Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (140)
Raspunsuri - Pagina 22
flo1980 spune:
Anko io raz la tati postarili tali, bre! 
Oana mercic, sarisem eu o pagina, taman aia cu postarea ta 
Acum am aterizat si eu acasa, va urez noapte linistita!
cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
Marina_1609 spune:
ANKA, gresesti maica. nu car leptopul cu mine
. noi mergem pe la sormea si parintii mei care stau in Atena. si sormea are net
. oricum o sa plecam cateva zile pe o insula dar si acolo o sa avem net ca are soata tehnologie iphone iar cei de la cabana au wireless. ideea e sa am timp sa intru doar dar nu cred...
VESTE MARE: SOFIA MERGEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! azi in parc a inceput sa faca pasi, timizi ce-i drept, lasandu-ne pe noi cu gurile cascate. si sa vedeti cum merge....cand face un pas se incordeaza si si tipa asa cum fac luptatorii cand dau o lovitura :))) si e fericitaaaa
---------------------------------------
www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
AnnaBaby spune:
Buna seara. Sunt franta de oboseala, am mers tare mult azi, am stat numai in picioare, ma doare spatele de mor, etc... Abia acum m-am linistit si eu, am terminat toate treburile, sotul pleaca la noapte in delta cu gasca de baieti, ramanem singurele o saptamana...dar si eu plec dimineata la Bucuresti la concertul Madonnei!!!

Abia astept, cu toate ca va fi foarte obositor, vom pleca inapoi spre casa dupa concert deci ajungem abia poimaine spre dimineata
. Sper sa merite efortul si oboseala...Va pup si va urez o noapte buna, ma duc sa ma culc, ma asteapta o zi foaaaaarte lunga si multi kilometri! Ahhh, tare urasc chestia asta, nu-mi place deloc sa merg asa mult...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
LA MULTI ANI TUTUROR PEPENASILOR SI MAMICILOR SARBATORITI IN UTIMELE ZILE!! SA VA FIE VIATA FRUMOASA SI LUMINOASA!!
Noi suntem relativ bine, in sensul ca Miruna e mucoasa rau, alte simptome nu are, asa ca ii dau ibalgin si oscilococcinum, deja e mai bine. In seara asta a vomat mult, cu bolta...din vina mea, ca i-am dat sa pape si am bagat-o la baie, dupa aia medicamentele si imediat dupa, lapte...cred ca am infundat-o prea tare...
Acu doarme saracuta...
Am lipsit mult, ca am avut treaba pe la noua casa, iar in weekend am fost la Cluj, ca a avut fratele meu cununia civila.
Sa va povestesc putin de Miruna...ei bine, intelege foarte multe lucruri, cunoaste multe obiecte si daca o intrebi unde e cutare lucru iti arata (din pacate e vorba de telecomenzi, telefoane, masini, laptop - preferatul ei! - nicidecum chestii de bebelusi, adica ochii, nasul, gura...eu tot incerc, da nu se prinde de ea...). Daca nu vede lucrul repectiv, ridica manutele si zice "bu" pe ton de mirare...e tare scumpa! De vorbit, ii turuie gurita toata ziua pe "bebeluseasca", nu zice decat mama (in sfarsit!
), tata, caca si papa dar astea nu constient.
Cand ii spun ca nu are voie sa umble cu un lucru vine si mi-l aduce si apoi bate din palme si rade (eu ii zic bravo!). Nu face crize de urlat cand ii iau ceva din mana daca ii explic de ce nu are voie cu lucrul respectiv...nu cred ca intelege, dar macar ma asculta si ma crede...![]()
E maestra in catarat pe orice, s-a dat si cu skateboard-ul acu' cateva zile (adica statea in fund pe el si eu o impingeam, iar ea dadea avant cu un picior). De mancat mananca bine, orice, singura chestie care inca ma doboara e somnul! Adoarme relativ greu, doar leganata, se trezeste des si apoi dimineata devreme, la amiaz doarme putin, asa ca eu is zombie si mai nou mult prea nervoasa din cauza de lipsa de somn...
Ar fi multe de povestit, ca ma fascineaza si nu-mi vine sa cred cum creste si cum se dezvolta, cate invata si cat de repede...dar asta cred ca stiti si voi deja, nu?![]()
Va
sper sa ne reauzim curand, sa-mi fac timp sa mai scriu. O noapte buna si linistita va doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008)