Prichindei martie - aprilie 2005 (128)
Ne-am facut copilasi mari!
Livia (n.18 ianuarie) Lorelai
Maya (n.18 ianuarie) Lorelai
Mihai Alexandru (n.17 februarie) Ninocikap (n.19 iulie)
Stefan Catalin (n.23 februarie) Cameron
Stefan Costin (n.25 februarie) Ellinia
Irina Maria (n.27 februarie) Betilina
Alicia (n.1 martie) Caramella (n.30 mai)
Sylvia Eloise (n.1 martie) Mary-Jane
Sonia Mara (n.2 martie) Ariadnabr
Bernhard (n.2 martie) Alessia 105
Lavinia Ana-Maria (n.4 martie) Lauraspeedy
Alice Gabriela (n.4 martie) Elibui (n.26 februarie)
Alexia (n.5 martie) CatXO
Melissa Ioana (n.7 martie) Claudia_2803
David Emil (n.9 martie) Erix
Rares Andrei (n.10 martie) Andrruzza
Alessandra (n.10 martie) Giuliatm
Brien Constantin (n.10 martie) Dariaevelin
Vlad Antoniu (n.11 martie) Coco
Eva Maria (n.13 martie) Ana71
George Alexandru (n.13 martie) Simonnete
Bianca Ecaterina (n.14 martie) An-k
Darian Gabriel (n.16 martie) Ako
Rares Mihai (n.16 martie) Ako
Bianca Maria (n.16 martie) Nika
Ema Ioana (n.17 martie) Anca Micaela
David Andrei (n.18 martie) Smmiha
Andrei (n.18 martie) Infofun
Calin David (n.18 martie) Calimend
Alexandros Xenofon (n.19 martie) Zuzunaki
Rares Mihai (n.21 martie) Carmenduta
Dario (n.21 martie) Camelia Geanina 78
Mara (n.22 martie) Rp
Sara Mihaela (n.22 martie) Iuliana Sara
Ioana Alexandra (n.23 martie) Rrox3
Andrei - Bogdan (n.23 martie) Crisa-77
Luca Joszeph (n.23 martie) GabiG
George Victor (n.24 martie) Coral
Tudor (n.24 martie) Unariel
Nicole (n.25 martie) niccelmic
Nicola Adriana (n.26 martie) Raluk
Vlad Stefan (n.26 martie) Lazy
Liviu-Andrei (n.27 martie) Buburuzica_2005
Maria-Ariana (n.27 martie) Buburuzica_2005
Julia Diana (n.29 martie) Marox
Karen (n.30 martie) Hiroral
Iosif (n.31 martie) Kathywsha
Rada Valentina (n.2 aprilie) Carmissis
Stefan (n.3 aprilie) ClaudiaH
Daria (n.3 aprilie) Gegea
Antonio-Haruki (n.4 aprilie) Mihaela Imai
Gabriel-Stefan (n.5 aprilie) Gabrianah
Adina Nicoleta (n.7 aprilie) Giliutza
Thomas Daniel (n.8 aprilie) Gabrielaveres
Thea Ioana (n.9 aprilie) Crangutalil
David (n.9 aprilie) Cenia
Daniel (n.9 aprilie) Corrinutza
Emilia Alexandra (n.11 aprilie) Geta Sava
Jenny (n.13 aprilie) Simmypo
Dora Ioana (n.13 aprilie) Ionela r
Irina Ana-Maria (n.14 aprilie) Andira
Alexandra (n.14 aprilie) Adela 20
Ioan Rares (n.14 aprilie) Oanamaria Luiza
Alexandra (n.15 aprilie) Adseana
David (n.17 aprilie) Ocrainic
Martijn (n.19 aprilie) Dantje
Mihai Cosmin (n.20 aprilie) Danuta t
Antonia Maria (n.20 aprilie) Teodora Racz
Vlad George (n.20 aprilie) Shumi
Bogdan (n.20 aprilie) Lali74
Letitia Medeea (n.21 aprilie) Oanamc
Andreea Maria (n.21 aprilie) Andreoti
Stefan Octavian (n.21 aprilie) Nastasika
Adela Maria (n.22 aprilie)Cristinatwo
Rares Ionut (n.22 aprilie) Cristinatwo
Radu Victor (n.22 aprilie) Ligia 13
Alexander Christian (n.22 aprilie) Lantana7
Alexander Paul (n.22 aprilie) Valenka
Matei (n.22 aprilie) Pisicuta si Matei
George Stefan (n.22 aprilie) laura72
Cezar Georgian (n.23 aprilie) Adrianafedorca
Dalia Larisa (n.24 aprilie) Lauradaria
Alexandru (n.25 aprilie) Mamacita
Daria Maria (n.25 aprilie) Mihaela agh
Delia (n.26 aprilie) Loreen
Calin George (n.26 aprilie) Connie 1974
Rares (n.26 aprilie) raresionut(Alina - n 17 Aprilie)
Miruna Ioana (n.28 aprilie) Miska
Andrada Cristina (n.28 aprilie) Simonela
Ada (n.28 aprilie) Gremlin
Sara Narcisa (n.29 aprilie) Danna J
Vladimir (n.30 aprilie) Sibip
Delia Melissa Mamanati (n.30 aprilie, 3,7 kg., 49 cm.)
Acum suntem 45 si 48 si suntem tare frumosi Specialii 2005 by Alessia 105
(New) Avem Pagina WEB
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48054" target="_blank"> Aici am asteptat sa soseasca in viata noastra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48283" target="_blank"> Aici am fost in scutece www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48498" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48896" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49250" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49659" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49997" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50554" target="_blank">7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50895" target="_blank">8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51300" target="_blank">9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51708" target="_blank">10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52007" target="_blank">11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52286" target="_blank">12 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52593" target="_blank">13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53102" target="_blank">14 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53589" target="_blank">15 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54100" target="_blank">16 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54596" target="_blank">17 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54835" target="_blank">18 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55025" target="_blank">19 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55318" target="_blank">20 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55723" target="_blank">21 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56093" target="_blank">22 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56502" target="_blank">23 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56761" target="_blank">24 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57010" target="_blank">25 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57485" target="_blank">26 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57976" target="_blank">27 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58150" target="_blank">28 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58383" target="_blank">29 