Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)
Raspunsuri - Pagina 20
ankalaura spune:
Noi n-avem program in weekend, deci daca se pune de intalneala, suntem available. In weekend e cam balamuc in Herastrau, noua ne-ar conveni Floreasca. Dar oriunde ar fi e ok.
Iar daca e Herastrau, poate o basculez pe Eliza la Insula...
Scuzati ca sunt monosilabica, inca ma lupt cu bagajele
Marina_1609 spune:
pica, despre aceeasi lampa de veghe ziceam si eu, nu mai stiam cum o cheama si sa o caut...
A noastra e aia albastra
vai, vreti sa puneti de o intalneala...iar cand io nu pot
Noi acum adunam bagaje...si vineri zburaaaaaam pt 2 saptamani, in Grecia.
o sa am net acolo, nu stiu daca voi avea timp
---------------------------------------
www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
diarux spune:
apropo de intalneala....in week end suntem la bucuresti, la snagov mai exact, merg sa stau pe capu lu'SOR'MIA o tzara. am scris cu rosu sa nu mai ziceti nik. asa...noi am putea duminica si de preferat...herestrau, cica zice nebuna...dar asteptam sa vedem ce hotarati. daca e ceva...poate venim si noi cu ANDREI si cu ALLEGRA.
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
ankalaura spune:
Mda, Marina, vezi ca si noi am carat laptopul ca aveam eu "urgente" - adica zau, chiar aveam... numai ca o data ajunsi acolo, brusc nu le-am mai considerat urgente, si am zis "las' ca le aman"...
In schimb, ne-am imbogatit bagajele cu cateva kile de laptop aka' o geanta ditamai in plus, si niste DVDuri pe deasupra ca deh, sa aiba copilu' desene la purtator 
Vacanta placuta!!
ankalaura spune:
Iote Diaruxu' e bucuresteanca!!
Apai atunci Herastrau fratilor. Hai, propune careva o ora?
diarux spune:
ANKULE ms de sustinereeeeeeeeeeeeee. nu prea tarziu daca se poate...ca noi tre sa ne si caram la bacau in timp util.![]()
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
ankalaura spune:
Aaa... draga asa repede? In aceeasi zi? Din pdv-ul meu, noi putem de la 11 de exemplu. Astea ale mele cam au spirt in fund si nu mananca prea repede. Aia mare nu doarme, iar aia mica doarme oriunde, asa ca pt noi ar fi ok....
diarux spune:
nu am vb si cu nebuna, da crek 11 herastrau ar fi ok.daca nu ajung inseamna ca m-a ucis cu sange rece.venim de vineri seara , da sambata avem ceva de facut si de aia nu putem....
...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
ankalaura spune:
Sa vedeti eu desteapta, ca citisem la Capri ca a luat scaunul verde pt Ilincu, la resto... Si eu, mama ce tare, plina de info, car ditai magaioaia cu mine, ma rog, la cate jucarii aveam plus laptopul sus numit, scaunul verde mai lipsea! Il car nene de se uitau toti la noi cu scaunul de masa dupa mine, si aveau aia la scaune de bebe in resto, de nu erau atatia copii cate scaune! 
Da' eu nu m-am gandit ca na, Capri isi permite, Capri are portbagaj nene, nu ca mine...