Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Neatza si din Franta!

Saruca e superba, imi place mult poza asta : http://picasaweb.google.com/Micuta.Sara/SaraFrumusicaNoastra#5371176748841969394 Ce amintiri frumoase veti avea cu pozele astea. iar eu m-am indragistit de parul lui mami ala lung si blond!

Mai viu eu pe aici!

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mara de turturica, Gabriel Ionut de Ninag, Allegra Cara (o fetita speciala si draga mie), Serban Petru de serbanica, Andrei de catilin2008, Filip de Eliza Clara

Stefan de ana_a, Arianna,

Inapoi la cratita

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
Am vazut poze noi foarte faine cu Sara si cu Raul in Croatia!!! Super Croatia, am fost si noi acum 4 ani si ne-a placut tare mult!!!

Ioanei ii iese al 7-lea dintisor si am avut niste nopti cam agitate, si asta noapte de multe ori a plans in somn, nici apa nu vroia sa bea, dar nici de trezit nu se trezea, doar o linisteam putin si o asezam la loc in patut. Si nr. 8 cred ca e si el foarte aproape, ma refer la cei de jos, incisivii laterali, parca asa se numesc. Un stomatolog mi-a zis ca dantura ar trebui sa se definitiveze pana la 1 an jumate, dar sincer eu nu cred, daca ei pana acum abia i-au iesit 7, in 6 luni de cand a iesit primul, cum sa-i iasa toti ceilalti in 4 luni jumate? Ma rog...

Si mai avem o problema...adormitul seara...mai frate, nu are somn si pace, abia dupa 12 adoarme, asa ca am renuntat la a doua repriza de somn de peste zi, ramanem la una singura la pranz, cu toate ca chiar si asa aseara tot greu a adormit, la 11 jumate. Ea are chef de joaca, de zbantuiala, de ras, de giugiulit, orice numai somn nu, si eu curg de oboseala si abia astept sa ma intind in pat sa ma odihnesc... Va suna cunoscut? Asa fac si ai vostri?

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza,scuzati absenta indelungata.
Din pacate sambata seara Timea si-a cam spart capul .E ok,nu e mare,doar ca e pe frunte.Au lipit-o cu lipici chirurgical,noroc ca nu a fost nevoie de copci,ca acolo lesinam.Oricum eram varza.Curgea apa pe mine si toata tremuram.Sunt cea mai naspa mama
Nici nu va puteti imagina cum m-am simtit,si inca ma simt....
Pana sambata e pansata,si are restrictie la prea multa apa,ca sa nu se dezlipeasca,asa ca face baitza in lighean.

Ieri ne-am intalnit cu Xena,cred ca nu mai e nevoie sa va spun ca e frumoasa,slaba si minunata .Pacat ca nu a venit si Maria,as fi smotocit-o putin

Va las,tot timpul stau cu Timi.(Are 2 maselute deja i-a iesit duminica,probabil de la impact cu scaunul )

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Theodor de mobriq, David de Ileanna_83

Alex de Irolf

Ariadna felicitari pentru bilant! Sa va ajute Domnul sa scapati de reflux.

Vio felicitari pentru decizie, sa fie cu noroc si cu ochi de la prima incercare!
Nici eu nu vroiam 2 dar tot asa am zis, sa aiba pe cineva aproape daca noi nu o sa mai fim, ne rugam la DD sa fim sanatosi si sa-i ajutam cat mai mult!

AnnaB felicitari pentru cei 2 ani de DC, la cat mai multi,

Camy pe mine nu m-ar deranja sa ne povestesti despre voi, sa ne intrebi cate ceva, din contra!!!
Te asteptam cu drag!

Am editat celalalt mesaj ca nu stiu de ce s-a dereglat

Offf Kimmy, pupam Timiutza, nu esti o mama naspa, si al meu a mai cazut, el se loveste la gura de obicei, la mare mi-a cazut in cap din pat, caci era pat de mijloc si am dormit invers, intre amandoi, pe o parte am pus fotolii si el se tot impingea in sus si a cazut printre ele ca aveau roti ....aveti grija de voi!

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Kimmy nu ami zi ca esti o mama naspa...mama naspa e aia care isi lasa copilul la metrou....nu-i aczul tau, bine???

..eu dorm...muuuuuuuuuuuuuuuuuult...mult tare...si mananc mult...
Intrebare cand se naste copiluol..sau atunci cand ajungi cu el de la spital...ce medicamente trebuie sa ai in casa??????...aici ma refer si la ser fiziologic si la tot.
Cate prosoape ? (2 sunt ok?)
Ce cosmetice? (sampon, crema de baie, ....etc...si ce gama e mai buna...dar va rog incercati sa gasiti una rezonabila la pret..ca vreau sa ne ramana bani si de mancare )
Cate biberoane? (eu am doar 2, unul mic si unul mare, amandoua de la 0m+, mai trebuie?????)
In ce puneati laptele la congelator??????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

intrebari de inceput..ca mai am..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Am sosit din vacantza. SUnt la lucru .

Camy, pt tine :
medicamente :
ser fiziologic
crema de funduletz
ceai de colici
supozitor cu paracetamol (eu din asta nu am avut, pt ca oricum la un bb mic de tot febra este o urgentza, trebuie dus imediat la spital, asa ni s-a spus, si eu asa am facut, slava domnului nu a avut febra).
baie
eu am avut avène, dar stiu ca din pacate in ro este foarte scump. altceva nu am mai folosit
2 prosoape sunt ok pt inceput, oricum mai primesti .... (macar unu la botez :)))
biberoane si eu am avut 2, dar eu am alaptat, astea erau pt ceaiul de colici ... oricum eu zic ca e ok, daca nu o sa ai lapte cumperi atunci (eu asa m-am gandit, nu cred ca are sens sa investesti inainte)
eu am pus laptele la congelator in pungi, se gasesc in farmacie

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Camy iti mai trebuie comprese sterile, baneocin pt buric, eventual bepanten pt iritatii la fundulet, musetel pt baita, la cosmetice ulei de masaj, sampon/crema de spalat pe corp, 2 biberoane eu zic ca sunt suficiente pt inceput, mai incolo vezi tu daca o sa fie nevoie de mai multe. Si 2 prosoape la fel cred ca sunt destule. Un sfat, mie mi se par mult mai utile prosoapele mai marisoare, nu chiar cele de nou nascut, ca alea raman mici imediat si nu mai incape bebe bine in prosope. Cam asta imi amintesc acum pe moment...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Prosop : cel mai tare pt mine a fost/este tipul www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/30124730" target="_blank">asta de prosop, nici pe departe alea triunghi

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput