Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LUCUTTA Am fost si noi azi la vaccinul de 2 luni,are 6500kg,61cm,si mi-a zis sa-i pun supozitoare cu paracetamol si novocalmin din 6 in 6 ore ,o data paracetamol si o data novocalmin.Eu nu i-as pune novocalmin ca e destul de periculos la bebelusi. Voi cum a-ti facut? AAA si referitor la papita ,stiti ca v-am zis ca al meu mananca la 2 ore cate 120ml,dar mi-a zis sa-i dau la 3 ore chiar daca am circ cu el sa-i dau ceai intre mese neindulcit dar am mai incercat si nu imi bea ceaiul baby calm decat daca ii pun cateva granule de baby drink dar acela contine glucoza si iar nu e bine.Sunt disperata ca o sa planga de foame toata ziua dar trebuie sa o fac sa-i schimb programul de papa la 3 ore ca e prea grasun.Am inteles de pe cutiile de lapte ca de la 2 luni poate manca 150ml . Ce ma sfatuiti sa-i dau cate 150ml la 3 ore sau sa-i dau in continoare 120ml la 3 ore? |
Lucutta tu stii cel mai bine ca supozitoarele cu algocalmin nu se folosesc la copii sub trei ani..eu nu inteleg de ce ti-a zis sa-i pui de atatea ori supozitor.??!!!Ii pui supozitor cu paracetamol doar daca face febra,cele cu algocalmin sunt pentru febra peste 39.5.
Legat de lapte..vei vedea ca de acum incolo singur isi va regla programul,incearca sa-i dai la trei ore cat vrea .Si nici nu va mai lua asa mult in greutate ,mai mult se va lungi
si sper sa treceti cu bine de reactii..cel mai bine ar fi faraLE:Eu am facut asa..i-am pus preventiv un supozitor cu paracetamol si noaptea cand am simtit-o calda i-am mai pus unul si atat a fost tot.
Sunt fete care n-au pus deloc si puiii n-au avut nici o reactie.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
clau_geo spune:
SAbinel si Lucutta felicitari pt bebei grasunei si sanatosi, Doamne ajuta in contuinuare sa fie bine.
Despre laptic Lucutta, pitica mea sa sti ca la 2 luni papa si 160-170 la o masa insa acum abia mai papa 135, asa ca da-i cat vrea si si se va regla in timp.
Mami fericita de
Irina Alexandra
Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
anca81 spune:

tatic de Luca Noah si sot super romantic de Eva 

Petrecere frumoasa
si multi ani fericiti de acum inainte 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
babytza spune:
Felicic
pentru un baiat curajos si sa speram ca nu vor fi reactii peste noapte 
Lucutta noi dupa vaccin nu am sarit de 37.4 asa ca nu am apelat la niciun supozitor. Dr ne-a zis sa nu punem nimik preventiv si din fericire nu a fost nevoie. Legat de cantitate nu stiu ce sa te sfatuiesc. Eu una nici nu vreau sa ma gandesc cum ar face piciul meu daca i-as lungii perioada dintre mese cu o ora. La noi e haos daca nu e gata in mai putin de 5 minute din clipa in care se maraie de foame....ne stiu toti vecinii cand nu ne miscam rapd. Deci ce pot sa iti urez este bafta !!!! Daca iti iese cu o ora , esti tare !!! 
Azi ii serbez si eu pe sotul si pe soacra
Este singura zi de nastere pe care el nu o uita !!!
Ca daca nu ar fi mama lui in aceeasi zi, ar trebui sa ii aduc aminte si de ea....
Eu inca nu i-am gasit cadou, asa ca voi pleca din nou in oras in cautari. Cu soacra nu e graba , ca vine in tara saptamana viitoare si mai este timp. Dar cu el e mai dificil ca luni cand am fost in oras impreuna nu l-a atas nimik....Cautam, ce sa facem, doar un sot am pe lumea asta 

Cu party se lasa maine seara ca o parte din invitati merg si la munca maine....![]()
Sabinel ce mari ne-am facut 

Giulianna va urez pofta buna si cat mai putine nazuri la noile alimente !!! Pupici pentru scumpul leut 
Le: Lucutta, noi bem 135 ml si avem 5 mese/zi. Deci , daca ma iau dupa ce scrie pe cutie papa mai putin David decat ar trebui la varsta lui. Oricum , se pare ca luna asta o sa fie cam putin la cantar, nu cred ca depaseste 500g. Dar nu ma agit. Il vad ca e bine si e fericit. Mai mult de atat nu imi trebuie ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
nikolici spune:
Buna,
Uram si noi sarbatoritilor bebei un La multe lunitze calduroase!
Babytza La multi ani sotului si soacrei!
Sabinelmai mai ce bb mare...felicitari.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
sabinel spune:
clau_geo 

babytza, nikolici spatele meu va poate spune oricand cat de mare s-a facut amalia
. multumim
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel neata la amiaza! bilantul nostru la 3 luni zice 6600 g si 64 cm. am reusit sa dublam greutatea de la nastere iar doctora a zis ca de acum va incepe sa ia mai putin in greutate, pentru ca a luat excelent in primele luni. are fontanela cam mare si a insistat cu calciul gluconic pe care eu am refuzat sa i-l dau pana acum. inca stau in dubii. la multi ani sarbatoritilor de astazi andrei de andy_galro, Lucia de ClaudiaH si Erik de Ramonzca ![]() ![]() ![]() poze povestea nasterii _ Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. |
Eu azi iara am murit de draci cu calciul masii...iar am incercat dupa ce am zis ca nu i mai dau, insa luni tanti doctora a insistat, ne a spus din ac. motiv ca la voi...fontanela mai maricica deci calciu neaparat.
Bun am pus azi ca in seringa si cred ca i am dat o picatura doar...m am gandit ca nu am stiut eu sa i administrez inainte...dar de unde, in 2 secunde mi a dat tot ce avea in stomac de la o picatura.
Am luat sticla si am aruncat o la gunoi...si nu mai incerc, deocamdata, poate cand incep diversificarea...nu l agreeaza deloc.
Si in evul mediu se dadea acest calciu???Nu cred!In puii mei , la naiba!
MERRY CHRISTMAS EVERYONEKarina maimutzica Craciunitza
sabinel spune:
nikolici, eu am zis ca decat sa chinui copilul mai bine pas. fontanela are timp sa se inchida pana la 1 an jumate, ca doar nu arde acuma si fontanela nu-i inchisa. cat despre evul mediu sau comparatia cu vremurile noastre sau ale parintilor... erau ei mai sanatosi, dar nici nu erau atatea boli.pupici karinutei scumpe
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
Eu azi iara am murit de draci cu calciul masii...iar am incercat dupa ce am zis ca nu i mai dau, insa luni tanti doctora a insistat, ne a spus din ac. motiv ca la voi...fontanela mai maricica deci calciu neaparat. Bun am pus azi ca in seringa si cred ca i am dat o picatura doar...m am gandit ca nu am stiut eu sa i administrez inainte...dar de unde, in 2 secunde mi a dat tot ce avea in stomac de la o picatura. Am luat sticla si am aruncat o la gunoi...si nu mai incerc, deocamdata, poate cand incep diversificarea...nu l agreeaza deloc. Si in evul mediu se dadea acest calciu???Nu cred!In puii mei , la naiba! MERRY CHRISTMAS EVERYONEKarina maimutzica Craciunitza |
eu ii dau amestecat in biberon cu ceai sau formula si il primeste fara fite, incearca cu un pic de ceai amestecat , poate poate
tin pumnii sa fie bine

Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
_giulianna_ spune:
Laura va tinem la curent cum sa nu! 
Clau m-ai bagat in incurcatura, la asta nu ma gandisem :)))
Uite cum o sa fac: in prima saptamana ii dau numai suc de mar, 40 ml pe zi intre a doua si a treia masa. Dupa o saptamana o sa-i introduc si suc de morcov doua zile. In ziua cand ii dau suc de morcov nu-i mai dau si suc de mar. O sa avem suc de mar marti, miercuri, vineri, sambata si duminica iar suc de morcov luni si joi.
Gata, m-am organizat ![]()
sotz de Roxana
sotz de Eva
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac