Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Camy, cel mai bine este sa iei sau o veioza cu variator de de putere sau sa pui un intrerupator cu variator. ASta pe mine m-a ajutat tare mult.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Camy, eu am luat o lampa de veghe de la ikea. nu este nici deranjanta, dar nici nu te impiedici prin intuneric. Arata ca un cap de fantoma. Sunt mai mulet culori. a noastra e albastra. ce e fain la ea e ca se incarca si o poti monta pe timpul noptii unde vrei tu in camera, fara sa cari firele dupa tine.

Vigantolul se da din a 14-a zi de viata

Flo, chiar e buna branza aia, dar cum spune si vicky, depinde de sortiment. nici eu nu mananc orice. preferatele mele sunt oricum alea mai putin "puturoase". Sotul meu a tot avut drumuri pe la paris in ultiam perioada si venea mereu cu diverse branzeturi. pai una i-a imputit tot bagajul si cand a ajuns am sigilat-o bine intr-o caserola. am tinut-o 2 sapt in frigider si nu am avut tupeo sa o desfac...am aruncat-o cu tot cu caserola Putea prea tare
In schimb placute la gust sunt brie, camambert, roquefort. ti le recomand sa le incerci.... mai sunt multe dar astea sunt cele mai usor de gasit si pe la noi...

---------------------------------------

www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

La noi vitamina D a fost din a doua zi de viatza , iarasi bordeiasele :)))

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Camy eu am www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/10062163" target="_blank">asta in camera lui Sebi. Sunt un set de 3 figurine pe 3 culori diferite, verde, albastru si rosu. Eu le am pe toate 3, dar si una face fata fara probleme. Unul dintre avantaje este ca au acumulatori si daca cumva se ia curentul ala o sa mearga in continuare plus ca poti sa il pui unde vrei tu atata timp cit este incarcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bubuleana!
Sa ai parte de fericire, sanatate, dragoste si tot ce e mai bun!

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sigur ajung la Bucuresti saptamana asta si merg in ikea..vreau sa-mi mai iau una, lta de acolo..sin sigur o sa gasesc ceva si pt perete..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Multumesc fetelor pentru gandurile bune.Timi nu pare sa fie prea afectata,noroc ca nu vrea sa-si dea jos bandajul...in schimb eu si acuma sunt varza.Pur si simplu nu mi-o pot ierta

Lasand smiorcaielile mele deoparte,va zic alta...sa mor io daca stiu cum o sa ma descurc cu casa si cu toate dupa ce incep servicul.Pai toata ziua am treaba,si sunt vesnic nemultumita cum fac toate.Sterg zilnic,mancare fac,adun toate,si tot dezastru e.Pai cum dracu?Gata...de azi ma gasiti la fundu butoiului...lipita acolo forever!

Cami vad ca fetele ti-au raspuns,daca cumva imi amintesc de ceva ce nu au mentionat,iti zic
Si eu am folosit Nivea cu succes.Am mai folosit Bubchen,Penaten,Avene si altele,cand cum mi-am permis.Timi a reactionat bine la toate.
Eu una nu m-am descurcat cu 2 biberoane.Pentru ca din ziua 1 Timi a primit completare,si ea manca des,si nu apucam sa le spal imediat,asa ca ma folosit mai multe.Am avut noroc cu pompa avent,ca au venit 2 sticlute si cu aia.Apoi am mai luat 4 recipiente pentru pastrarea lapteleui,care iar puteau fi folosite si la biberon.Deci eu am avut 6 la inceput.Acuma in schimb folosesc doar 2,fara probleme.
Prosoape da,ajung 2.Eu am folosit pentru ea prosoape normale mari.Am si din acelea cu cap,si sunt ok.Cum ziceau fetele,nu din alea micute tare.Am si capot,dar nu l-am folosit decat de 2 ori cred ca in total,pentru ca era ori prea mica si nu vroiam sa o obosesc bagandu-i mainile in maneci,ori deja ii venea prea mic capotul si ii atarnau picioarele pe afara
Eu la buric nu am dat-o cu nimic special.
Ce am mai folosit cu succes,erau muslinurile de care zicea Mada de anglia,scutecele din acelea subtiri.Si la ragait,puneam pe umar,sau daca era cald o inveleam doar cu alea,sau ii puneam sub cap cand dormea,si in caz ca ii mai iesea lapte sau balute,doar schimbam,si nu trebuia sa schimb tot asternutul.Si acuma le mai folosesc,ca Timi doarme imbratisand cate una.
Servetele umede,Timi cel mai bine le-a tolerat pe cele de la Nivea Pure,apoi cele de la Johnson.(la fel si eu,ca-mi placea mirosul)
Ce-mi mai place sa-mi amintesc de perioada bebeluseascaaaa

Va las ca mai am de spalat geamurile din dormitor si caruciorul fetii ca e jegoooooossss

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

ps:am vazut toate pozicile noi .ii pup pe toti ca sunt tare frumosi.i-as lua pe toti acasa

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

22august Theodor de mobriq

Ce nu te doboara, te intareste !

Sa cresti mare THEODOR
si sa ai in toate spor!
Sa fii mandru si voios,
sigur vei fi norocos.
LA MULTI ANI si sa petreci
cu cei mari sa te intreci.

23 august David Stefan de ileanna_83

Sa fii mereu primul!

Zi de mare sarbatoare!
A cui este ziua, oare?
A lui DAVID, negresit,
un anisor a-mplinit.
LA MULTI ANI , sa fii iubit
si sa te simti implinit.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu sunt mare fan branzeturi, dar ca si Marina, de-alea mai putin puturoase. Imi plac Brie si Camambert pe primele locuri. Bleus... mai putin, dar merg si alea.

Mergi la inceput