Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Anca Multumesc! sa iau Petrini preparata in farmacie, ca exista si la tub si probabil e diferita

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

andy.p si la noi si e prima zi cand stam in casa, dar tot o sa iesim la o plimbare pana la bunici, cu masina daca nu cu caruciorul

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

cosmy, recomand sudocrem sau clasica crema de galbenele. am dat o gasca de banuti pe bepanthen si altele si mai bine nu dadeam.
fii-mea s-a umplut pana-n gat de kaki, iar acum are program de buuu, abuu. eu ma cracanez de ras langa ea.

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Irina,si eu sunt cu ochii pe ceas ,sper sa reusesc.
Cat despre brate...merge treaba deocamdata ,l-am pus in patut si s-a jucat ,a gangurit pana s-a plictisit si acum de vreo ora sta intro scoica care are muzicuta si vibreaza ,in acelasi timp il misc si eu cu piciorul,il legan si sta cuminte .Mai adoarme cate 15 min se trezeste se uita la mine si la televizor si mai inainte a carait si i-am dat didi si acum doarme iar.
Noi ascultam acum tota ziua colinzi si ii plac tare mult,vad ca il linisteste,ne vorbim,dansam,ne jucam ,ne schimbam,papam ,plimbat in brate prin casa.Cam asta este programul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Va fac capitol nou, da? Ca vad ca aveti limbaritza rau Piua 5 minute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

remember me?
suntem intr-o perioada colicioasa rau de tot una calda, una rece. o zi e super maninca si doarme de rupe...ziua urmatoara maninca haotic si doarme nema
am citit tot si am vizionat poze cu cei mai frumosi bobocei vazuti vreodata
ne pregatim de botez, ceva idei de cadoul pt nasi, pliiiiz.
babytza, o sa trimit si eu poza pt colaj. te felicit pt idee
si cel mai rau ma doare ca nu ma pot ocupa de alexa asa cum merita

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Alina capu sus ,stiu ca e greu ..si eu la greu ca nu ma puteam ocupa de Andy,dar trece si perioada asta,vei vedea,noi acuma am inceput sa ne rejucam impreuna ,sa iesim in oras doar noi doi,hai curaj ca mai e un pic

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ati comandat vreodata de la Mothercare si altceva in afara de hainute?? (Cineva zicea de masa Poly, dar poate nu am inteles eu bine...)
Intreb pentru ca in josul paginii la tot felul de articole interesante scrie "nu se livreaza in:... europa..."

In alta ordine de idei, azi am fost in parculet pe langa blocuri pe aici cu piticii. Radu a binevoit sa fie incredibil de amabil si sa doarma in carucior desi l-am abandonat langa leagane, iar eu cu Teo ne-am dat asa: in leagane, in balansoar, in invartitoare. (subliniez... eu!)
Desi ne-a plouat pana am traversat Oltenitei, cand am ajuns la leagane, nu mai ploua...
La intoarcere toata lumea era varza de oboseala... l-am pus pe Teo pe carucior ca la Carrefour

sarbatoritilor de astazi, o si un gand bun!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou AICI

Mergi la inceput

Nerantula multumim! o sa facem si un baietel, sper, cam la odiseea de sept-oct 2010 :D socrul meu a zis ca face rugaciuni la greu sa fie baiat pt ca soata e singurul baiat si vrea si el urmas, ca are 3 fete si i-a ajuns
sabinel multumesc! iau si sudocrem daca nu trece cu petrini. sper sa scapam cat mai repede! tind sa cred ca e de la scutec pt ca am folosit huggies si n-am avut absolut nimik, cum am incercat pampers cu aloe vera cum a aparut iritatia

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Simo voi pe unde umblati? Ati plecat la ski? Cum e Tudor?

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput