Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)
Raspunsuri - Pagina 21
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura Ce aveti ma de facut? Un gratar? Venim si noi! |
crek gratar. sau pomana...nush
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
diarux spune:
| citat din mesajul lui ankalaura Hai tu ca punem de o cheta mica si ajutam o amarata la greu..... |
daaaaaaaadaaaaaaaaaaaadaaaaa!!!asaaaaaaaaaaaa
auzi? da....cine e amarata? io sau ea? ca daca-s io, sa nu dau si io bani la cheta pt mine.
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
oanasm spune:
hai ca pun si io un ban doi acolo, anka..daca tot intru asa rar; pe unde mergi?
legat de croatia mda..nu prea e de mers cica..cu copchii asa mici..ca litoralul lor e 99% stancos..am cautat expres plaja cu nisip... asta unde am fost e best family beach dar am fost acolo doar de cateva ori ca era full de popor, si noi nu suntem obisnuiti (ca pana acum mergeam doar prin locuri mai salbatice)...
kimmy uof...nasol cu sentimentele astea de vinovatie cand puiu pateste ceva....te inteleg..si io am patit cateva incidente cu Raul ...dar na...crd ca e ievitabil la un moment dat...asta nu ne face mame rele..nici pe departe

cami io ce am mai avut la spital au fost niste pungute cu gel pt tzitzi care se pun fie la frigider fie in apa fierbinte..depinde de nevoi
marina felicitari pt dintisor!!! hai ca de acum o sa tot iasa
multumim de complimente
flo www.dropshots.com/tzupi" target="_blank">ici suntem
m-am uitat si eu zilele astea la poze...moama..ce prunci mari avem..si frumoooosi foc
Oana
de
Raul
ankalaura spune:
Oana - nu merg mai, am fost. Am dat o fuga in Bulgheria, atata. Ca sa mergem la Aquapolis de fapt. Pana la urma, Aquapolis s-a dovedit mai ruginit ca Aqua Magicul nostru (la care am fost si la asta, pana la urma, ca in august vad ca au dat drumul la tobogane; nu stiu care a fost faza in iulie - nu ca m-as fi dat in vreun tobogan, da' zic asa, ca principiu...) mai ruginit cum ziceam, insa mai civilizat.
La noi urla muzica de mori si oriunde te-ai afla, nu te intelegi cu vecinu' de saltea. La ei era muzica misto, si chiar cu difuzorul la cap, si tot te intelegeai civilizat cu vecinul de saltea.
Macar faptul ca am stat 5 zile fara nici o farama de manea si a facut toti banii.
Si a mai facut tot banii miniclubul. Pentru copii asa mici ca Erika nu erau conditii 100% (de exemplu nu era leagan de bebe) dar pe eliza era super.
Mi-a placut ca nu a trebuit sa cerem patut, ci au tinut cont de rezervarea initiala pana la ultimul amanunt al comentariilor puse de mine, asa ca am gasit patutul instalat si aranjat, cu asternut cu Tweety ![]()
ankalaura spune:
Aa, si uite inca un punct la Aquapolis-ul lor... Era mai umbros. Copaci mari, stufosi. Iar locurile pentru copii erau decorate in asa fel incat erau si zone ferite de soare. Toboganele erau albe, deci nu ardeau. Treptele erau fixe, mozaicate. La noi, toate sunt plastic, treptele si batzaie sub tine, picioarele aluneca, pentru copii e greu sa isi tina echilibrul pe scarile de pisscina ( e simplu la bebelusi ca e panta).
Ca sa nu mai zic ca aquapolis e situat in ditamai padurea, pe un fel de munticel (urci scari de mori, ca lift n-au!) fata de AquaMagicul de la noi unde pute a esapamente, ca e fix la sosea, la bariera unde se taxeaza intrarea in Mamaia. Mai o alarma, mai o sirena... aaaa.... Cre' ca de-asta urla muzica la noi! Ca sa nu auzi motoarele si ambulantele!!!
Kimmy spune:
Anko,tocmai mi-am dat seama ca de fapt mi-a fost tare dor de tine
,rad de mor la unele postari de-a tale.
va sa zica ce misto de voi ca va intalniti in gasca numeroasa.si io vreauuu
ma trage pitica
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ankalaura spune:
| citat din mesajul lui Kimmy Anko,tocmai mi-am dat seama ca de fapt mi-a fost tare dor de tine va sa zica ce misto de voi ca va intalniti in gasca numeroasa.si io vreauuu ma trage pitica _ Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008) Povestea noastra |
La unele hugh?
Caprioara spune:
Helau,
Noi dam o fuga la Rucar de maine pana vineri seara, asa ca urez acum sarbatoritii din 26, 27, 28:
Andrei Daniel de andrey2008
Raul de oanasm
Radu Mihai de Serenity90
Eliza si Theona

La intalneala, daca e duminica in Herastrau la 11, incerc sa vin dar nu promit. Noi luni plecam la mare 5 zile si o sa am bagaje de facut. Sambata isi serbeaza ziua cumnata la noi la curte, asa ca nu o sa pot sa le fac atunci, vineri venim pe seara, deci din pacate mai ramane doar duminica de facut bagaje si cumparaturi
. Scrieti si voi sambata seara MARE SI CU ROSU unde si la ce ora, ca sa vad si eu chiar daca citesc in diagonala ce veti scrie zilele astea.
Pupam gasca vesela si speram sa va gasim sanatosi-voiosi cand venim.
pup you all,
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
gallyb spune:
salut mamici de pepenasi.
cred ca ajungem si noi duminica la intalneala, numai ca dimineata noi mergem la impartasit(asta facem in fiecare duminica) si la 13:00 trebuie sa fiu acasa,caci am musafiri, deci as sta foarte putin...