Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mi-am notat tot..

Simona multumesc mult pentru mail-uri...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vazut mami si pui frumosi Flori & co

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Vazut mami si pui frumosi Flori & co

Vicky si Printzesone

Multumim frumos

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Am fost la cumparaturi si i-am luat si hainute si jucarii pt fetita unei prietene care se va naste saptamana viitoare.Pe drum a luat o tranta zdravana Ralu si acum e rosie pe obraz si deasupra ochiului drept.Nu a plans mult dar eu m-am speriat...Sunt foarte incantata ca a inceput sa adoarma singurica,are o maimutica din plus si o pun langa ea in pat,o ia in brate si se culca.
Camy cred ca te-au lamurit fetele cu ce-ti trebuie,eu nu as mai adauga nimic.Eu folosesc produse de la Nivea si sunt foarte multumita de ele.
Ankalaura bine ati revenit,imi lipseau postarile tale.
Annababy of nici nu te-ai intors bine din concediu si ai inceput iar cu noptile intrerupte...
kimmy nasol ce a patit Timea.Sanatate multa!
flo sanatate multa la toti.Sa va faceti bine sa iesim in parc.
SE INSCRIE CINEVA PE LISTA SA NE INTALNIM IN WEEKENDUL ACESTA?
V-am pupat

Mergi la inceput

Cu intalnirea...nu promit, inca nu am un program pt. we, as veni cu mare drag, sa vedem, daca nu plec din Bucuresti sunt available deci treceti-ma pe lista si mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Flo, Sybille, Boti, Anna multumim mult
Sybille m-a facut sa , eu nu ma stiu decat cu parul de lung de la 7 ani mai rau va fi cand imbatranesc ca nu ma vad ca Maria Dragomiroiu

Anka vreau si eu restaurant dina sta la coltul strazii

Eu stiu ca dintii erup pana la 2 ani dar dentitia se poate definitiva si pana in 3 ani.

Gama de bebelusi eu am folosit Jonhsons iar acum am Bubchen dar revin la prima ca mi-a placut mai mult la miros.
Varianta romaneasca a Bephanten e Panthoderm si v-o recomand cu caldura ca e mult mai ieftin.
Tot vreo 2 biberoane am avut si eu din sticla doar pentru ceai. Eu sunt fain biberon din sticla pentru ca se curata klumea. Eu vreau sa scartaie dupa ce il spal si asa ma simt f happy

Kimmy sanatate Timeei saracuta. Noi suntem pline cu vanatai si zgarieturi dar nimic asa grav .

Si sa va povestesc ceva amuzant pentru mine, fiica-mea e cu suzeta de vreo saptamana Ea care renutase la 3 luni a revenit la o iubire uitata in detrimentul degetelor care aveau deja unghiile exfoliate. Sper sa o tina In schimb ne opresc batraneii pe strada sa scoatem suzeta desi atunci cand aveam degetele pana la gat in gura zambeau si nu spuneau nimic Adica degetele sunt mai "sanatoase"

O zi buna tuturor!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Nu e cap.139 pe prima pagina sau nu vad eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Fetelor, nu mi-o luati in nume de rau, dar branza frantzuzeasca NU se serveste taiata pe platou ca si telemeaua sau cascavalul si Nu se serveste la aperitiv! Se serveste www.fromages-xavier.com/images/plateau-fromages-entre-amis.jpg" target="_blank">asa cu un vin rosu bun ...

Vicky si Printzesone

sau cu struguri, noi asa o servim de cele mai multe ori.... si nu ca aperitiv ci ca desert

---------------------------------------

www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ma intreba Flori, ce e cu mesajul cu branza. Nu sunt dusa , dar m-am uitat pe fel de fel de poze de pe forumuri (deh, prima zi la lucru) si pe la botezuri sau mai stiu eu ce evenimente, pe platoul cu salam trona branza Brie.

Da, branza frantzuzeasca inlocuieste desertul sau il precede .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

camy sa stii ca eu n-am putut sa ma inscriu la odisea nov dec!
am ramas aici cu fetele! am zis ca le bombardez tot pe ele cu intrebari...dar n-am apucat

pe mail-ul comun de yahoo este o lista trimisa de boti, e super tare, eu am fol si la maria
cosmetice: am folosit cu real succes nivea, iar acum am schimbat cu dr fisher( f bune si la pret) care sunt super si am pastrat doar crema de fundulet de la nivea
burtica!
fug cu maria la ortoped si la pediatru
va pup

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

MARIA si sa creasca mare

Mergi la inceput