Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
clau_geo spune:
multumesc frumos,

dupa sarbatori cred ca o sa facem si noi o ecografie
Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Am scris ditamai mesajul si cand am dat send mi-a cazut net-ul.... ![]() Reiau... Tzitziri eu sterilizez jucariile de plastic in solutia de la chicco si le clatesc foarte bine. Kristin e un dulce Anthony ![]() Clau ce operatie trebuie sa faci ? Sper sa nu fie ceva greu, sa iti revii repede si sa bagam o intalneala cu puii ![]() Corina 7500g ce mari sunteti ! Ma bucur ca nu a facut puiul febra ![]() Giulianna pup leutul curajos ![]() ![]() ![]() Cuscra tu ti-o cauti rau cu Edwin ![]() ai prins ideea , da ?????In alta ordine de idei Maya e superba la baita si arata delicios in costumasul de dovlecel Multi pupicei pentru Maya si am ceva si pentru tine ![]() Le: MIRUNAAAAAAAAA esti bine ??? ![]() Nu am primit inca raspuns de la Carla, maine o stresez din nou Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
am o fistula perianala ce trebuie inchisa, cica nu e greu dar e dureros si cu recuperare lenta
oricum sper sa ne vedem
Mami fericita de
andy.p spune:
Buna dimineata pe la amiaz!![]()
clau sper sa fie totul bine?Cum stai cu mancarea??
tzitzi felicitari ptr bilant

Corrina vaaai da ce scumpic eeee
Felicitari ptr premiul primit
Giulianna
curajosul si sa stii ca cred ca am descoperit cauza agiatiei la masa..la noi cel putin,tre sa o tin sa ragaie![]()
babytza
...asa-mi place de tine ..nu te lasa![]()
ramo cum mai esti??
Lucia de ClaudiaH
Erik de Ramonzca
Andrei de Andy_galro
Si felicitari ptr bilant
denisa
frumosii.
Anca
Ada
in memoria tatalui tau.Noi am scapat dupa 3 ani de suzi si atunci am taiat-o si a zis ca asa nu i-o trebuie![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
_irina_ spune:
Buna dimineata si de la noi!
Eu ma pun sa fac o
, cine mai doreste, cine mai pofteste?
Azi e o vreme infernala afara, rece, inchisa, sta sa ploua. Piti s-a gandit ca ar trebui sa ma trezeasca de la 6 de dimineata, harnicuta lui mami, asa ca azi sunt fantomas.
Si din pacate nici nu avem cum iesi afara, cu vremea asta.
Jucariile - cele de plastic spalat bine de tot cu apa+detergent apoi clatit strasnic cu apa fierbinte.
Cele de plus le-am spalat in masina + uscat (am uscator la masina si tind sa cred ca le si sterilizeaza un pic prin uscare)
Urechiusele - o spal la baitza dupa urechi si in urechi o sterg cu betisoare cu opritor pe care pun o picatura de alcool boricat (nu chiar in fiecare seara, cam de 2 ori pe saptamana ii pun si alcool).
fericita de
Andreea-Maria
_giulianna_ spune:

Lucia de ClaudiaH

Erik de Ramonzca

Andrei de Andy_galro

Laura sa stii ca in ultima vreme n-a mai fost chiar asa agitat. Eu il tin de fiecare data sa ragaie, cred ca ne aud si vecinii atunci :)
Diversificare: noua ieri ne-a spus pediatra ca putem incepe cu suc de mar (nu mai mult de 40 ml pe zi), suc de morcov de doua ori pe saptamana (tot asa nu mai mult de 40 ml) iar dupa ce se invata bine cu sucul de mar pot sa-i dau mar ras, dupa ce se invata si cu asta sa-i adaug si biscuite po-pu-lar (ca altfel apare cu *
) sau fara gluten (eu o sa merg pe varianta a doua)
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
felicic76 spune:
bilant la 2 luni 58cm si 5740 gr, sanatosi tun.
Am facut vaccinurile si fi-miu ne-a dat inca o lectie de curaj:
Rotarixul l-a savurat cu doctorul intre doua gangureli, iar Infanrixul nici nu l-a simtit aproape, a apucat sa faca ochii mari si sa lase buza, l-am luat in brate si i-am bagat-o pe Suzi (duamna tzitzi nu se putea din cauza de Rotarix). Tati a fost cel mai curajos, dupa ce m-a incurajat pe mine ca "ce mare lucru un vaccin?", a spalat putina sub pretextul unei intalniri super urgente cu un electrician(care nu venise nici dupa ce a plecat dr
)
Vedem daca are reactii adverse, luam temperatura si punem supozitor cu Paracetamol.
despre decalotare: se pare ca nu vom avea probleme, deschiderea este destul de mare, o picatura de ulei de masline si o alunecare acum, dupa 3-4 luni mai vedem.
Mamica de
VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui anca81 'neata gagici ![]() Gaia.nevia, un gand frumos pentru tatal tau ![]() Corrina, felicitari pentru premiul de cele mai bune ale odiseii, il meriti din plin mamico, Mihnea e un grasunel tare frumos. Giulianna, Nausica, bine ca ati trecut peste vaccin. lui Edi si Aniei.Cosmy, cred ca tata e tare mandru de dovlecelul lui care ii seamana leit. Mayei.Eva, printisorul tau e tot mai frumos, ce copanele crispy are !!!Sabinel, Amaliei, e mortala cu freza ei ![]() Khristin, si mie mi s-a parut ca piticii iti seamana, ai o familie foarte frumoasa. Clau_geo, Irinei sa n-o mai doara burtica si sa pape mult laptic. Aly, Joy, Felicic, Dyanira, Muuh unde sunteti? Tzitziri, jucariile de plastic/rontzait le spal cu detergent de vase, le clatesc bine bine si arunc pe ele apa fiarta. Nu stiu cat de dezinfectate sunt dar nu fac o tragedie din asta. Plusurile le spal in masina de spalat. Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
se pare ca azi e mai bine si asta inseamna ca ii prieste cu Milumil - Doamne ajutaMami fericita de
EvaF spune:
Neatza,
Beyyyy, nu ma mai speriati cu mirosuri prin urechi, l-am mirosit pe fi-miu si numiroase a nimic, decat dupa baie miroase a gel Nivea
, in rest e inodor! Dupa baitza il usuc bine pe par cu foehnul, il sterg cu prosopelul de finet in ureche si apoi cu betisoarele cu opritor. Cam atat.
Cat despre jucarii nu le sterilizez, le spal bine detergent (singura jucarie de plastic e un twister, in rest are doar plusuri!)
Ancule, azi e ziua cuscrului tau, adica a sotzului meu, schimba prefixul si face 30 de ani, asa ca o sa fim in 

Corrina
, da, claaar esti tzatza campioana, si fi-miu are peste 7 kg la 3 luni, dar el s-a nascut cu 3650 si mult mai multi cm, adica nu suporta comparatie. [/b] Vezi, mai tii minte ce discutam noi doua candva pe PM? Si acum ce mandrete tii in brate? Oofff, ne iubeste Dumnezeu, asta e limpede, Corrina. Ai ajuns campioana, asa ca recompensa!
PUUUP!!!
Eva
de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
-----------------------------------------------------------------------------------
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Neata!!! Multumesc de raspunsurile cu jucarelele ![]() Am facut si noi ieri bilantul de 3 luni: 7250 gr si 66 de cm.Am dublat greutatea de la nastere si mergem inainte Boo, noua ne-a zis dr ca la fiecare baita sa tragem putin la putza (nu chiar decalotare.dar tras putin), ca sa curatam sa nu ramana mizerie si sa dam in altele.Asta face tati la fiecare baita inainte sa intre putza la apa Mamica implinita de David (17.09.2008) |
sa-ti traiasca flacaul, e maricel bine, ce-i dai sa pape?
Mami fericita de
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui andy.p Buna dimineata pe la amiaz! clau sper sa fie totul bine?Cum stai cu mancarea?? ![]() tzitzi felicitari ptr bilant ![]() ![]() Corrina vaaai da ce scumpic eeee Felicitari ptr premiul primit![]() Giulianna curajosul si sa stii ca cred ca am descoperit cauza agiatiei la masa..la noi cel putin,tre sa o tin sa ragaiebabytza ...asa-mi place de tine ..nu te lasaramo cum mai esti?? ![]() Lucia de ClaudiaH Erik de Ramonzca Andrei de Andy_galro Si felicitari ptr bilant![]() denisa frumosii.Anca ![]() Ada in memoria tatalui tau.Noi am scapat dupa 3 ani de suzi si atunci am taiat-o si a zis ca asa nu i-o trebuielaura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
pana acum a papat de cateva ori 135 ml ceea ce inseamna ca ii place mai mult Milumil decat Nan. Asta este macar sa il pape cum trebuie pe asta chiar daca se zice ca ii face pufosi, mai bine mai pufoasa decat slabanoaga.Mami fericita de

ce mari sunteti !

ai prins ideea , da ?????

ale odiseii, il meriti din plin mamico, Mihnea e un grasunel tare frumos. 
Mamica fericita de