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58636" target="_blank">30 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58947" target="_blank">31 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59070" target="_blank">32 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59211" target="_blank">33 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59355" target="_blank">34 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59451" target="_blank">35 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59533" target="_blank">36 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59636" target="_blank">37 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59782" target="_blank">38 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59897" target="_blank">39 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60032" target="_blank">40 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60173" target="_blank">41 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60405" target="_blank">42 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60535" target="_blank">43 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60619" target="_blank">44 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60751" target="_blank">45 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60858" target="_blank">46 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61031" target="_blank">47 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61292" target="_blank">48 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61503" target="_blank">49 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61684" target="_blank">50 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61888" target="_blank">51 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62155" target="_blank">52 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62405" target="_blank">53 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62504" target="_blank">54 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62726" target="_blank">55 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63032" target="_blank">56 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63190" target="_blank">57 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63391" target="_blank">58 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63581" target="_blank">59 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63734" target="_blank">60 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64009" target="_blank">61 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64309" target="_blank">62 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64562" target="_blank">63 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64804" target="_blank">64 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64913" target="_blank">65 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65065" target="_blank">66 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65311" target="_blank">67 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65777" target="_blank">68 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66034" target="_blank">69 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66394" target="_blank">70 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66651" target="_blank">71 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66887" target="_blank">72 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67161" target="_blank">73 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67413" target="_blank">74 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67705" target="_blank">75 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68099" target="_blank">76 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68496" target="_blank">77 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69071" target="_blank">78 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69350" target="_blank">79 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69571" target="_blank">80 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69759" target="_blank">81 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69949" target="_blank">82 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70198" target="_blank">83 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70564" target="_blank">84 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70904" target="_blank">85 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71170" target="_blank">86 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71450" target="_blank">87 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71714" target="_blank">88 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71970" target="_blank">89 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72365" target="_blank">90 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72740" target="_blank">91 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73167" target="_blank">92 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73753" target="_blank">93 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74086" target="_blank">94 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74393" target="_blank">95 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74831" target="_blank">96 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75230" target="_blank">97 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75756" target="_blank">98 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76524" target="_blank">99www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77035" target="_blank">100 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77513" target="_blank">101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
123 124 125 126 127
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
Raspunsuri
rrox3 spune:
Iata-ne si aici! Dupa aproape 5 ani!!!
tuturor!
Anca Micaela spune:
Multumesc frumos, rrox!
Mi-a placut mult ce ai povestit de Ioana - si eu regasesc cate ceva la Ema din ce zici, cu desenul si cantatul... Iar hainele, treaba grea! Si le alege singura, de obicei cu gust, dar si-a facut niste fixatii de-a dreptul nesanatoase. In afara de problema rozului pe care il prefera oricarei alte variante, nu intelegeam deloc de ce nu vrea in fuste / rochii la gradi. Tarziu mi-a zis ca in una din putinele zile cand avea rochita pe ea, s-a dus la toaleta si i s-a prins rochia in ciorapi cand s-a imbracat si ca au ras copiii de ea :(
Oricum gradinita nu o incanta in continuare, mai sunt dimineti cand plange la despartire, desi imediat ce dispar eu din peisaj (adica ma ascund dupa perete sa aud daca mai plange) se potoleste si e trup si suflet cu copiii... Problema e la relatia ei cu mine, probabil si o inteligenta emotionala mica (la ambele)... Am si multe plecari din tara care ii pica tare prost... Acum a aflat ca o sa vina vacanta la gradi si e foarte incantata, de parca ar insemna ca va sta cu mine acasa :)
Ce ma bucura e ca are un simt al umorului foarte sanatos si ii place sa ne distreze. Si nu cu maimutareli, ci cu replici cu poanta, cu ironii finute... Exact pe sufletul meu (inca o mamica modesta, nu? :) )
Are episoade de incapatanare, de egoism, dar si pe astea le recunosc din... oglinda :(
E foarte scunda, zic eu - nu cred ca a ajuns la 100 cm - si robusta, dar nu grasa. Eu prefer gradinita statului cu mine pentru ca nu mai doarme la pranz si ar manca doar prostii. Asa ca in week-end-uri ne cam facem de cap, mai ales ca sunt singura care tot trage de reguli...
Ar trebui sa o directionez catre ceva ce ii place - si pentru desprinderea afectiva de mine si pentru conditia fizica. Am si incercat de alftel sa o duc la dansuri la Palat impreuna cu o prietena de-ale ei, dar au iesit plangand ca vor la mame in cateva secunde (asta era in septembrie). Poate in toamna va fi altfel... Sper. Face dansuri la gradi si calculator, dar o las in ritmul ei, sa chiar aleaga ceva ce ii place..
Pup si revin!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]
rrox3 spune:
Anca si Ioana are perioade d-astea, eu zic ca-i lipita de mine De obicei apar dupa despartiri. Dupa o vreme de constanta in prezenta mea, se linisteste. Am observat ca reactioneaza mult mai bine daca ii spun din timp ca o sa plec, ii povestesc unde si cum plec, cat stau acolo si cat de dor o sa-mi fie de ea. O rog sa vorbeasca cu mine la telefon (pana de curand nu vroia) si deturnez discutia spre partea mai vesela a cadourilor, sa-mi spuna ce i-ar placea sa-i aduc Si neaparat fixam ceva frumos ce vom face impreuna cand ma intorc. Adica incerc sa-i dau cat mai multe repere, si cat mai multe asigurari.
Eu personal nu cred ca au nevoie de activitati extra acum. As lasa asta pe mai tarziu. Inca sunt suficient de ocupate cu descoperirea lumii Apropo de asta, in ultima vreme Ioana pune multe intrebari despre relatiile interumane, despre familie, bebelusi si despre organizarea sociala.
tuturor!
Anca Micaela spune:
La fel procedez si eu: "O sa lipsesc 3 zile, ce vrei sa iti aduc frumos?" :D. Asa o anunt... nu vrea sa vorbeasca la tel cu mine cand sunt plecata. Ema e acum fascinata de bebelusi - o buna prietena a nascut recent cel de-al doilea pui - si Ema s-a apucat de lobby :) Mi-a zis "Hai sa cresti si tu un BB in burtica". Zic: "Pai sa vorbim cu tati, sa vedem ce parere are de ideea asta". Zice: "Nu ii zice, lasa sa fie secretul nostru".
In rest, fabuleaza niste istorii fascinante: ne povesteste cum era cand era ea mare, ce sot avea, cati copii si ce activitati aveau. Mergea la serviciu unde seful o obliga sa doarma la pranz si sa manance (= gradinita, hihi) - unde n-as da sa am si eu un sef din asta.
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
Anca Micaela spune:
Neata! Vad ca nu a mai gasit nimeni drumul spre noul subiect... :(
Poze Ema
Poze Ema2
mamacita spune:
Ba am gasit eu drumul si m-as bucura sa ne revigoram putin,chiar asa,in ritmul ametitor dat de serviciu, unul sau doi pui, cariera, gospodarii etc.
M-am intalnit si cu Ana,nu stiu daca v-am spus, de 1 mai,la Scoicaland,la marginea Mamaiei. Era o vreme superba, acolo este un restaurant pe plaja, cu loc de joaca amenajat si o serie de distractii. Partea neplacuta este ca astepti pana la 2 ore comanda si era arhiplin, multi bucuresteni,dar si constanteni. Noi,stiind care este"regula",venisem pregatiti ptr.Anabela,Alex deja e "mare",poate decala putin ora de masa. Pe la locul de joaca mi-a atras atentia o fetita delicata ca si Anabela si la fel de dornica de joaca. Avea un fratior mai mare cu niste prieteni tare nazdravani (adica il intreceau pe Alexut)si o mamica atenta dupa ei.
Ea m-a recunoscut, facand asocierea dintre ce-i aminteam eu din poze si numele Anabela.Am discutat destul de mult si foarte placut. Sper sa ne mai intalnim. Eu am o problema mare de a recunoaste pe cineva doar dupa poze.
In rest, noi ne pregatim intens de plecat la Sinaia saptamana care vine.Intentionam sa plecam la Istanbul,dar am realizat ca ei sunt prea mici pentru un drum atat de lung si un oras care exceleaza in istorie si shopping, ambele neinteresante pentru ei la varsta aceasta.
Sunt tare dragalasi, se iubesc si se imita mult in ambele sensuri, Anabela e tare cuminte cu masa si somnul, in regula,si vorbeste fantastic de mult (fata de Alexut,mutulet pana la 2 ani, ea este o revelatie,desi sunt la fel de inteligenti
Alexut merge la gradi program scurt in continuare,ii place foarte mult si este foarte performant,pe picior de egalitate cu fruntasa clasei,de 6 ani.merge si la gimnastica,unde ii place foarte mult.Face cursuri Fasttrack kids o data pe saptamana,iar,foarte atasat de ele.De la pranz pana vin eu sta cu bona Anabelei,o femeie foarte blanda pe care o innebuneste cu accesele lui de stapan,pe care ea nu stie sa le managerieze.In continuare avem meciuri de urlete intre berbecul de taica-sau si taurasul de el,cred ca voi innebuni ca arbitru intre ei,dar mai ales mi-e teama de impactul viitor asupra personalitatii sale,caci,pe de alta parte,e la fel de sensibil si dragastos pe cat este de incapatanat si nestapanit.Anabela este o dulceata,te topeste,ii place mult sa danseze si a inceput si ea sa manifeste dorinte de selectie a garderobei,dupa ce mi-a pieptanat-o bine pe a mea+bijuteriileIncepe insa si ea sa resimta tensiunile din casa,si a inceput sa tipe la intrecere cu Alexut si sa-i care palmute in cap.sper sa pot triumfa in stabilirea armoniei,ca altfel e de rau
Va pup si sa ne auzim cu bine.
mamacita spune:
Si cateva poze recente cu noi:
http://s92.photobucket.com/albums/l38/orhidee1/53%20-%20Mai%202009/
ionela_r spune:
Buna ziua mamici si pitici
Si eu am gasit drumul spre noul subiect, numai ca este lipsa mare de timp.
Dorei ii place foarte mult la gradi,in ciuda faptului ca are un program foarte obositor.
Acum se pregateste pt serbarea de sfarsit de an.Are rol de veverita si suntem in cautare de codita.Apropo,aveti idee din ce sa-i fac eu codita de veverita?
Spre bucuria mea am rarit-o cu racelile,sper s-o tina asa.
Anca Micaela spune:
hehe, ma bucur ca prinde iar viata mica noastra comunitate :)
Mamacita, ma bucur sa citesc despre voi! Am vazut si pozele - sunteti frumosi foc!
Eu vad la Ema exact replicile si atitudinile pe care le au cei din jur - de acasa, de la gradi... Daca ridic tonul la ea, dupa putina vreme tipa si ea la copii sau la papusi, cu aceleasi cuvinte pe care i le-am servit eu :(.
ionela, referitor la codita, as incerca clasica sarma, pe care sa infasori hartie creponata maro - se gasesc la librarii sau la hypermarketuri. Doar sa fie o sarma tare ca sa stea batoasa... mult succes. Sa ne arati poze cu ce ti-a iesit :)
tuturor si o saptamana frumoasa!
Poze Ema
Poze Ema2
ligia13 spune:
ooo da ce copilasi mar avem...4 ani..nu-mi vine sa cred ca am intrat in etapa asta!
Radu e si el un simpatic si un destept...cu o mama modesta. Merge la gradi cu aceeasi placere... eu sunt la fel de incantata, doamna e si ea incantata de Radu , dar recunoste si ea ca a invatat si rele in ultimul timp...Adica in toamna am dus un copil model...un pic mototol ziceam eu... perfect pt ea..., acum are personalitatea ceva mai dezvoltata, nu mai area aceeasi rabdare la asha zisele lectii... mai face si traznai...Pt mine e ok asha... incepe sa aiba imaginatie. Pana acum de ceva timp era un f mare imitator si nu cu f multa imaginatie.Acum si-a dezvltat mult latura asta...face multe chestii la care tu te astepti...si e din ce in ce mai imprezibil..
Ca activitati extra ..merge la fastrakids..a mers din octombrie si acum merge la inot..unde e f incantat..a fost deja de 3 ori.
Vorbeste in continuare fffffffff mult... extrem de mult...tre sa ai mereu nervii odihniti cu el... ca vorbeste si tare , nu doar mult!
I se rupe ca sa zica asha de moda...poti sa-l imbraci cu ce vrei...ii tot atrag eu atenta ca i-am luat ceva nou, ca e imbrcat frumos... dar nu pare pasionat!
E f mandru de el... si are o parere f buna despre el... si e f afectat daca ii faci observatie ..cum adica nu a facut bine..sau cum adica sa-l ajuti. E poate singur... el stie singur.
I se rupe de bulinele negre pe care le primeste (f rar..ca s-a prins si doamna ca nu-l pasioneaza ...)
Daca insa ii spui ca esti suparat pe el.. vai vai cat iti da roata pana zici ca l-ai iertat! Scoate toata artilera grea...pupici, iertari, scuze, motive care mai de care mai serioase, explicatii...
Face engleza si dand ca optionale la gradinitza ... de dans e chiar pasionat...
Pupici... si ma bucur ca sunteti pe aic.
Mamacita..v-am vazut ..sunteti niste frumosi!
rrox, Anca...ionela...
Radu cica va fi fluturas la serbare... alta grija acum..baniesc ca tre sa-i fac costum...
Eu si Raducu (22.04.2005)