Prichindei martie - aprilie 2005 (128)
Raspunsuri - Pagina 2
Anca Micaela spune:
Ligia,
Cred ca Radu nu mai are nicio legatura cu copilasul pe care l-am vazut acum 2 ani :) Mai arata-ne si tu ceva poze, sa vizualizam vorbaret istet :)
Te-ai scos cu fluturasul, ca se gasesc de cumparat aripioare... coada de veverita a Ionelei mi se pare challenging
Toti vorbesc de serbari in jur, asa ca am abordat-o si eu pe Ema; raspuns "nu-ti pot zice ca e secret" - in conditiile in care, daca vrei sa stie tot blocu' ceva, zi-i Emei un secret . M-a facut chiar curioasa, dar nu cred ca o sa invete singura poezii, doar cu ce repeta la gradi - in iarna am repetat de mii de ori strofa aia aiurita...
si noapte buna!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]
Anca Micaela spune:
... si pentru ca tot am zis de poze, si eu sunt restanta bine la capitolul asta... Am incarcat cateva de la ziua Emei. A fost carnaval. Va las sa ghiciti ce personaj e ea .
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
rrox3 spune:
Mamacita ma bucur tare mult sa te mai citesc aici V-am admirat in poze, Anabela e o gingasa dragalasa si Alexut un voinic si jumatate Chiar mi se pare ca Anabela seamana bine cu tine Si sunt minunati amandoi de manuta
Te inteleg perfect cu arbitrarea si medierea, si eu am aceeasi problema cu cei doi raci ai mei...
Anca Ce printesa frumoasa ai!! A crescut tare mult, i-as da mai multi ani doar dupa pozele astea
Eu, in continuare stau foarte prost cu timpul, dar ma straduiesc
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
Anca Micaela spune:
rrox, multumesc frumos!
Ema e foarte scunda, la gradi cred ca mai sunt 2 copii de inaltimea ei sau ma mici... E drept ca nu prea are cu cine sa semene inalta, dar noi eram cam pe la mijloc in clase in copilarie. Stiu ca fiecare are ritmul lui de crestere, dar la cum o vad pe a mea ca o afecteaza orice zic copiii de ea, n-as vrea sa ia asta in tragic .
Azi au inspectie la gradi si s-a trezit azi noapte plangand ca ea nu stie sa faca coif . De ce or fi trebuit sa le zica copiilor si sa bage frica in ei, nu inteleg! Imi amintesc ca si eu eram terorizata de inspectii, lectii deschise... Daca lasau totul sa curga natural, cred ca aveau toti de castigat! Asa chiar am emotii pana dupa amiaza, sa vad cum s-au descurcat
Pup si spor la treaba!
Mi-ar placea sa strigam catalogul la mamici, dar ma tem ca nu mai adunam prea multe . M-ar bucura mult o revigorare a "clanului" nostru.
Zi frumoasa va doresc!
Poze Ema
Poze Ema2
rrox3 spune:
Anca din poze nu mi-am dat seama ca ar fi scunda, are insa trasaturi de fetita mai mare si e tare frumoasa Nici Ioana nu e prea inalta, inca ii vin bine si hainute de 3 ani , are putin peste 1 m. (o s-o mai masor, ca nu mai stiu exact), dar pentru mine nu e o surpriza, nici noi nu suntem inalti (eu am 1.60, de la 13 ani n-am mai crescut nici macar 1 cm.). Si, in plus, sunt avantaje sa fii mai mic, pur si simplu casa si masina ta devin mai mari
Zuzule Ce faci, cand vii in tara?
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
rp spune:
Bine v-am gasit, dragele mele.
Nici Marutza nu e foarte inalta, tot cam 1m cred ca are, medicul lor pediatru a zis ca nu are relevanta inaltimea actuala pentru dezvoltarea lor ulterioara, abia in adolescenta vom vedea cum stau lucrurile.
Am admirat-o si eu pe Ema, e super draguta.
Vazind-o pe Anabela cit de mare si de frumoasa este mi-am dat seama brusc cit de mult timp a trecut de cind nu am mai frecventat forumul cit de cit regulat, eu cind am vazut-o ultima oara era bebelusa mica
Si pe mine m-ar bucura o "revigorare a clanului nostru", cum spunea Anca, imi sinteti toate tare dragi, mi-ati fost alaturi cu sfaturi si informatii pe cind era Mara mica si urlatoare si pentru asta va simt foarte aproape de sufletul meu. Ma gindeam ca poate ar fi o idee buna sa ne intilnim. Eu nu v-am cunoscut personal pe nici una dintre voi si mi-ar face mare placere sa ne vedem, iar o locatie adecvata si comoda ar fi locul de joaca pe care l-am deschis in Grand Arena. E mare, spatios, noi am putea sta de vorba in timp ce copiii s-ar juca.Locatia se numeste "Yellow Place - loc de joaca si petreceri pentru copii" si se afla la etaj-ul mall-ului, iar la parter e un Carrefour, eventual puteti cupla iesirea cu o tura la cumparaturi. Mai multe detalii privind amplasarea gasiti pe www.loc-de-joaca.ro Daca vi se pare o idee buna va astept cu drag.
Va pup pe toate si o zi buna!
Marutza si Tudor
www.loc-de-joaca.ro
Anca Micaela spune:
rrox , faina ideea cu casa spatioasa! E o atitunide optimista extrem de utila
rp, multumim frumos pentru aprecieri!
M-as bucura mult sa ne vedem! Am reusit o singura intalnire, cand eram gravidute dar niciuna din cele 6-7 mamici de atunci nu mai apar pe forum. Ma bucur sa aud ca s-a deschis locul de joaca - am trecut pe acolo dar erau inca multe in amenajare.
Daca imi dai de veste cand te pot gasi, eventual cu pui cu tot, Ema si cu mine suntem available zilnic dupa-amiaza .
Hai, bucurestence, care te mai inscrii la o intalnire?
Poze Ema
Poze Ema2
ligia13 spune:
rp, bine ai revenit...felicitari pentru locul de joaca si mult succes , sa cat mai po****t de prichindei!
Anca...am vazut "micutza" dra....mie nu mi se pare micutza..in poze. E dragutza , finutza si tunsa f simpatic!
S-a schimbat destul de mult!
rrox...1.60 e inaltime f buna....(atat am si eu) dar recunosc ca in afara ca mereu eram ultima in rand la sport ..mai ale sin liceu..ma mai deranjeaza ca bucataria mea fiind mica, am mobila suspendata si mereu tre sa ma urc pe ceva pt lucrurile de pe rafturile de sus
pe Radu nu l-am mai masurat de mult..avea un pic peste 1 m cred..habar nu am!
Are 19 kile..asta stiu , ca l-am cantarit recent!
Acum din pacate are conjuctivita... a inotat fara ochelari ...nu stiu ce sa zic. Adevarat ca eu am avut o viroza..(a nu stiu cata primavara asta) care s-a manifestat cu ochi umflati , rosii si care curgeau..posibil sa fie un virus de la mine...nu stiu ce sa zic..cert e ca sufera f tare ca nu a fost la inot saptamana asta!
Weekend placut!
Eu si Raducu (22.04.2005)
an-k spune:
Mai ce activitate aici
Ma bucur sa va citesc, acum e tarziu dar o sa va povestesc in zilele urmatoare sigur si de Bia.
O sa incerc sa vad si pozele.
Va pup si noapte buna.
andira spune:
Aaaa, daca e vorba de intalnire, venim si noi!
Sa ne ziceti doar cand, poate intr-o vineri / sambata / duminica dupa-masa, pentru ca in restul saptamanii eu ajung acasa in jur de 18.30, si e deja cam tarziu.
Si eu am tot 1.60 - m-am obisnuit cu ideea ca n-am 1.75 si 50 kg, asta e .
In rest, incerc sa-mi conving sotul sa ne apucam de bb3 , desi primul pas ar trebui sa-l fac tot eu, macar sa ma duc sa-mi scot steriletul . Mi-ar fi placut sa fie tot bebe de martie - aprilie, mi-e putin teama sa o iau iar de la capat, dar imi doresc tare mult. Perioada de pana la un an mi s-a parut cea mai frumoasa, mai ales cu Irina, care era atat de cuminte. La Nati nici n-am prea stiut, m-am intors mult prea repede la servici, de-asta si as vrea sa stau acum 2 ani, cap - coada.
Partea proasta e ca la noi la servici au inceput sa dea afara, desi nu credeam ca se ajunge la asta, insa au dat afara oameni care erau de 4-5 ani in firma, dar si pe altii mai noi, intre care o colega care a fost angajata anul trecut in aceeasi zi cu mine. Nu stiu ce-o sa fie, acum ar fi fost momentul perfect sa stau linistita 2 ani acasa, pana trece balamucul.
Va las, ma duc sa pregatesc fetele sa iesim in parc.