, eu in la dantura mea..
..fetele de la odisee..ma refer cea de nov-dec...imi aduc aminte ca am fost de la inceput..primul capitol..atunci era frumos..dar acum sunt multe bisericute (pe fata) adica unele fete nu raspund altora

, si tot asa , multe interdictii pe fata (nu ai voie sa spui ce mananci, pofte...de-astea)...pt asta asa as invita-o pe Xena acolo...sa puna ea o poza cu ceva fain... ![]()
..am fost chiar invinuita pt ce a avut Darius..ca eu as fi fost de vina ca a avut transpozitie..ca poate am fumat (eu nu fumez) sau am baut (nici asa ceva nu fac...si nu medicul tampit care nu a vazut ca bebe e bolnav...
In fine...am fost obisnuita sa am parte de alta atmosfera..una placuta, in care imi era asa drag sa intru si sa citesc...![]()
Cristi e la curent cu toate stirile despre fete..in mare parte le cunoaste pe toate..inclusiv pe voi...ne uitam impreuna la pozele pepenasilor....si ne gandim cat de frumos ar fi fost sa il avem pe Darius si acum sa vina si Flavius...
abia astept sa o cunosc pe Simona (Struluta)...sa merg la plimbare cu ea si cu bb Viktor...poate vine si Cristina (Bujo) cu noi.
In rest...punem la cale ultimele chestii care trebuiesc facute pana vine bebe..ca de cumparat pt el nu mai sunt chiar asa multe si le cumparam numai in octombrie...
Pana atunci avem de pus gresia, parchetul, schimbat usile si ferestrele...si sa aduca mobila lui bebe acasa...ca e gata..![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
tin sa spun ca in schimb, m-au "infiat" fetele de la sept-oct...oricum eu nasc pana la sf de oct...din cauza ca am deja o cezariana..
..acolo ma simt bine...e Monica Dicut..e Aidaciolac...si alte fete minunate pe care acum le cunosc...ca am ajuns la ele pe ultima suta de metrii..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
flo1980 spune:
Alaturi de mii de scuze urez un sincer La multi ani! si o copilarie frumoasa pentru:
Andreea Maria de Dma, Robert de map, Ana de truli 
Kla78 
... Sa nu-i uit si pe cei care s-au sarbatorit pe 15...la multi ani cu sanatate tuturor!
Adela bine ai venit la noi! 
Felicitari pentru primii pasi printesei Allegra!
Mnooo mai am mult de recuperat dar mi s-au trezit feciorii si incepe distractiaaaaa!
cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
dr_anca spune:
Neata!
Camy de ce nu te muti la odiseea de sept-oct mai ales ca sunt si mamicile de ingerasi acolo si e mai multa intelegere. Nu pot sa cred ce povestesti ca ai fost invinuita de ce s-a intamplat cu Darius, fetele alea sigur nu sunt normale la cap.
Stai pe la noi ca noi te iubim si la fetele de sept-oct pentru nelamuriri cu sarcina ![]()
Ai grija de tine si de bebe si uita de odiseea aia daca se poarta asa urat fetele 
O zi buna tuturor!
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
moni_or spune:
CAMY, eu n-am fost cu voi la odisee, dar mie imi esti tare draga si mi-ar place mult sa impartasesti momentele speciale din sarcina cu noi
Si cum am zis, abia astept sa pui poze cu caruciorul, dar cu Flavius in el! Cat despre odisee, ca si Dr-Anca si eu zic ca mai bine te muti la sept.-oct. daca oricum vei naste la sf. lui oct., rautatile astea sunt o sursa de stres de care e usor sa scapi, pur si simplu nu mai intri sa citesti... desi te cred ca te doare sufletul cand auzi asa ceva...
OANASM, am vazut pozele si vreau sa spun ca arati BESTIAL, mamico! Iar Raul e si el un frumos, ca are cu cine semana... Unde exact ati fost in Croatia? Noua ne-au tot spus ca nu e de mers acolo cu copil ca e litoralul stancos, unde ati fost voi era nisip?
MANCAREA - Luca nu mai mancanca blenduit cam de pe la un an, mananca legumele taiate bucatele mici si fructele la fel (cu exceptia merelor care sunt mai tari). E drept ca mai gasesc uneori bucatele nedigerate in kk, dar per total am observat ca ii place asa, s-a invatat sa mestece. Secretul la noi e sa fie ceva ud, sa nu fie sec, de ex. legumele le dau cu supica si atunci le mesteca mai usor, fructele sunt zemoase si tot asa, lui nu-i place daca ii dau ceva sec si piureul de cartofi i-l dau ori cu smantana ori cu sos de rosii.
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
dr_anca spune:
Pun si eu cateva poze de la sedinta foto cu Saruca ca nu apuc sa le atasez la pepenasi ![]()
http://picasaweb.google.com/Micuta.Sara/SaraFrumusicaNoastra#
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008