Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna dimineata si de la noi!

Am trecut cu bine peste noapte. N-am avut nicio reactie la vaccin! Huh!

Corrina m-am uitat la toate pozele, un grasun Mihnea! Are niste copaneleeee...mama mama. E tare poza asta. L-ai lasat in leagan si asa l-ai gasit cand te-ai intors?

Anca va transmitem si noi multi ici.

Multumim fetelor care ne-au urat ieri. Va imbratisam cu drag!

El este www.flickr.com/photos/31848759@N02/3114771141/in/set-72157610649075957/" target="_blank">yoga boy

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata!!!

Multumesc de raspunsurile cu jucarelele

Am facut si noi ieri bilantul de 3 luni: 7250 gr si 66 de cm.Am dublat greutatea de la nastere si mergem inainte

Boo, noua ne-a zis dr ca la fiecare baita sa tragem putin la putza (nu chiar decalotare.dar tras putin), ca sa curatam sa nu ramana mizerie si sa dam in altele.Asta face tati la fiecare baita inainte sa intre putza la apa

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Si mie mi-a zis sa-i trag de putza si sa-l curat bine, sa-i pun Nidoflor cam cat o bobita de orez, sa-l masez putin, apoi sa sterg cu tifon si sa pun iarasi o bobita care sa ramana acolo.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Dragele mele va multumesc din suflet pentru gandurile bune.

Azi suntem singurei acasa, si pana acum a mers bine. Am reusit sa-i dau san lui Raducu si micul dejun lui Teo fara sa urle niciunul in timp ce ma ocupam de celalalt

Pe la 12 repet povestea cu sanul la Radu (ma rog, zic eu pe la 12, de fapt cand vrea domisorul) si apoi iesim prin jurul blocului.

Tineti-mi pumnii sa termin ziua fara sa ajung

In alta ordine de idei, am scapat de suzeta lui Teo
De fapt el a scapat singur. Suzeta lui nelipsita (o tinea in gura ca tigara un chain smoker, vorbea cu ea printre dinti, dormea cu ea, si cand era mai complicat, o scotea din gura ca sa silabiseasca ceva, apoi hop la loc) era asa de murdarica si de veche ca n-am mai suportat-o. Am aruncat-o la gunoi si am inlocuit-o cu una noua.
A bagat-o in gura pe cea noua, parca a gustat-o. A facut o fata parca i-am dat cucuta si a scuipat-o. A cautat suzeta lui Radu, a gustat-o si pe aia si aceeasi strambatura (e foarte mica, hm, nesatisfacator...) si de atunci umbla din cand in cand cu suzeta in mana, adoarme cu ea in mana, dar n-o mai baga in gura, Doamne fereste!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Buna dimineata,

Nici Mihnea nu a facut febra de la vaccin, dar mi se pare ca e putin tare locul unde a fost intepatura, nu e umflat..

da, giulianna, asa l-am gasit . intr-o alta zi l-am gasit sub leagan, pe covor, dupa vreo 2-3 minute in care am fost la bucatarie. insa m-am speriat pe moment si nu am facut foto, l-am luat repede de acolo. ma bucur ca Edi e bine dupa vaccin

anca multumesc pt cuvintele frumoase la adresa bblui Mihnea carla a fost la bilantul de 4 luni?

tzitziri vad ca la 3 luni bebele David e aproape cat Mihnea la 4 luni, bravo. Cred ca te putem declara tzatzi campioana de 3 luni, felicitari

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Corrina, da, am fost la bilantul de 4 luni. Noi suntem mititele pe langa voi, 6.280 g si 62 cm, asa cum ii sta bine unei fetite. Dar si-a dublat greutatea avuta la nastere (2.900 g) deci e OK.

Tzitziri, sa-ti traiasca David cel grasunel si sa creasca mare. Felicitari pentru bilant

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Corrina, felicitari pentru titlu
Dar noi am fost maricei de la inceput (3600) si papam de la san exclusiv de la vreo 10 zile....nu chiar de la inceput...eu l-am preluat la 3500 (scazuse mult la diareea de dupa maternitate) si de atunci il duc la san....deci e destul, dar totusi nu 5 kile....iti ramane titlul

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

neata si de la noi ;0
bag seama ca s-au deschis jocurile olimpice de alaptat ! Bravo mamicilor :))

Am si eu o intrebare: Mihnea de vreo 2 nopti incepand de pe la 5 dimineata incepe sa geama / maraie si sa se foiasca in patut . nu ii este foame , refuza tzitza cu perseverenta. Ieri dimineata l-am luat in pat cu mine si l-am asezat pe burtica si a dormit in continuare insa in dimineata asta chia si pe burtica s-a foit rau de tot (inca putin si ma dadea jos din pat) :D
Chiar nu imi dau seama ce are, burtica nu e tare si nu isi strange picioarele (mai degraba face bicicleta). Altfel dupa ce se trezeste e plin de zambete si are chef de vorba (am pus un filmulet la semnatura)
Bebeii vostrii au facut ceva de genul asta? Care ar putea fi cauzele, ca nu imi dau seama...

ms mult
P.S.: ma invatati si pe mine va rog cum sa ascund polologhia de link dub un cuvant ?

Mami de Mihnea (09.10.2008)
http://picasaweb.google.com/PaulaBesleaga
http://www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Corrina no no no!!! Nu incerca sa scapi de titlu! N-ai cum, crede-ma! Tinand cont de greutatea de la nastere esti cam-pi-oa-na! Do you understand?!?

Paula uite asa se ascunde
[url= "link-ul cu pricina" ]aici scrii ce vrei [/url] fara niciun spatiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Paula, scrii asa:

[ url = "link" ] denumire [ / url ]

Stergi spatiile pe care le-am trecut eu intre cuvinte ai treci link-ul intre ghilimele.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput