Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
LUCUTTA spune:
Andy.p,Nausica,stati linistite ca nu ma iau eu dupa dr ca is batuti in cap medicii astia si plus de asta nu iti da un sfat.
Traiasca internetul!
I-am pus jumate de sup de paracetamol si cealalta i-o pun inainte de culcare diseara,atat.
Clau geo,mersi pt felicitari.
Babytza,sa-ti traiasca sotul si soacra!
Irina ,trebuie sa ne inarmam cu rabdare desi este foarte obositor pt noi dar facem ce este mai bine pt puii nostri.
Stati asa ca eu mai am de luptat si cu dezvatatu de brate .Saracul ,m-am pus rau de tot pe el ,dar trebuie sa reusesc,ca eu nu mai apuc sa fac nimic in casa ca tot cu el trebuie sa stau ca se plictiseste repede de orice si vrea in brate.
Nerantula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui _giulianna_
Eu as vrea sa iau scaunul de masa Chicco, am vazut ca e redus de la 100 la 75 de euro. A mai intrebat cineva dar n-am bagat la cap. Cat sunt taxele de transport? Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) M-am facut mare si-o sa ma mai fac![]() |
Vezi ca preturile sunt in lire.
Transportul e 25 lire taxa fixa + 2 lire/kg
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Nerantula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
Si cum iti dai seama cind curg cele 3 picaturi? Ca eu i le pun in linguritza, cu putin lapte, si tot mai curge uneori si a patra picatura. Eu am o lingurita din aceea moale, de silicon, si ii pun acolo putin lapte si deasupra cele 3 picaturi de Vigantol. Lingurita o suge, saraca, ca pe biberon. Si nu s-a strimbat niciodata. Iar calciul, in zilele cind ii dau, ii pun in lapte - de obicei in vreo 60ml, ca sa fiu eu sigura ca bea tot. Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Pai sticluta o introduc doar putin, vad cand picura solutia. Inainte puneam si eu in lingurita, peste Sab Simplex sau Espumisan, dar ramanea lingurita uleioasa si nu stiu daca mai ajungeau toate picaturile, de fapt.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Corrina spune:
Felicitari boboceilor sarbatoriti astazi, adica Lucia, Andrei si Erik si
pt mamicile lor ClaudiaH, Andy_galro si Ramonzca.
Eva nu o sa pot uita niciodata ce discutam noi odinioara pe
PM, m-a marcat chestia aceea, nici acum nu cred ca mi-am revenit complet, inca mai caut informatii si compar cu Mihnea
. Stiu ca nu trebuie, el e un copil minunat, la fel ca si Luca
Sa iti traiasca domnul sotz si sa petreceti de minune astazi!!
Babytza, de asemenea, sa iti traiasca sotzul si mama lui
si multumim pt cuvintele frumoase
Sa aveti o zi minunata!!
A venit si insula tropicala a lui Mihnea. Sper sa fi fost obosit si de aceea sa nu fi stat decat 10 minute pe ea, ca nu a costat decat vreo suta de euro cu tot cu transport, ar fii culmea. Cred ca ar fi singurul bb care nu e f entuziasmat de ea...la voi am auzit numai cuvinte de lauda la adresa acesteia. E drept ca initial a chiuit si a ras la animalute, sper sa stea mai mult pe ea dupa ce se trezeste![]()
a spus Eva ca sotul ei implineste astazi 30 de ani si stiu ca ea are un pic mai mult decat el, e nascuta in acelasi an cu mine si de aceea mi-a ramas in cap lucrul acesta. Apropos de soti mai tinerei decat consoartele, si al meu se incadreaza in aceasta categorie (2 ani si 4 luni diferenta) Dupa ce ne-am casatorit, imi spune vanzatoarea (e cam de varsta mamei)de la chioscul de langa bloc: "Pai si acum gata, trebuie sa faceti un copil. Da, zic, ar trebui, ca eu mai am putin si fac 29 de ani...Aoleu, da` nu pari asa de mare.Pai da, ar fi cazul. Da` sotu` cat are? 27, zic. Cum 27?? Pai nu ai zis ca tu faci 29?? Da, zic. Pai el e mai mic???? Da, raspund, ce? e ilegal? Aaaaaaaaaa.....ti-ai luat morcov tanaaaaar, concluzioneaza ea"![]()
![]()
![]()
Si inca una pe aceeasi tema: la coada la doctor, o batranica mi se adreseaza, de plictiseala: Si??? De ce ai venit maica la dr? Pai vreau sa fac niste analize. De ce? Esti bolnava? Nuuuu, da` vreau si eu sa fac un copil. Pai asa de tanara maica?? Pai am aproape 29 de ani. Aoleu, maica, pai grabeste-te!(eu sunt mica de statura si de aceea cred ca tantile mai in varsta ma cred mai mica decat sunt, de fapt. Ca v-am zis si aseara, sunt femeie batrana, si acum si cu copil acasa![]()
![]()
Felicitari tuturor mamicilor pentru bilanturile bune ale bebelusilor sanatosi!!!
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
alexa si mami spune:
remember me?
suntem intr-o perioada colicioasa rau de tot
una calda, una rece. o zi e super maninca si doarme de rupe...ziua urmatoara maninca haotic si doarme nema 
am citit tot si am vizionat poze cu cei mai frumosi bobocei vazuti vreodata 
ne pregatim de botez, ceva idei de cadoul pt nasi, pliiiiz.
babytza, o sa trimit si eu poza pt colaj. te felicit pt idee 
si cel mai rau ma doare ca nu ma pot ocupa de alexa asa cum merita 
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
_irina_ spune:
Lucutta acum stau tot cu ochii pe ceas, e de bine, pe moment. Sambata imi vine soacra si parca vad ca iar se duce pe apa sambetei programul nostru.
De dezvatat de tinut in brate vad ca merge incet-incet, totusi trebuie sa ma vada mereusi numai in caz de criza puternica o iau in brate. Asa ca i-am improvizat un culcus pe scaunul de birou si o plimb cu scaunul prin casa.
Dya ce faci? ce mai face ginerelul nostru?
Azi nu am iesit deloc din cauza ca e frig si ploua marunt. E prima zi dupa foarte mult timp cand nu iesim din casa si nu stiu ce sa mai fac cu piti. Mi-am epuizat repertoriul de cantece, am dansat, am povestit...
Voi ce faceti cand stati cu bebicii in casa?
fericita de
Andreea-Maria
CosmyB. spune:
Eva 
pt sotz! Sa fiti fericiti!
Babytza 
pt sotz si soacra! Va dormim multa iubire si distractie placuta! mai ales ca sunteti numai cu soricelul, gasiti voi timp pt distractie in doi

soricelul!
anca asa e! tati e f mandru de dovlecelul lui! In fiecare zi ma intreaba:"Ai vazut ce fetita frumoasa avem?"
e topit dupa ea!
pt tine si frumoasa Carla! Daca imi adic bine aminte, parca printesa ta a avut o iritatie de scutec, ca si noi avem 
cred ca de la scutecele astea magnifice cu aloe vera
am incercat mustela, lanozinc si petrini si inca nu da semne de ameliorare 
voua cu ce v-a trecut? 

Pozici
Mami super happy de
Maya
anca81 spune:
Cosmy, imi pare rau de iritatie, saracuta Maya. La noi a trecut cu o crema recomandata de Kid, dar nu mai stiu ce continea
. De la cremele "traditionale" enumarate de tine nu s-a ameliorat deloc. A tinut oricum si la noi vreo 2 saptamani.
Alina, imi pare rau ca Cipri are colici, ufff, mama lor 
Irina, si noi am stat in casa si am cam marait... M-am jucat cu ea si am intors-o pe toate partile, am pus-o in scaunul de masina, ne-am maimutarit in oglinda si intr-un final i-am pus toate jucariile in patut si pe ea printre ele. A adormit cu suzi 
Edit: Cosmy, acum am vazut ca ai scris de Lanozinc. Eu inclin sa cred ca de la asta a facut iritatia, inainte nu avea nimic si dupa ce am inceput sa o dau i-a aparut. Asa ca am aruncat-o la gunoi. Acum o dau cu o pasta Petrini pe care am nimerit-o la farmacie si e extrem de buna, pe langa ingredientele cunoscute are si putin ulei de catina.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
CosmyB. spune:
La cat mai multe lunite sarbatoritilor:
Lucia de CaludiaH

Andrei de Andy_galro

Erik de Ramonzca

Pozici
Mami super happy de
Maya
Nerantula spune:
Da, Cosmy, am vazut-o si eu pe Maya, e un dovlecel foarte scump, bucatica rupta din tati .. dar data viitoare sa faceti un baietel cu ochi suprbi ca ai tai! 
... once upon a time ...

Insa, tot prin mail, am primit vestea ca sunt reduceri, si am constatat ca tot ce comandasem acum as fi putut lua de azi incolo la jumatate de pret.