Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
clau_geo spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_![]() Lucia de ClaudiaH![]() ![]() ![]() Erik de Ramonzca![]() ![]() ![]() Andrei de Andy_galro![]() ![]() Laura sa stii ca in ultima vreme n-a mai fost chiar asa agitat. Eu il tin de fiecare data sa ragaie, cred ca ne aud si vecinii atunci :) Diversificare: noua ieri ne-a spus pediatra ca putem incepe cu suc de mar (nu mai mult de 40 ml pe zi), suc de morcov de doua ori pe saptamana (tot asa nu mai mult de 40 ml) iar dupa ce se invata bine cu sucul de mar pot sa-i dau mar ras, dupa ce se invata si cu asta sa-i adaug si biscuite po-pu-lar (ca altfel apare cu * Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) M-am facut mare si-o sa ma mai fac![]() |
Felicitari, inseamna ca sunteti maricei
Auzi ti-a zis cumva si inaintea caror mese sa-i dai sucul de mar si de morcov?
ca mie dr nu mi-a zis si eu ii dau suc de mar in jur de 15 ml (la atat am ajuns acum) inainte de a doua masa de lapte, si nu stiu daca e ok.
Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui felicic76 bilant la 2 luni 58cm si 5740 gr, sanatosi tun. Am facut vaccinurile si fi-miu ne-a dat inca o lectie de curaj: Rotarixul l-a savurat cu doctorul intre doua gangureli, iar Infanrixul nici nu l-a simtit aproape, a apucat sa faca ochii mari si sa lase buza, l-am luat in brate si i-am bagat-o pe Suzi (duamna tzitzi nu se putea din cauza de Rotarix). Tati a fost cel mai curajos, dupa ce m-a incurajat pe mine ca "ce mare lucru un vaccin?", a spalat putina sub pretextul unei intalniri super urgente cu un electrician(care nu venise nici dupa ce a plecat dr Vedem daca are reactii adverse, luam temperatura si punem supozitor cu Paracetamol. despre decalotare: se pare ca nu vom avea probleme, deschiderea este destul de mare, o picatura de ulei de masline si o alunecare acum, dupa 3-4 luni mai vedem. Mamica de VLADfalcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
Felicitari pt micul barbatel, care a crescut bine bine pt varsta lui,
si sper sa nu aveti probleme cu reactii la vaccinMami fericita de
EvaF spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei
"pioniera" Lucia de ClaudiaH
Andrei de Andy_galro

Erik de Ramonzca

Felicic, 
Eva
de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
-----------------------------------------------------------------------------------
tzitziri spune:
La multe lunite pentru boboceii sarbatoriti azi:Lucia,Erik si Andrei de Andy_galro.
Clau, din fericire pot sa ii dau doar san de la vreo 10 zile si creste bine de atunci.Imi pare rau de problemele tale, ca parca numai asa te stiu inca din sarcina.Dar au si astea un final fericit
Mamica implinita de David (17.09.2008)
_giulianna_ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clau_geo
Felicitari, inseamna ca sunteti maricei Auzi ti-a zis cumva si inaintea caror mese sa-i dai sucul de mar si de morcov? ca mie dr nu mi-a zis si eu ii dau suc de mar in jur de 15 ml (la atat am ajuns acum) inainte de a doua masa de lapte, si nu stiu daca e ok. Mami fericita de Irina Alexandra Poze noi cu Irina www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita |
Multumim

Mi-a spus sa-i dau inainte de a treia, la mijlocul zilei, adica pe la 14-15.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
sabinel spune:
neata la amiaza! bilantul nostru la 3 luni zice 6600 g si 64 cm. am reusit sa dublam greutatea de la nastere iar doctora a zis ca de acum va incepe sa ia mai putin in greutate, pentru ca a luat excelent in primele luni. are fontanela cam mare si a insistat cu calciul gluconic pe care eu am refuzat sa i-l dau pana acum. inca stau in dubii.
la multi ani sarbatoritilor de astazi andrei de andy_galro, Lucia de ClaudiaH si Erik de Ramonzca 

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
andy.p spune:
giulianna atunci e bine..cam asa ragaim si noi
Deci incepeti diversificare?
Sa ne tii la curent ca in curand urmam noi
clau daca-l mananca si e k atunci da-i inainte cu ala ,tin pumnii sa fie bine
Felicic
am baiatul mare si curajos...si sper sa nu aveti reactii![]()
Eva
sotzului si petrecere frumoasa
Sabinel felicitari ptr bilant
e tare bine.![]()
Boo cum e puiul??
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
LUCUTTA spune:
Am fost si noi azi la vaccinul de 2 luni,are 6500kg,61cm,si mi-a zis sa-i pun supozitoare cu paracetamol si novocalmin din 6 in 6 ore ,o data paracetamol si o data novocalmin.Eu nu i-as pune novocalmin ca e destul de periculos la bebelusi.
Voi cum a-ti facut?
AAA si referitor la papita ,stiti ca v-am zis ca al meu mananca la 2 ore cate 120ml,dar mi-a zis sa-i dau la 3 ore chiar daca am circ cu el sa-i dau ceai intre mese neindulcit dar am mai incercat si nu imi bea ceaiul baby calm decat daca ii pun cateva granule de baby drink dar acela contine glucoza si iar nu e bine.Sunt disperata ca o sa planga de foame toata ziua dar trebuie sa o fac sa-i schimb programul de papa la 3 ore ca e prea grasun.Am inteles de pe cutiile de lapte ca de la 2 luni poate manca 150ml .
Ce ma sfatuiti sa-i dau cate 150ml la 3 ore sau sa-i dau in continoare 120ml la 3 ore?
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui tzitziri La multe lunite pentru boboceii sarbatoriti azi:Lucia,Erik si Andrei de Andy_galro. Clau, din fericire pot sa ii dau doar san de la vreo 10 zile si creste bine de atunci.Imi pare rau de problemele tale, ca parca numai asa te stiu inca din sarcina.Dar au si astea un final fericit ![]() Mamica implinita de David (17.09.2008) |
bravo tie, ma bucur ca mai sunt mamici fara probleme care pot alapta
cine stie poate la akl doilea o sa fie mai bine
Mami fericita de
clau_geo spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui _giulianna_
Multumim ![]() Mi-a spus sa-i dau inainte de a treia, la mijlocul zilei, adica pe la 14-15. Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) M-am facut mare si-o sa ma mai fac![]() |
inteleg ca in ziua in care ii dai morcov nu-i dai mar? sau raspunsul tau era doar pt masa de mar?
Mami fericita de