Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Camy, eu ma bucur mult cand ne mai dai de stire despre tine . Aici esti oricand binevenita sa ne povestesti ce mai faci tu si Flavius si sa ne pui intrebari. Ce imi mai amintesc eu ca trebuie pt bb: sprei cu apa salina pt nas. La capitolul cosmetice de baie noi folosim Mustela, e pt piele sensibila si dermatita (Aida e cu dermatita atopica, a avut iritatii pe piele pana pe la 6 luni). Oricum am fost f multumita si le folosim in continuare.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

VICKY,lasa branza si zi ne ce face printesa maya,cum s a acomodat cu voi.chiar ma gandeam la tine ce mai faci..

CAMI,AM VAZUT CA SE DISCUTAt la odisee la voi despre protectie wc.iti zic ce am facut eu .am luat sticla de spirt si am dezinfectat capacul wc de fiecare data cand ma asezam pe el,adica de peste 15 ori pe zi.pai protectiile alea mi ar fi ajuns o zi...,asa ,cu spirtul iesi mult mai convenabil.la sarcina cu cris nu era renovat salonul si era wc fara capac,asa ca mi am cumparat colac de toaleta pe care l puneam,apoi il dezinfectam si tot asa.eu folosesc in general produse la la sanosan,cel putin crema de fundulet mi se pare cea mai buna din tot ce am folosit pana acum.si altceva super indispensabil e batista bebelusului.
FLO,insanatosire grabnica!
OANA,sunteti niste frumosi iar raul e un grasunel!

eu am fost azi la dentist,dupa niste dureri infernale cu tot cu ureche.am cangrena asa ca n a putut decat sa ma deschida si sa ma lase asa sa mi iasa infectia..noroc ca am luat antibiotic din proprie initiativa ,ca altfel...maine tb sa ma duc sa mi fac radiografie...
revin ca am duc cu piticii afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

La Multi Ani! sarbatoritilor de zilele astea.
Multa sanatate bolnaviorilor
Multumesc tuturor celor care i-au urat Alexutului meu, are deja 4 ani, parca mai ieri il tineam la piept si papa titi. Chiar mi-am adus aminte cand eram cu Andreea in maternitate si incercam sa o fac sa suga de ametita ce eram, in loc sa-i zic Andreea ii spuneam Al... si ma opream, deh baiatul mamii

In rest, am tras zilele astea cu ei, amandoi sunt bolnavi, Alex e mai rau, l-am bagat pe antibiotic, ca il aveam in casa de alta data, maine ma duc cu el sa-l vada dr, am evitat sa mai merg la budimex. Tuseste, are muci, a facut febra 2 zile si il doare rau gatul, nu poate sa inghita si ma chinui sa-l fac sa manance. Antibioticul i l-am dat mai mult pt gat ca am vazut eu ceva ciudat pe acolo, ceva albicios intr-o parte. M-as fi dus azi, dar ar fi trebuit sa ma duc singura cu amandoi si din berceni pana in p victoriei, e ceva si nu ma descurc si cu carutul si cu Alex. Voi ce ziceti am facut rau ca i-am dat antibiotic? Andreea, doar tuseste, nu are mucisori, dar ma asteptam oarecum ca doar stau bot in bot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu gasesc mesajul lui Boti...unde este?????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dma2007

camy sa stii ca eu n-am putut sa ma inscriu la odisea nov dec!
am ramas aici cu fetele! am zis ca le bombardez tot pe ele cu intrebari...dar n-am apucat

pe mail-ul comun de yahoo este o lista trimisa de boti, e super tare, eu am fol si la maria
cosmetice: am folosit cu real succes nivea, iar acum am schimbat cu dr fisher( f bune si la pret) care sunt super si am pastrat doar crema de fundulet de la nivea
burtica!
fug cu maria la ortoped si la pediatru
va pup

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

MARIA si sa creasca mare

draga mea, nu ai pierdut nimic ca nu ai mers la odiseea aia..

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

poze noi pe picasa

---------------------------------------

www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Mai, da ce mamici frumoase avem noi aici... DR-ANCA, esti foarte frumoasa si imi place de mor parul tau! Iar Sara e o scumpete de fetita, ca o papusica!

ANNA, Luca adoarme mai devreme de cand are un singur somn dupa-amiaza. Cel mai usor adoarme daca ii dau laptele de seara atunci, mai ales ca avem acum o tetina din care curge mai incet si pana termina laptele e adormit de multe ori.

KIMMY, imi pare rau pentru Timi sa-i treaca, nu esti mama naspa, din pacate trebuie sa ne obisnuim ca de acum tot vor fi cazaturi...

CAMY, eu cosmetice folosesc Sanosan, au cam acelasi pret cu Nivea, mie mi se par foarte bune. Oricum, dupa parerea mea daca Flavius nu va fi foarte sensibil la piele atunci nu se va irita nici cu Nivea, nici cu Sanosan, Bubchen, Johnson sau ce firme cu preturi rezonabile mai exista. Daca insa va fi predispus spre iritatii probabil tot la alea scumpe vei ajunge. Prosoape sa iei din alea cu caput, dar cred ca stii deja. Biberoane eu zic ca ajung 2, sa dea Dumnezeu sa alaptezi cat mai mult si atunci nici nu-ti vor trebui decat tarziu.Ce ti-ar mai trebui, pe langa ce au zis fetele: picaturi de colici, Sab Simplex, Espumisan sau Bonnisan, supozitor cu glicerina pentru copii in caz ca are constipatie (asta asa, mai dupa o luna) si cum a spus si Mona, neaparat batista bebelusului (aia care se pune la aspirator), e mult mai buna decat pompita normala de nas pt. scos mucisorii in caz ca e racit.

MONA sa-ti treaca infectia de la dinti si sa te lase durerea.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Strulu sper sa ne intalnim, noi plecam la mare la sfarsit de sapt dar sper ca stai mai mult.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Mada de Irl am primit..

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mona, Maya ne-a acceptat fara probleme :). Cand m-a vazut s-a bucurat tare, tare si nu s-a mai dezlipit de mine. La fel s-a intamplat si cu taica-su. La inceput ii era frica sa nu ne piarda iar, dar una peste alta a fost ok.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput