Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Moni multumesc esti simpatica!

Mona ai treaba de acum cu maseluta

Ma duc sa vad si eu pozici noi !

O zi buna la toata lumea!

Edit Sanatate puiutilor de Irof

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

aaaaaaaaaaaaam uitat sa raportez primul dintuc , oficial in detinem! Nu mai e Sofi babuta stirba

si acum ne chinuim cu al 2-lea

---------------------------------------

www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Vad ca se vorbeste de dezinfectat toaleta.
Exista niste servetele speciale, umede. Noi luam de la MegaImage. Parca e vreo 6 lei un pachet cu 40 de servetele. E nitel mai scump decat sticla de spirt+laveta sau servetel, dar este mai usor de folosit, mai rapid si mai usor de carat la subrat. Deci vorbesc de cele speciale de toaleta, antibacterii. Pe acelasi model exista tot felul de servetele, de mobila, de faiante, all purpose, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Bubuleana

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Ma intreba Flori, ce e cu mesajul cu branza. Nu sunt dusa , dar m-am uitat pe fel de fel de poze de pe forumuri (deh, prima zi la lucru) si pe la botezuri sau mai stiu eu ce evenimente, pe platoul cu salam trona branza Brie.

Da, branza frantzuzeasca inlocuieste desertul sau il precede .

Vicky si Printzesone

Nu esti dusa, ma gandeam ca sunt eu, ca citeam din urma si nu am retinut vreo discutie despre branza

Oricum sfatul e bun, eu sincer nu am mancat pana acum astfel de branza , am pierdut ceva?

Cu toaleta din spital.....am avut si eu alcool sanitar dar de multe ori am pus un strat gros de hartie igienica sau m-am chinuit ce-i drept sa evit contactul, numai ca dupa cezariana nu prea aveai ce elimina (de scaun vorbesc) cu tot cu supozitorul cu glicerina administrat....

Mergi la inceput

Vreau sa vd si eu poze cu Oanasm, unde le gasesc?

Anka merci de pont! nu prea frecventez eu mega img. dar imi fac drum, nu stiam ca sunt si servetele umede de wc, stiam de hartie igienica umeda....

Moamaaaa cat mai cantareste geanta mea...servetele uscate, pampers, servetele de maini, de bebe, de fund, de wc, apa pentru copii, telefoane mobile, etc....

Marina felicitari pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flori, e buna, chiar foarte buna dar de obicei iti ia ceva timp sa te obisnuiesti cu ea. Eu am nceput sa o apreciez dupa vre-o 2-3 ani, dar nici acum, dupa 8 nu mananc toate sortimentele.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele.
Am pus cateva poze pe picasa de saptamana trecuta cand Ioana a stat la maica-mea, in vacanta la bunici

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Tecky, Gally imi pare rau, dar w-e-ul acesta nu pot sa vin la intalnire caci sunt plecata din Bucuresti. Si apoi w-e-ul urmator este posibil sa plec pe la munte, dar nu stiu cu siguranta (depinde cum ma trezesc saptamina viitoare ).

Kimmy sper ca Timeea sa se refaca rapid. Cum a reuist performanta de asi sparge capul?

Camy mie una mi-ar fi placut sa scrii mai des pe aici. Nu stiu de ce spui tu ca nu ai ce sa ne spui? Spune-ne ce faci tu, ce face Flavius.

Cosmeticale:
- crema de la niveea pentru fund
- un ulei de masaj de la jhonson (am gasit unul cu pulverizator, ca ma everva sa pun uleiul in palma ca mi se scurgea printre degete)
- bete de urechi (ca sa ii absorb apa din urechi dupa baie)
- gel de dus+sampon niveea
- ser fiziologic si comprese sterile (care mi-au folosit pentru ca Sebi s-a nascut cu un canal lacrimal infundat si trebuia sa ii curat ochiul cu ser fiziologic)
- poti sa iti cumperi si vigantol ca sa il ai in casa (se da incepind cu ziua 7, daca imi aduc eu bine aminte)
- batista bebelusului este necesar sa o ai in casa, dar nu cred ca trebuie sa o ai musai din momentul in care ajungi cu bb acasa (eu am avut nevoie de ea dupa 2 sau 3 luni)
- 2 prosoape sunt suficiente, nu numai pentru inceput ci si pentru mai incolo (gasete prosoape care sa fie mai mari si le vei folosi si dupa 6 luni)
- eu am folosit cu succes la inceput alezele de la Happy, care le puneam pe salteaua de infasat sau pe pat, functie de locul in care il schimbam, pentru ca inevitabil in momentul in care ii scoteam scutecul se pisa si chiar daca param eu cumva tot reusea sa dea pe afara (costa in jur de 7,5 lei 5 buc)
- 2 biberoane cred ca sunt suficiente la inceput.
- poti sa iti iei 1 suzeta sa ai in casa, pe mine m-a salvat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

are strumful meu suzeta...

Doamneeeeeee..abia astept sa-l vad odata la mine in brate..
data trecuta parca nu eram asa nerabdatoare..acum sincer nu mai pot ...vreau sa treaca timpul asta mai repede...

veioza sau lampa de veghe???????????
cu veioza...eu la Flavius in camera o sa am comoda...care nu va fi langa pat...ma gandeam sa merg in Ikea saptamana asta si sa cumpar de acolo am vazut niste veioze de perete . Ma gandeam ca daca pun un bec mai slab o sa fie bun.....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput