Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LUCUTTA Am fost si noi azi la vaccinul de 2 luni,are 6500kg,61cm,si mi-a zis sa-i pun supozitoare cu paracetamol si novocalmin din 6 in 6 ore ,o data paracetamol si o data novocalmin.Eu nu i-as pune novocalmin ca e destul de periculos la bebelusi. Voi cum a-ti facut? AAA si referitor la papita ,stiti ca v-am zis ca al meu mananca la 2 ore cate 120ml,dar mi-a zis sa-i dau la 3 ore chiar daca am circ cu el sa-i dau ceai intre mese neindulcit dar am mai incercat si nu imi bea ceaiul baby calm decat daca ii pun cateva granule de baby drink dar acela contine glucoza si iar nu e bine.Sunt disperata ca o sa planga de foame toata ziua dar trebuie sa o fac sa-i schimb programul de papa la 3 ore ca e prea grasun.Am inteles de pe cutiile de lapte ca de la 2 luni poate manca 150ml . Ce ma sfatuiti sa-i dau cate 150ml la 3 ore sau sa-i dau in continoare 120ml la 3 ore? |
Lucutta, eu nu i-as da sub nici o forma novocalmin, decit daca face febra mare. Si paracetamol i-as pune numai daca vad ca se apropie de 38. Pe bune, eu nu ii inteleg pe doctorii astia care dau algocalmin preventiv, unui copil de 2 luni.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nerantula spune:
Salutare! 
Iar am ramas in urma cu cititul, dar incerc sa recuperez ...
Vestea super-buna pentru mine e ca am primit raspuns la mailul meu catre Mothercare si mi-au trimit si costumul de mos pe 15 decembrie, sper sa ajunga la timp pana in seara de Craciun!
Insa, tot prin mail, am primit vestea ca sunt reduceri, si am constatat ca tot ce comandasem acum as fi putut lua de azi incolo la jumatate de pret.
Mai comanda cineva acum? Ca as vrea (cred) sa mai pun si eu ceva in comanda ..
Anca si fetele cu picaturile, eu ii introduc putin sticluta intre buzite, cat sa le tina deschise, si asa reusesc sa ii dai cele 3 picaturi de Vigantol fara probleme!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Nausica spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Salutare! ![]() Iar am ramas in urma cu cititul, dar incerc sa recuperez ... Vestea super-buna pentru mine e ca am primit raspuns la mailul meu catre Mothercare si mi-au trimit si costumul de mos pe 15 decembrie, sper sa ajunga la timp pana in seara de Craciun! Insa, tot prin mail, am primit vestea ca sunt reduceri, si am constatat ca tot ce comandasem acum as fi putut lua de azi incolo la jumatate de pret.Mai comanda cineva acum? Ca as vrea (cred) sa mai pun si eu ceva in comanda .. Anca si fetele cu picaturile, eu ii introduc putin sticluta intre buzite, cat sa le tina deschise, si asa reusesc sa ii dai cele 3 picaturi de Vigantol fara probleme! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
Si cum iti dai seama cind curg cele 3 picaturi? Ca eu i le pun in linguritza, cu putin lapte, si tot mai curge uneori si a patra picatura.
Eu am o lingurita din aceea moale, de silicon, si ii pun acolo putin lapte si deasupra cele 3 picaturi de Vigantol. Lingurita o suge, saraca, ca pe biberon. Si nu s-a strimbat niciodata.
Iar calciul, in zilele cind ii dau, ii pun in lapte - de obicei in vreo 60ml, ca sa fiu eu sigura ca bea tot.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
felicic76 spune:
eu nu pun supozitor decat daca face febra, daca nu, nu. Oricum dr mi-a spus ca putin probabil sa aiba alte reactii adverse.
L-a intersat in mod deosebit daca a facut reactie vaccinul din maternitate, la vizita de la o luna piticul nu facuse, a facut la o luna jumatate.
legat de calciu: m-am plans de productia slaba
si mi-a spus ca daca nu mai am lapte deloc, incepem de la 3 luni cu Ca gluconic 10 zile pe luna jumatate de fiola, luna a patra o sarim si mai facem schema in luna a cincea. Repet, doar daca ajung sa-i dau formula exclusiv, pana atunci bebe isi ia Ca din laptele meu, chiar si ala putin (mai ales ca la recomandarea lui eu iau de la inceput o pastila de Ca cu vit D4). Asa ca fetele care alaptati, nu va grabiti cu Ca la bebei, isi iau de la voi suficient.
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
_giulianna_ spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Salutare! ![]() Iar am ramas in urma cu cititul, dar incerc sa recuperez ... Vestea super-buna pentru mine e ca am primit raspuns la mailul meu catre Mothercare si mi-au trimit si costumul de mos pe 15 decembrie, sper sa ajunga la timp pana in seara de Craciun! Insa, tot prin mail, am primit vestea ca sunt reduceri, si am constatat ca tot ce comandasem acum as fi putut lua de azi incolo la jumatate de pret.Mai comanda cineva acum? Ca as vrea (cred) sa mai pun si eu ceva in comanda .. Anca si fetele cu picaturile, eu ii introduc putin sticluta intre buzite, cat sa le tina deschise, si asa reusesc sa ii dai cele 3 picaturi de Vigantol fara probleme! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
Eu as vrea sa iau scaunul de masa Chicco, am vazut ca e redus de la 100 la 75 de euro. A mai intrebat cineva dar n-am bagat la cap. Cat sunt taxele de transport?
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
andy.p spune:
Apropo de CA ..noi transpiram ff tare la palmute si in talpi..i-am spus dr si a zis ca de cald ce ii e
..ma rog ,nu ne-a dat nimic decat Vigantol.
Vigantolul il dau direct in guritza..2 pic,mai scap si 3,si cateodata merge pe fata![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nerantula spune:
Lucia de ClaudiaH !!! 
Andrei de Andy_galro !!! 
Erik de Ramonzca !!! 
Sabinel, felicitari pentru mandruta voinicuta ... pai in stilul asta o sa-l ia pe Gruia la subtioara in curand, al meu e o matza, nu-si va dubla greutatea nici la 5 luni, dar asta sa fie tot necazul!
Babytza,
pentru sot si soacra, sa-ti traiasca sanatosi si sa va intelegeti de minune! Si distractie placuta! 

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
300 spune:
Lucia, Andrei si Erik
La multi ani, Babytza si Eva pt soti si soacra! Distractie placuta maine, respectiv azi.
Anca si eu dau picaturi tot cu lingurita. Anda, desi alaptata exclusiv altminteri, accepta orice picatura si daca am bafta si putin ceai (i-am dat cand nu iesea dar fara efect.
Laura nu cred c-am mai apucat sa scriu dar te-am urmarit zilele astea sa vad ca Alexia e bine. Un pupic pentru voi. Eu sunt bine dar cred ca trag a ploaie.
Cred ca Anda are puseu de crestere, mananca intruna si parca si doarme mai mult desi seara pe agita. M-a supt aseara pana la 12 si tot înghitea. O sa-mi manance urechile. Treb sa fac si vaccin si vad ca se suprapun pana la urma. Sper sa manance tot asa dupa.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
sabinel spune:
citat din mesajul lui Nerantula Lucia de ClaudiaH !!! ![]() Andrei de Andy_galro !!! ![]() Erik de Ramonzca !!! ![]() Sabinel, felicitari pentru mandruta voinicuta ... pai in stilul asta o sa-l ia pe Gruia la subtioara in curand, al meu e o matza, nu-si va dubla greutatea nici la 5 luni, dar asta sa fie tot necazul! Babytza, pentru sot si soacra, sa-ti traiasca sanatosi si sa va intelegeti de minune! Si distractie placuta! ![]() ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
andy.p spune:
Ramo
am mancacioasa si mamica, la noi chiar
..asa ca starile chair sunt a ploaie.
Babytza
ptr sotz si ptr soacra.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei