Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)

BOBOCEII NOSTRI CRESC ASA
Capitolul 1, Capitolul 2, Capitolul 3, Capitolul 4, Capitolul 5,Capitolul 6, Capitolul 7,
Capitolul 8,Capitolul 9, Capitolul 10, Capitolul 11,Capitolul 12, Capitolul 13
Si pana sa devina bobocei au fost la noi in burtica

Raspunsuri

sept-oct2008 spune:
BOBOCEII!!!!
Avem 47 printese si 44 cavaleri
!
BOBOCEI DE IULIE
18 iulie -

BOBOCEI DE AUGUST
13 august -

14 august -

17 august -

17 august -

18 august -

21 august -

21 august -

22 august -

22 august -

24 august -

26 august -

27 august -

27 august -

28 august -

28 august -

28 august -

BOBOCEI DE SEPTEMBRIE
1 septembrie -

2 septembrie -

2 septembrie -

4 septembrie -

4 septembrie -

5 septembrie -

5 septembrie -

6 septembrie -

7 septembrie -

8 septembrie -

8 septembrie -

10 septembrie -

10 septembrie -

11 septembrie -

12 septembrie -

12 septembrie -

13 septembrie -

14 septembrie -

14 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

18 septembrie -

19 septembrie -

19 septembrie -

20 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

22 septembrie -

22 septembrie -

23 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

25 septembrie -

25 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

27 septembrie -

30 septembrie -

BOBOCEI DE OCTOMBRIE
2 octombrie -

2 octombrie -

3 octombrie -

6 octombrie -

7 octombrie -

7 octombrie -

8 octombrie -

9 octombrie -

10 octombrie -

12 octombrie -

12 octombrie -

13 octombrie -

13 octombrie -

14 octombrie -

14 octombrie -

16 octombrie -

17 octombrie -

19 octombrie -

20 octombrie -

21 octombrie -

22 octombrie -

27 octombrie -

28 octombrie -

30 octombrie -

30 octombrie -

BOBOCEI DE NOIEMBRIE
2 noiembrie -

5 noiembrie -

Au fost cu noi si ne sunt prietene

Sarbatoritele lunii
ianuarie
Onutzu 03.01.1981

februarie
Codruta27 02.02.1980

martie
Xor 03.03.1980

aprilie
ClaudiaH 02.04.1978

mai
Ankussa 27.05.1976

iunie
Nushulica 11.06.1979

iulie
Mamidestefan 06.07.1975

august
Iriss_04 04.08.1980

septembrie
tzitziri 01.09.1980

octombrie
Ramonzca79 03.10.1979

noiembrie
maryb 02.11.1978

decembrie
Nikolici 06.12.1978

SITE-URI UTILE:
La bucatarie:, How to Breastfeed,Acte necesare alocatii,indemnizatii,inregistrare copil,Igiena Gurii,Baitza, Igiena Nasului,
www.wholesomebabyfood.com/applebabyfoodrecipes.htm" target="_blank"> diverse retete diversificare, www.desprecopii.com/info.asp?ID=1207" target="_blank"> schema vaccinare gratuita

[size=1]Adresa de mail comuna: septembrieoctombrie@yahoo.com
Cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: mamici2008 Pentru bobocei avem cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: bobocei2008
BOBOCEI LA SCUTECE

sabinel spune:
sa fie un capitol plin de realizari! neata! din cate stiu eu pampers baby dry 2 se gasesc numai la pachete mici. am avut unul cu 42 de bucati, daca nu ma insel. da, textura e altfel si au elastice suplimentare. sunt excelente, chiar pastreaza umezeala inauntru. noi nu mai avem dilema asta ca am trecut de ceva timp la nr 3. put intr-un mare fel, dar o data ude, nu mai put intr-un asa fel mare.
nerantula, iar pentru gruia un la multi ani cu intarziere, si-un pupic cu lipici de la amalia. e cam scuipacioasa de cand tot baga degetele in gura
poze
povestea nasterii

_giulianna_ spune:
Buna dimineata si de la noi!
Bebe Edi mai trage o portie de somn prilej de bucurie pentru mine, pot sa intru pe DC!!!!!
Cu intarziere urez si eu sarbatoritilor de ieri. Sper ca ati petrecut bine!
Ma declar supermegagigaextrapara indragostita de bebe GRUIA de Nerantula!
Savurez fiecare poza a lui...e absolut mi-nu-nat! Are niste hainute superbe, il iubesc!
Corrina Edi s-a facut mare deja, poti sa-l vezi in pozele de la semnatura
Va pupam pe toate si va spunem de 1 Decembrie!
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Am fost mic dar m-am facut mare

musettepink spune:
Buna dimineata!!!!!!!!
In primul rand pt toti sarbatoritii de ieri!!!!!!!!!!!sa creasca mari si sanatosi!!!!!!
In al doilea rand eu in mini vacanta asta m-am simtit grozav,a fost in casa o atmosfera ca de sarbatori,liniste si pace, numai bradul ne-a lipsit.
Ma laud si eu cu un sot model care ii face de toate lui Luca inclusiv schimbat pampers de kk iar pe mine ma ajuta la treburile casei mereu....numai nu gateste dar la capitolul asta eu sunt maestra asa ca nu e bai.
Kid sper sa fie vb de venirea menstruatiei si atat.Maria sa-si revina si sa pape tzitzica lui mami!Adevarul e ca nici eu nu ma asteptam sa-ti vina mentruatia asa repede avand in vedere ca alaptezi exclusiv....sa ma duc sa-mi cumpar tampoane ca cine stie cand ma loveste si pe mine
pup mult mamica si fetita
!!!!!!!!!!
La mega image si la farmaciile dona din cartierul meu nici urma de pampers baby dry
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Povestea noastra

Nausica spune:
Neata, fetelor!
Ce ceata e afara, cind ma uit pe geam parca ma uit intr-un acvariu.
Noi am fost ieri la vot, cu catzel si purcel. Era creepy de tot Bucurestiul aseara, noaptea, pe ceata. Ania a dormit ca o valiza in scaunul de masina, nu prea intelege ea cum e treaba asta cu lumina. "Ba e lumina, ba e intuneric. Eu cind mai dorm?"
Felicia, tu vrei sa ma omori? Piftie de curcan? Eu deja de vreo saptamina ma gindesc cu la piftia de curcan pe care o voi face de Craciun. Nu e cinstit sa pomenesti de asa ceva de pe acum.
Asa, iar despre scutece, sa stiti ca eu n-am fost asa de incintata de Huggies Disney nr 2. Poate ca sint mai bune la baietei decit la fetite. Cind face kk Ania, de multe ori se pateaza pe body pe la elastic. In plus, mi s-a parut super-enervant cum se lipesc elasticele alea intre ele sau de kk, cind vrei sa impachetezi pampersul sa-l arunci. Mai am citeva Pampers nr 2, sint curioasa cum o sa mi se para acum, dupa ce am folosit Huggies.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

300 spune:
Mda, nici pe la mine nu sunt si nu mai am nevoie cu atatea new baby. Am cam 100 de bucati acum, asa ca next va fi nr.3, ca ii creste funduletul nevoie mare.
Cu intarziere buna dimineata va spun si eu. Anda doarme, eu calc hainute (nu imi placee) si ma simt cam racita. Si azi ne preumblam in 3 . Am facut de dimineata o poza absolut geniala, abia astept s-o descarc
sa v-o arat. Sper numa ca nu e cetzoasa.
Babytza mie mi-a zis o dr. de niste vitamine care se numesc Previt Zinc si ar inlocui cu succes elevitul numa ca ar fi mai ieftine si mai putin cunoscute. Eu am inca elevit asa ca n-am mai cumparat. de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

sabinel spune:
ramo, ai observat in ce s-a transformat cuvantul tau popu-lar?frumos!
poze
povestea nasterii

felicic76 spune:
ridic o problema: dormitul pe burta!
Vlad a ajuns sa doarma numai pe burta. Pe spate,neam, se loveste cu mainile, se trezeste, se enerveaza. Pe o parte, doarme cam jumatate de ora apoi se munceste si se aseaza pe burta. Treaz nu prea se omoara, sta un pic, se munceste, la un moment dat se plictiseste si trebuie sa-l intorc, dar de dormit doar pe burta.
Eu sunt extrem de stresata, am citit o groaza si despre SMSS, stiu ca-i foarte relaxant ptr el sa doarma asa, impiedica declansarea reflexului Moro, dar eu nu mai liniste, mai ales cand vine noaptea si doarme 6-7 ore legate. De asta am ajuns sa-l iau in pat cu mine, altfel nu am probleme cu el, sa planga sau mai stiu eu ce.
Pediatrul mi-a spus ca-l calmeaza si la burtica, poate de aceea nu avem colici si mi-a spus sa incerc sa nu-l obisnuiesc sa doarma numai pe burta, sa alternez dormitul pe o parte si alta si pe spate.
Usor de spus, greu de facut!
Imi amintesc o poza de-a Carlei de Anca81, cu funduletul in sus, asa suntem si noi. Voi tot la fel dormiti si acum?
Mamica de VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

claudinna spune:
hello! si LA MULTI ANI de Ziua Nationala!!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

claudinna spune:
felici, noi nu prea dormim pe burta, decat cand e la mine in brate, insa l-am pus si de cateva ori in patut sa doarma asha, sau in pat la mine. si eu am stat cu grija, insa stiu copii care au dormit numai asha si a fost ok.
stiu si un caz in care fetita, dormint numai pe burta, mult timp nu putea apropia bratele, le tinea asha, ca si cand ar fi vrut sa te imbratiseze si omoplatii erau iesiti in afar (asta stiu de la mamica ei, ca eu am cunoscut-o cand era deja mare si era f ok)
oricum, eu am vazut ca bebelushii au un instinct de conservare f dezvoltat si daca ar ramane fara aer, ar intoarce capul.
incearca sa-l pui intr-o parte si sa il tii asha ca in brate, sa-l imbratisezi. dormi de cateva ori cu el asha si poate se obisnuieste sa doarma pe o parte.
se poate insa sa nu mai vrea in patut dupa aceea
razvan doarme pe o parte si cand oboseste se da pe spate cu mainile fie in lateral intinse, fie deasupra cpulu. de prea putine ori l-am gasit pe burta
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan