Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Khristin da, l-a decalotat, de fapt nu de tot, ca a zis ca inca mai trebuie, nu i-a putut face de tot. Avea destul de multa "mizerie" pe acolo. Avea niste guguloaie mici albe asa .. mi-a zis ca trebuie sa-l fac si eu in fiecare seara. azi nu i-am mai umblat acolo ca si asa avea o putza dubla saracutul. Dar macar nu a mai plans.

clau_geo eu stiu ca refluxul se poate diagnostica dupa o ecografie. Am o prietena al carei copil are asa ceva, dar i-a fost pus diagnosticul dupa ce i-a facut o eco in timp ce ii dadea sa suga si asa au vazut cum se plimba lapticul in lic sa se duca in burtica. Si nici al ei nu vomita, ci pur si simplu plangea si era foarte agitat dupa masa.

Eva am auzit si eu de multi bebei care incep sa se trezeasca noaptea pe la 6 luni, deci e clar ceva in perioada aia. Multi se scoala si mananca, altii pur si simplu se trezesc si plang. Probabil ca e de la dinti, nu-mi explic. Dar legat de intrebarea ta, si eu cred ca daca va vrea sa suga, il pui la san, si o sa traga el ceva cat sa-l calmeze si in 2-3 zile sanii incep sa produca iar la ora aia.

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

multumesc frumos,
dupa sarbatori cred ca o sa facem si noi o ecografie

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Am scris ditamai mesajul si cand am dat send mi-a cazut net-ul....
Reiau...

Tzitziri eu sterilizez jucariile de plastic in solutia de la chicco si le clatesc foarte bine.

Kristin e un dulce Anthony

Clau ce operatie trebuie sa faci ? Sper sa nu fie ceva greu, sa iti revii repede si sa bagam o intalneala cu puii

Corina 7500g ce mari sunteti ! Ma bucur ca nu a facut puiul febra

Giulianna pup leutul curajos

Cuscra tu ti-o cauti rau cu Edwin ai prins ideea , da ?????
In alta ordine de idei Maya e superba la baita si arata delicios in costumasul de dovlecel Multi pupicei pentru Maya si am ceva si pentru tine

Le: MIRUNAAAAAAAAA esti bine ???

Nu am primit inca raspuns de la Carla, maine o stresez din nou

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

am o fistula perianala ce trebuie inchisa, cica nu e greu dar e dureros si cu recuperare lenta
oricum sper sa ne vedem

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata pe la amiaz!

clau sper sa fie totul bine?Cum stai cu mancarea??

tzitzi felicitari ptr bilant

Corrina vaaai da ce scumpic eeeeFelicitari ptr premiul primit

Giuliannacurajosul si sa stii ca cred ca am descoperit cauza agiatiei la masa..la noi cel putin,tre sa o tin sa ragaie

babytza...asa-mi place de tine ..nu te lasa

ramo cum mai esti??

Lucia de ClaudiaH

Erik de Ramonzca

Andrei de Andy_galroSi felicitari ptr bilant

denisa frumosii.

Anca

Adain memoria tatalui tau.Noi am scapat dupa 3 ani de suzi si atunci am taiat-o si a zis ca asa nu i-o trebuie

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata si de la noi!
Eu ma pun sa fac o , cine mai doreste, cine mai pofteste?
Azi e o vreme infernala afara, rece, inchisa, sta sa ploua. Piti s-a gandit ca ar trebui sa ma trezeasca de la 6 de dimineata, harnicuta lui mami, asa ca azi sunt fantomas.
Si din pacate nici nu avem cum iesi afara, cu vremea asta.

Jucariile - cele de plastic spalat bine de tot cu apa+detergent apoi clatit strasnic cu apa fierbinte.
Cele de plus le-am spalat in masina + uscat (am uscator la masina si tind sa cred ca le si sterilizeaza un pic prin uscare)

Urechiusele - o spal la baitza dupa urechi si in urechi o sterg cu betisoare cu opritor pe care pun o picatura de alcool boricat (nu chiar in fiecare seara, cam de 2 ori pe saptamana ii pun si alcool).

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Lucia de ClaudiaH

Erik de Ramonzca

Andrei de Andy_galro

Laura sa stii ca in ultima vreme n-a mai fost chiar asa agitat. Eu il tin de fiecare data sa ragaie, cred ca ne aud si vecinii atunci :)

Diversificare: noua ieri ne-a spus pediatra ca putem incepe cu suc de mar (nu mai mult de 40 ml pe zi), suc de morcov de doua ori pe saptamana (tot asa nu mai mult de 40 ml) iar dupa ce se invata bine cu sucul de mar pot sa-i dau mar ras, dupa ce se invata si cu asta sa-i adaug si biscuite po-pu-lar (ca altfel apare cu * ) sau fara gluten (eu o sa merg pe varianta a doua)

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

bilant la 2 luni 58cm si 5740 gr, sanatosi tun.
Am facut vaccinurile si fi-miu ne-a dat inca o lectie de curaj:
Rotarixul l-a savurat cu doctorul intre doua gangureli, iar Infanrixul nici nu l-a simtit aproape, a apucat sa faca ochii mari si sa lase buza, l-am luat in brate si i-am bagat-o pe Suzi (duamna tzitzi nu se putea din cauza de Rotarix). Tati a fost cel mai curajos, dupa ce m-a incurajat pe mine ca "ce mare lucru un vaccin?", a spalat putina sub pretextul unei intalniri super urgente cu un electrician(care nu venise nici dupa ce a plecat dr)

Vedem daca are reactii adverse, luam temperatura si punem supozitor cu Paracetamol.

despre decalotare: se pare ca nu vom avea probleme, deschiderea este destul de mare, o picatura de ulei de masline si o alunecare acum, dupa 3-4 luni mai vedem.

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

'neata gagici

Gaia.nevia, un gand frumos pentru tatal tau

Corrina, felicitari pentru premiul de cele mai bune ale odiseii, il meriti din plin mamico, Mihnea e un grasunel tare frumos.

Giulianna, Nausica, bine ca ati trecut peste vaccin. lui Edi si Aniei.

Cosmy, cred ca tata e tare mandru de dovlecelul lui care ii seamana leit. Mayei.

Eva, printisorul tau e tot mai frumos, ce copanele crispy are !!!

Sabinel, Amaliei, e mortala cu freza ei

Khristin, si mie mi s-a parut ca piticii iti seamana, ai o familie foarte frumoasa.

Clau_geo, Irinei sa n-o mai doara burtica si sa pape mult laptic.

Aly, Joy, Felicic, Dyanira, Muuh unde sunteti?

Tzitziri, jucariile de plastic/rontzait le spal cu detergent de vase, le clatesc bine bine si arunc pe ele apa fiarta. Nu stiu cat de dezinfectate sunt dar nu fac o tragedie din asta. Plusurile le spal in masina de spalat.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

se pare ca azi e mai bine si asta inseamna ca ii prieste cu Milumil - Doamne ajuta

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza,

Beyyyy, nu ma mai speriati cu mirosuri prin urechi, l-am mirosit pe fi-miu si numiroase a nimic, decat dupa baie miroase a gel Nivea, in rest e inodor! Dupa baitza il usuc bine pe par cu foehnul, il sterg cu prosopelul de finet in ureche si apoi cu betisoarele cu opritor. Cam atat.

Cat despre jucarii nu le sterilizez, le spal bine detergent (singura jucarie de plastic e un twister, in rest are doar plusuri!)

Ancule, azi e ziua cuscrului tau, adica a sotzului meu, schimba prefixul si face 30 de ani, asa ca o sa fim in

Corrina, da, claaar esti tzatza campioana, si fi-miu are peste 7 kg la 3 luni, dar el s-a nascut cu 3650 si mult mai multi cm, adica nu suporta comparatie. [/b] Vezi, mai tii minte ce discutam noi doua candva pe PM? Si acum ce mandrete tii in brate? Oofff, ne iubeste Dumnezeu, asta e limpede, Corrina. Ai ajuns campioana, asa ca recompensa!

PUUUP!!!

Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

-----------------------------------------------------------------------------------

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Neata!!!

Multumesc de raspunsurile cu jucarelele

Am facut si noi ieri bilantul de 3 luni: 7250 gr si 66 de cm.Am dublat greutatea de la nastere si mergem inainte

Boo, noua ne-a zis dr ca la fiecare baita sa tragem putin la putza (nu chiar decalotare.dar tras putin), ca sa curatam sa nu ramana mizerie si sa dam in altele.Asta face tati la fiecare baita inainte sa intre putza la apa

Mamica implinita de David (17.09.2008)

sa-ti traiasca flacaul, e maricel bine, ce-i dai sa pape?

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Buna dimineata pe la amiaz!

clau sper sa fie totul bine?Cum stai cu mancarea??

tzitzi felicitari ptr bilant

Corrina vaaai da ce scumpic eeeeFelicitari ptr premiul primit

Giuliannacurajosul si sa stii ca cred ca am descoperit cauza agiatiei la masa..la noi cel putin,tre sa o tin sa ragaie

babytza...asa-mi place de tine ..nu te lasa

ramo cum mai esti??

Lucia de ClaudiaH

Erik de Ramonzca

Andrei de Andy_galroSi felicitari ptr bilant

denisa frumosii.

Anca

Adain memoria tatalui tau.Noi am scapat dupa 3 ani de suzi si atunci am taiat-o si a zis ca asa nu i-o trebuie

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

pana acum a papat de cateva ori 135 ml ceea ce inseamna ca ii place mai mult Milumil decat Nan. Asta este macar sa il pape cum trebuie pe asta chiar daca se zice ca ii face pufosi, mai bine mai pufoasa decat slabanoaga.

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput