Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Muuh spune:
irina eu daaa categoric. Pe scurt ca nu are rost sa detaliez inutil cand avea Alexei 4 luni am decis sa plec cu el si cu sotul meu din casa mea oriunde vedeam cu ochii doar sa nu mai stau cu mama pe acelasi metru patrat. Din fericire am noroc de niste nasi de cununie oameni absolut minunati si care ne-au ajutat enorm. Daca vrei sa iti imaginezi mama mea e o combinatie de soacra Nausicai si parintii Evei. Din fericire de soacra nu am parte ca sotul nu tine legatura cu ea si oricum cand vine sa vada copii nici macar nu stie sa vorbeasca cu ei deci....Eu sunt adepta zicalei mai bine cu strainii decat cu familia. Stii am citit eu odata despre Varsatori urmatoarea chestie:"Varsatorii cred ca familia din pacate nu ti-o alegi." e asa si cu mine. Dar nici nu ma plang mai bine singura si linistita decat cu ajutor si in cea mai crunta depresie.
Fetele noi va rog sa aveti rabdare, va vom trece in listutza cum are una dintre noi putin timp.
nikolici spune:
LA MULTI ANI MIHAELE SI GABRIELE
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
felicic76 spune:
of,of, mamele si socrele! A mea mama a facut o amigdalita acuta, cu o rana pe amigdale care s-a infectat, fix inainte de a naste eu, nu a vrut sa vina in la spital Buc unde suntem trei dintre copiii ei, ne-m rugat toti de ea. Ea NU! A ajuns la spitalul din Braila, unde a fost pusa pe tratament cu antibiotic iar dupa o saptamana, din cauza faptului ca patul ei era sub un geam care nu se inchidea bine, a facut pareza faciala partiala. Spre norocul ei si al nostru pareza este doar din cauza curentului, nu este nik neurologic, cert este ca acum este tot in spital, dar la Galati, si se chinuie cu kinetoterapia, ptr ca este desfigurata si trebuie sa faca multe sedinte ca sa-si revina cat de cat. Fratele si sora mea fac ture buc-galati si toate astea ptr ca s-a incapatanat sa nu vina in Bucuresti. Nu numai ca nu si-a vazut nepotul, ami stau si eu cu grija ei. Concluzie Vine o vreme cand parintii ar trebui sa asculte de copii.
Vladut are program de reeducare Mancat, schimbat imbaiat nu vroia sa doarma decat in patul nostru Cu o seara inainte, vazut meciul cu ta-su, ok, a dormit sase ore neintrerupt, am incercat sa-l pun in patut, m-a prins dimineata tot cu el in brate Aseara a inceput circul, nu vroia nici macar la noi in brate, asa ca a plans in patutul lui 12 minute, s-a calmat singur pana la urma si a dormit 5 ore apoi, cu trezit la 2, adormit la 3 si trezit dimineata la 7 asa odihnita m-am trezit.
Ma uit la el si nu-mi vine sa cred, chiar asa santajist sentimental sa fie la nici trei saptamani? Doctorul mi-a zis ca DA!
i-am dat supliment ptr ca a avut un puseu de crestere iar productia mea nu era reglata ptr nevoile lui, plangea saracul de foame Dupa ce-mi golea ambii sani, ii mai dadeam si 60 ml pe care bineinteles ii halea fara sa respire (mai mult nu am incercat, de teama sa nu-i dau stomacul peste cap|), i-am mai dat si ceai de colici, sa-l pacalesc, pana se refacea Brenac-ul.
Acum am revenit la normal, beau ceaiuri si mananc galactogil si cred ca-i fac fata.
toate
Mamica de VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
mariana_flo spune:
neata mamici si minunatii de bebelusi. Am vazut poze cu bebelusii. Sunt tare dragalasi. Am sa incerc sa pun si poze si sa schimb semnatura. La nastere am avt ceva peripetii, dar... au trecut tote. acum fug la bebe ca se trezeste.
+37
monica_dicut spune:
mariana_flo in primul rand bine ai venit si sa-ti traiasca minunea.
In al doilea rand tin sa-ti spun ca mi s-a ridicat tensiunea si m-a apucat tremuratul cand am vazut unde si mai ales cu cine ai nascut. Nu cred ca sti povestea mea dar tin sa-ti spun ca pentru mine Sorin Ionescu a fost exact opusul la ceea ce spui tu.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
andy.p spune:
Buna dimineata!
tuturor celor care-si serbeaza azi ziua onomastica!!
Noi suntem plangacioase si vrem numa in brate,nu dormim decat cu foehnul si pe mami o apuca depresia ca nu mai stie ce sa faca
Azi trebuia sa mergem si noi in sat la socri,dar am zis pas,sabinel cam asa s-ar fi desfasurat si vizita noastra.Mi-am convins sotzul ca totusi e prea mica ptr vizite .
Bun venit noilor mamicutze
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
anca81 spune:
pentru cei care-si serbeaza azi onomastica
Wow, ce discutii aprinse legate de mame/soacre. Sa stiti ca eu am noroc...soacra mea e o femeie super dar care nu se baga in sufletul meu. O mai scoate pe Carla la plimbare o data pe luna dar fara sa-mi intre in casa Cobor eu copilul si il pun in carucior.
Mama ma mai ajuta cand poate, mai vine sa ne faca mancare cam o data pe saptamana si sta cu Carla pana mergem la cumparaturi, de obicei vinerea. Nu ma streseaza nici una dintre ele cu sfaturi si babisme. Asa ca sunt happy! Noi o luam oricum pe piti cu noi cam peste tot, inclusiv la restaurant sau la plimbari, ne-am obisnuit asa.
La noi e soare si foarte cald, iesim la plimbare
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut mariana_flo in primul rand bine ai venit si sa-ti traiasca minunea. In al doilea rand tin sa-ti spun ca mi s-a ridicat tensiunea si m-a apucat tremuratul cand am vazut unde si mai ales cu cine ai nascut. Nu cred ca sti povestea mea dar tin sa-ti spun ca pentru mine Sorin Ionescu a fost exact opusul la ceea ce spui tu. POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri Visand la o minune Ticker2 |
M ai facut sa zambesc intr-o zi moharata...cu tickerele tale...cu ovulation and sex.
Esti o fata de 10++++++++++++++++++++++++
PUPI
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
monica_dicut spune:
Ce s afac si io? Imi innec amarul in umor
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
musettepink spune:
Buna dimineata!!!!!!!!
tuturor sarbatoritilor!!!!!!!1
Monica f tare tikerul2,m-am amuzat teribil!
Vorbiti de soacre si mame....eu credeam ca numai soacra mea e "delete" dar vad ca toate au apucaturi din astea anormale.Am mare noroc cu mama,o ador,e super,ii ridic si statuie!!!!Ne ajuta enorm si nu se baga in treburile noastre,ne ajuta strict cu ce ii cerem noi!Dar ca si Anca noi am inceput sa-l luam pe Luca cu noi peste tot!
Andy poate cea mica are un puseu de crestere de asta e mai agitata si greu de multumit,sper sa-i treaca repede!
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra