Prichindei martie - aprilie 2005 (128)
Raspunsuri - Pagina 3
Anca Micaela spune:
Andira, uau, ce curajoasa esti cu BB3!!!
Eu nu reusesc sa il conving pe sotz pentru BB2... si ma chinui sa il conving de vreo 3 ani . Dar om vedea ce-o mai fi...
Pai hai sa propunem atunci o intalnire pe vineri dupa-amiaza. Ce ziceti? Va coafeaza?
Saptamana frumoasa!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]
rrox3 spune:
Andira esti foarte tare! Succes!
Ligia pupam Raducul sa-i treaca repede A avut si Ioana o conjunctivita virala iarna asta, o data cu raceala. A trecut repede cu picaturi.
An-k Ce spuneai ca mai face Bia?
Rp Felicitari pentru locul de joaca! Sa va mearga bine!
Mi-ar face placere sa ne vedem acolo. Zici ca-ncap si copii de 10 ani?
Vineri e putin cam incomod, cel mai devreme as putea ajunge pe la 19. Poate va incanta sambata sau duminica? La 11 sau la 17?
Hai ca punem si de-un club 1.60
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
Anca Micaela spune:
Io am 1.63. Ma calific, nu? Kile nu zic, ca mi-e rusine
Ma bag si pentru sambata sau duminica; parca as prefera ora 11 - in cazul in care adoarme "printesa" dupa-amiaza, nu pot garanta la ce ora sa trezeste...
Care te ma anunti pentru intalnire? Sunt asa entuziasmata
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]
andira spune:
Azi am fost si mi-am scos steriletul, ramane sa "lucrez" la moralul sotului.
Si eu as prefera dimineata, sunt mai in forma fetele.
an-k spune:
Buna dragelor,
Se vorbeste de intalnire, noi venim in Ro toata vacanta de vara, cand vom fi si nasi de Botez. Mi-ar place sa va cunosc.
Despre Bia si al ei fratior... ce sa va zic nu am mai scris de atat de mult timp si s-au intamplat atat de multe incat nici nu stiu cu ce sa incep dar sa incerc...
Bia merge in continoare la gradinita si la gimnastica, 1 ora pe saptamana sambata dimineata. Sambata trecuta a avut gala si au venit toti gimnastii clubului, a fost un spectacol de exceptie. Cei mici au dansat pe Teletubbies si a mea s-a descurcat foarte bine. Ii place la gimnastica vrea sa mearga si la anul si o voi mai inscrie la tenis - la insistentele familionului.
De vorbit romaneste nu ne prea iese. Intalege ce ii spun dar imi raspunde in olandeza sper ca cele doua luni pe care le vom petrece in Romania sa schimbe aspectul asta.
Anthony inca nu vorbeste, zice mama, papa dar nu stiu inca daca sunt zise cu directie. Se iubeste cu sora sa de mama focului si ii place sa danseze, la crese se suie pe o masuta mica cand pun muzica si bate din picior si rade cica e tare haios dar eu nu l-am vazut, de ascultat nu asculta neam, deschide toate dulapurile, sertarele, cum vede o usa deschisa e primul sa iasa afara, a gustat si din pampers, ce mai e tare neastamparat, sper ca varsta sa le rezolve si sa devina cuminte si intalegator ca Bia.
Bia are o faza, nu stiu cum sa-i spun e 'miorlaita', plange din orice, mi se pare mie, de exemplu a fost o colega de gradi sa se joace la noi si si-a uitat geaca (defapt eu am uitat) Bia cand a vazut geaca in cuier a inceput sa planga ca Orphee si-a uitat geaca si da-i si boceste, degeaba ia-m spus eu ca a doua zi o ducem la scoala si poate sa o inapoieze. Nu a dat nici un motiv mai plauzibil (pentru mine) acelui act de plans.
Despre mine, cred ca am mai spus ca am inceput colegiul de asistente medicale, miercuri termin primul stagiu, si imi place de numa, nici nu stiu cum de nu m-am gandit la 'vremea mea' sa intru in sistemul sanitar dar de ... mai bine mai tarziu decat niciodata. Nu e usor cu scoala si 2 copii dar deocamdata ne descurcam.
Andira felicitari pentru decizia de bb 3, va doresc sa se intample cat mai repede.
Pup toate fetele, si toti copilasi care nu mai sunt bebici deja, precum si pe fratiorii/ surioarele lor.
Incerc acum sa incarc ceva poze.
Revin.
rp spune:
Buna dimineata.
Multumesc pentru urari, va pup.
Vi se pare OK duminica, 24 mai, la ora 11.00?
Bineinteles ca incap si fetitele de 10 ani, mai ales cele frumoase si destepte ca Mariuca
An-k, va asteptam si pe voi cind veniti in tara.
Andira, bravo, esti supertare!
Va astept cu drag!
Marutza si Tudor
www.loc-de-joaca.ro
Ana71 spune:
Buna,
Ma bucur tare mult ca s-a mai revigorat topicul nostru. Si deja se vorbeste de intalnire...super ideea. Venim si noi! A propos, "incap" si baietii de 9 ani si jumatate?
Rp, felicitari pentru locul de joaca si petreceri!! M-am uitat si eu pe site si mi se pare foarte frumos. Mie mi se pare ok duminica, 24 mai, ora 11.
Mamacita, mi-a parut si mie tare bine ca ne-am intalnit!! Sper sa ne revedem si la vara. Mi-ar face mare placere! Am vazut pozele voastre. Superbe! Ce domnisoara mare si frumoasa s-a facut Anabela! Iar Alexut e un scump! Referitor la conflictul tata-fiu....nu pot sa zic decat stai sa vezi ce urmeaza Cand asteptarile tatalui cresc (uneori nejustificat, judecand cu inima sensibila de mama ) pe masura ce baiatul creste. Noroc cu surioarele care sar in apararea fratilor in conflicte si inmoaie instantaneu inima tatalui.
Despre noi ce sa va mai zic: Eva a reinceput gradinita, dupa o perioada lunga de pauza, pentru ca n-am mai avut nervi sa ma "lupt" cu virozele de la gradi...si oricum plateam bona...asa ca am mai tinut-o acasa (cu temele luate de la gradi, adica 4 caiete de lucru pe care le-a facut cu mare placere....spre deosebire de fratele ei ). Asa ca dupa ce a trecut 1 mai am dus-o iar si dupa 3 zile binenteles ca a racit...era de asteptat ca observasem si eu cum se tuseste acolo. Iarasi a facut bronsita ....si acum, desi ne-am facut destul de repede bine, iar stam acasa. Am dus-o si la alergolog....pentru ca ma speriase un alt medic cu sensibilitatea asta a ei. Alergologul mi zis ca nu e cazul sa ma sperii cu bronsitele astea ale ei cu componenta asmatiforma, ca e pur si simplu modul in care reactioneaza organismul ei la intrarea in colectivitate. Pentru linistea mea, desi mi-a zis ca parerea ei este ca nu e cazul, m-a programat prin iunie si la testele de respiratie si testele cutanate.
In rest e in continuare foarte sensibila, la fel de putin sociabila, nu-i place deloc sa fie in centrul atentiei. Daca mergem undeva si nu este bagata in seama din prima totul e perfect...daca incerci sa legi o conversatie cu ea se inhiba si nu are chef sa comunice (doar monosilabic, la insistentele mele). Poate si din cauza ca nu a mers prea mult la gradi. In continuare e atrasa de copii mai mari (probabil si din cauza prietenilor lui Victor).
Abia astept sa ne vedem...sper sa reusim cat mai multe mamici si copilasi sa vina la intalnire!
rrox3 spune:
Rp Da, imi suna foarte bine duminica la 11. Abia astept sa ne vedem
Ana Eva si Ioana inca seamana La constiinciozitate, la mutenie in medii noi (altfel Ioana e extrem de vorbareata).
Si ea are o sensibilitate, dupa toate virozele a ramas cu tuse saptamani in sir. Si acum mai tuseste cate putin. Pana sa faca 1 an a avut de 3 ori bronsiolita (una continuata cu o pneumonie ciudata, fara febra). Si eu am banuit-o de alergii, i-am facut atunci un test de sange si a iesit OK. Iarna asta a fost mucoasa cam nonstop, inca mai e putin - de aici si tusea. Dar ea a mers stoic la gradinita, a lipsit foarte putin. Racelile insa nu s-au complicat decat o data cu o otita usoara la o ureche si o data cu stare generala mai proasta si conjunctivita. Dar tin muuult...Adica nu pot sa zic: gata, i-a trecut. Fiindca tot mai suflam nasul de doua ori pe zi si tot mai tuseste dimineata, plus ca-si drege vocea destul de des. Uff, uff...
An-k pupam Bia cea sensibila Felicitari pentru scoala, e o meserie foarte frumoasa!
tuturor!
rrox3 spune:
Na' c-am uitat... Da Anca, sigur ca te califici, numa' sa nu te ridici pe varfuri Nici eu nu zic de kile, dasi de vreun an juma' nu ma mai confunda lumea cu sifonierul macar...
Ana71 spune:
Rrox, da intr-adevar inca seamana. Si Eva printre cunoscuti vorbeste non-stop, spre disperarea lui Victor uneori....
Ce analiza de sange i-ai facut Ioanei?
Si eu i-am facut prin martie niste analize generale si atunci i-am facut si un IgE (pentru a vedea daca are un fond alergic). Si i-au iesit toate analizele (inclusiv IgE) normale. Ca si Ioana a facut si ea prin octombrie o pneumonie usoara, cu febra moderata (care a durat o zi). Dar in anumite viroze din astea (asta a fost a 3-a - incluzand pneumonia din octombrie, pediatrei i se pare ca se aude un wheezing). In rest nu tuseste (dupa pneumonia aia a tusit o perioada mai lunga, vreo luna, tot asa cum spunei si tu de vreo 3-4 ori pe zi) si nu are nici o problema. Recunosc ca daca nu as fi avut bona, secondata in limita puterilor de mama (care este destul de in varsta) as fi dus-o si eu mai mult la gradi. Virozele ei nu pot zice ca au fost complicate (muci, un pic de febra o zi-doua si tuse moderata). Dar dupa pneumonia aia usoara (pe care eu o banuiam o raceala banala) m-am speriat si am dus-o de fiecare data la dr. Ma gandesc ca poate am exagerat...dar mi-e tare greu sa lupt cu ipohondria asta.
Andira, bravo!!! Esti curajoasa!Asteptam vesti bune cat de curand! Daca parintii mei ar fi fost mai in putere probabil ca m-ar fi "batut" si pe mine un gand din asta...mai ales ca Eva mai imi spune uneori ca "i-ar trebui" si o surioara. Dar din pacate tatal meu e destul de bolnav si acum au si ei nevoie de noi....iar Victor, cu scoala lui, inca ma secatuieste de puteri....nu stiu cand va constientiza si copilul asta ca are si el ceva responsabilitati