Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 15
denisa.g spune:
CosmyB – pai eu stiam ca mergi sa-ti faci analizele si apoi nu ai mai zis nimic de rezultate si ma gandeam ca pana acum le-ai primit, de-aia te-am intrebat dar vad ca nu ai fost cuminte ….Pai sa te duci sa le faci .. ce exemplu ii dai tu frumoasei Maia??
De pernuta am vazut ca ti-au raspuns fetele. O sa caut totusi poate se gaseste si separat pe undeva.
Nikolici – Te-ai suparat pe noi? Nu ne mai iubiti? Pai noi nu vrem sa ne scapati printre degete. Noi pe voi va vrem.. multi pupici 

si un buchet mare de flori de la Edwin pt Karinuta sa fie cu iertare daca am suparat-o cu ceva 

Sa o cureti bine dupa ureche (cam de 2 ori pe zi) si sa o dai cu Bepanthen - eu asa am facut si a disparut mirosul in 1 zi.
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
anca81 spune:
Lucia de ClaudiaH 
Erik Alexandru de Ramonzca 
Andrei de Andy_galro 
Si eu am observat un miros ciudat din urechiusele Carlei, numai ca la noi e clar din interior, miroase si betisorul cand il scot. Nu stiu cu ce sa o curat, betisoarele cu opritor nu prea intra ca lumea iar cu celelalte mi-e cam teama.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
Corrina spune:
sa inteleg ca sunt sigura care a mai produs aproape 5 kile de copil dupa nastere???nu mai e nimeni? Nimeni???
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
babytza spune:
Neata mamici 
Lucia de ClaudiaH
prima bobocica !!!!
Erik de Ramonzca

Andrei de Andy_galro

La multe lunite puisori !!!!!!!!!
Cuscra tinand cont ca suntem in prag de sarbatori si spiritul Craciunului ne indeamna sa fim mai buni si mai ingaduitori , am sa trec (din nou) cu vederea peste ce ai facut si am sa te iert . Muuuuuuuuuuuuuuulti pupici pentru scumpa mea nora Maya 
Corrina o dulceata de baiat !!!!!
Anca
Ada ce repede ati scapat de suzi
Noi am pacalit-o pe Valentina pe la 3 ani ca daca nu renunta la ea o sa faca botul mare cum il avea maimutzica din reclama de la fanta ! Si dupa ce s-a uitat indelung la afis a hotarat ca e momentul sa o arunce la delfini....era la mare....![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Si eu am observat un miros ciudat din urechiusele Carlei, numai ca la noi e clar din interior, miroase si betisorul cand il scot. Nu stiu cu ce sa o curat, betisoarele cu opritor nu prea intra ca lumea iar cu celelalte mi-e cam teama. Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
Noua doctra ne-a zis sa nu il stergem inauntru - doar asa la exterior, ceea ce curge din ureche , pt ca are timpanul f.. aproape de exterior si sa nu bagam betisorul in ureche sa facem vreo prostie pe acolo.. as aca grija mare si sa nu incerci cu bete normale sa intri mai mult.
de
Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
denisa.g spune:
Babytza - muulti pupici pt tine, pt soricel si printesa

si sa ne iertati daca am fost sursa supararilor cu cuscra. 

de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
andy_galro spune:
Multumim de urari!!!! pupici tuturoror!!!!
Uram si noi la multi ani sarbatoritilor de azi

Am fost si noi la bilantul de 4 luni...Andrei are 6.200 Kg si 62 de cm.....a zis dr ca e foarte bine avand in vedere cat de mic a fost el....azi ma duc sa-i caut vaccinul si cred ca maine o sa-l si facem ca sa nu ne prinda sarbatorile cu reactii....o sa mai intru sa va zic cum a trecut de vaccin...sper sa fie bine!
Offff aasa de putin timp am pentru forum dar asta e....sa fie copiii sanatosi ca in rest nu mai conteaza altceva!
O zi buna!!!

Andreea
de
Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
babytza spune:
| citat din mesajul lui denisa.g Babytza - muulti pupici pt tine, pt soricel si printesa ![]() ![]() si sa ne iertati daca am fost sursa supararilor cu cuscra. ![]() ![]() ![]() de Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei |

Cu asa mandrete de baiat o sa tot fi sursa de scandal 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit poze
poze David
clau_geo spune:
neata mamici si bobocei,
am primit rezultatele la analizele de sange si coproparazitologie si se pare ca avem o mica anemie si o alergie dar nu stim la ce (cica e posibil sa fie de la bronsiolita facuta acum 2 luni).
pt anemie ne-a dat fier Haussman 3-4 pic pe zi iar pt alergie cica sa nu luam nimic ca va trece de la sine cand facem diversificarea ![]()
Andy felicitari pt pitic maricel si bafta la vaccin
La multi ani sarbatoritilor de azi:
Lucia de ClaudiaH
Erik de Ramonzca
Andrei de Andy_galro
Mami fericita de
Irina Alexandra
Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui 300 Si eu pe-aici dupa alergat 5 km, papat mami, papat bebe de mai multe ori (si acum sughite si n-as mai pune-o la san ca o sa vrea iar sa stea mult ca facem baie)... Nikolici de pe mobil. Am incalzit camera pt baie si mie mi-e frig ![]() Clau-geo sper sa va treaca si sa te odihnesti si tu mai bine. JulyMorning cand scap de starea asta de moleseala poate te fac o cafea la cafeneaua aia frumoasa de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |

Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita