Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
sabinel spune:
stiam eu c-am uitat ceva, la multi ani sotior si soacra de babytza, la multi ani soata de eva. sa va fie sanatosi si fericiti!
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
anca81 spune:
Babytza,
sotului si soacrei tale.
Nikolici, si pentru mine sunt un chin picaturile, 2 de Vigantol dimineata si 2 de fier seara
. Fierul e si rosu la culoare, parca e sange, sotul meu a inghetat intr-o seara cand a vazut-o pe Carla toata rosie in jurul guritei (nu inghitise picaturile ca lumea). De varsat nu le varsa dar mi-e greu sa o fac sa deschida gurita si o picur pe toata fata
.
mamica nervoasa.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
nikolici spune:
Clau_geoAs incerca dar ea nu stie de bibe sau apa....si mi e ca i fac ac. efect.Azi de la o picatura mi a facut varza patul.Nu mai incerc deocamdata!Ce fel de calciu ii dai tu?Eu am sirop..aveam caci, acum e la gunoi.![]()
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
_irina_ spune:
|Lucutta 

si eu incerc sa ii raresc mesele si de azi de dimineata simt ca inebunesc. Noi mancam cam 60-80ml la 2 ore, dar puteam sa imi reglez ceasul, asa de clar erau alea 2 ore intre mese. Acum vad ca am reusit sa o pacalesc o ora, dar ma simt de parca am facut o ora de tae-bo. Vad ca a bagat un bibe de 120 si inca ceva de la tzitzi. Sa vad urmatoarea masa cand vine.
Ceai i-am facut ceai normal, nu babycalm, nici babydrink, pur si simplu ceai de tei neindulcit.
Doctorita mi-a zis ca in 2-3 zile ar trebui sa fie ok cu mesele, mai vedem.
Momentan m-am ales cu o durere de cap.
fericita de
Andreea-Maria
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 De varsat nu le varsa dar mi-e greu sa o fac sa deschida gurita si o picur pe toata fata . mamica nervoasa. Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
Eu le pun in lingurita, e muuult mai usor decat atunci cand stateam cu sticluta sa-i picur direct in gurita. Numai pe langa nimeream ca nu statea de niciun fel.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
nikolici spune:
| citat din mesajul lui anca81 Babytza, sotului si soacrei tale.Nikolici, si pentru mine sunt un chin picaturile, 2 de Vigantol dimineata si 2 de fier seara . Fierul e si rosu la culoare, parca e sange, sotul meu a inghetat intr-o seara cand a vazut-o pe Carla toata rosie in jurul guritei (nu inghitise picaturile ca lumea). De varsat nu le varsa dar mi-e greu sa o fac sa deschida gurita si o picur pe toata fata . mamica nervoasa. Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
Fier???Lipsa sau vreo anemie depistata???Vai de tine.
Cred ca toate patzim macar o data cu picaturile pe fatza.Sau mie mi se intampla sa dau pe afara si sa nu mi dau seama daca a cazut ceva si in guritza si in loc de 3 pun doar doua.

MERRY CHRISTMAS EVERYONEKarina maimutzica Craciunitza
anca81 spune:
Nikolici, profilactic 

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Laura va tinem la curent cum sa nu! ![]() Clau m-ai bagat in incurcatura, la asta nu ma gandisem :))) Uite cum o sa fac: in prima saptamana ii dau numai suc de mar, 40 ml pe zi intre a doua si a treia masa. Dupa o saptamana o sa-i introduc si suc de morcov doua zile. In ziua cand ii dau suc de morcov nu-i mai dau si suc de mar. O sa avem suc de mar marti, miercuri, vineri, sambata si duminica iar suc de morcov luni si joi. Gata, m-am organizat sotz de Roxana![]() sotz de Eva![]() Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) M-am facut mare si-o sa ma mai fac![]() |
super m-ai lamurit si pe mine acum

Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui nikolici Clau_geoAs incerca dar ea nu stie de bibe sau apa....si mi e ca i fac ac. efect.Azi de la o picatura mi a facut varza patul.Nu mai incerc deocamdata!Ce fel de calciu ii dai tu?Eu am sirop..aveam caci, acum e la gunoi. MERRY CHRISTMAS EVERYONEKarina maimutzica Craciunitza |
imi pare rau pt ce ati patit, eu ii dau calciu gluconic 5 ml pe zi timp de 10 zile
Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
denisa.g spune:
Nikoloci - ce fel de calciu ii dai? Eu ii dau cel la fiole de 10 ml (ii dau 5 ml o data). Mai intai il incalzesc - il tin in mana sa fie la temp potrivita, nici rece nici cald, si eu l-am gustat mereu sa nu aiba gust ciudat, si nu are un gust rau asa... tu l-ai gustat, ti se pare rau la gust de nu vrea sa-l ia?
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei