Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Tecky si noi suntem raciti, toti, cred ca de la vantul/curentii de aer care au fost vineri la mare
Sanatate sa ne dea Dumnezeu la toti!

Vio ce mai face Alexandra?

Dintii lui David cresc foarte greu!!!
Are doar unul mai mare, in rest ori sunt iesiti coltisori ori sunt in gingie, e posibil sa simileze foarte putin calciu? hmmmm...

Lapte de vaca de tara (de la o ruda mai precis) am dat si eu lui David, a facut diaree (preparat cu cereale}. E, cand i-am dat orez/gris cu lapte nu a mai avut nimic, deci, concluzie trebuie fiert bine, dupa fierbere, inca 20 minute lasat pe foc. aici trebuie sa ai maaare indemanare sa sufli cumva spre spuma, sau sa mesteci cu o lingura in el sa nu dea iar in foc, nu?!

Camy vad ca ti-au mai zis fetele, e bine cu prosoapele mai mari cum a zis AnnaB, oricum ai sa primesti muulte, la botez si dupa nastere, asa ca mai vezi tu pe parcurs ce-ti trebuie...cosmetice eu am folosit nivea, pampers nr.0 sau 1, depinde de firma, un bax este de ajuns, ei cresc repede, aleze.... Pup burtica!

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

asta cu primitul...la mine nu e valabila, copilul meu nu are de la cine sa primeasca...serios ca nu are de la cine...
Poate mama care acum e in Belgia..cand va veni o sa-mi aduca ceva...dar in rest chiar nu am de la cine..
..asa ca eu trebuie sa cumpar tot ce-mi trebuie...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

legat de cosmeticele Nivea...cica nu ar fi asa de bune...eu de-astea am folosit la Darius..dar na...saracutul nu a trait decat o luna...

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

mi-am notat, multumesc mult..

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Camy, oricum are nasi si mosi :), si asta e misiunea lor, sa faca daruri la copil :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare si la buna revedere!
N-am citit nimic.
Traiasca restaurantul de langa bloc! Mama in ce cartier rezidential stau frate! Pai sa ma fi pus careva sa pun de ciorba acuma... 14 lei un kil de ciorba la colt nene, nu mai faci cald in casa, nu pierzi timpul sa toci legume si sa fierbi carni...
Ma duc sc culc junioara. SPER!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Camy, glicerina...pentru sters limbuta. asta parca nu ti-au scris fetele. noteaza!

2 prosoape cred ca sunt ok, eu am avut 3 la inceput. Si am folosit din alea obisnuite ca si pentru noi, mari de baie si albe
daca imi mai amintesc ceva, iti zic..

---------------------------------------

www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

aaa,CAMY, de biberoane...poate ai noroc sa alaptezi si atunci bibe o sa folosesti doar la ceai, apa...
Altfel, cred ca ti-ar fi utile 3.

www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Cosmetice de bebe ... am uitat ...de vre-o luna folosesc de la boots (le gasesc la sensiblu)sunt bune si nu au pret piperat, am gel de dus, lotiune de corp, sampon, am luat si de plaja, super bune!..pt. mine cel putin

mcoca ce prosopel fain! am vazut la Giny parca din asta...
si halatelul de baie e bun...

De primit...pai vreun coleg/prieten/bunic/verisoara... se mai nimereste careva, nu?

La mare la soare ....

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor, nu mi-o luati in nume de rau, dar branza frantzuzeasca NU se serveste taiata pe platou ca si telemeaua sau cascavalul si Nu se serveste la aperitiv! Se serveste www.fromages-xavier.com/images/plateau-fromages-entre-amis.jpg" target="_blank">asa cu un vin rosu bun ...

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput