Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

La multi ani, Mihaele, Gabriele, Mihai si Gabriel!

Bine ati venit Cosmy si Mariana!

MErci pt raspuns Irina si Nausica!

Monica...sex cat incape!

Va pup pe toate, week end placut...si distractie placuta!

mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

buna dimineata! monica, am o presimtire legata de odiseea sept oct 2009
i-am zis vara-mii ca la anu isi va tine minunea in brate, ea a pierdut o sarcina anul trecut. si ieri m-a anuntat ca-i gravida 7 sapt. poate ca totusi presimtirea asta legata de tine nu-i in van.
mi-a picat azi noapte o icoana de pe perete noroc ca nu s-a spart, dar m-am speriat rau. o zi faina s-aveti, mai ales cele, cei care-si aniverseaza onomastica. pupici

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

mihai, mihaela, gabrieli, gabriele

monica: go for dupa ce trec rushii! Ce doctor ai ales pana la urma?

cosmy si mariana, bine ati venit, sunteti in listuta!

mai stam un pic, poate iese soarele si iesim la o mica plimbare!

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Fetelor sunt disperata...am o minunatzie de caine(bichonel maltez) de un an juma si de apx o saptamana a descoperit erectia...frate si ma dispera ....ca isi lasa micii mostenitori pe unde apuca,...azi...la fi mea in camera..pana sa observ deja ii lasase pe mocheta,sa mor si alta nu..nu mai stiu ce sa mai fac...in fiecare zi se intampla...stiu fetelor e tragico-comica situatiunea...ma duc sa beu ceva...un laptic cald.

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici !!!!

Bun venit noilor mamici la scutecele

LA MULTI ANI SARBATORITILOR !!!!!!

Va invit la un tort de ciocolata !

Noi tocmai am trecut de un puseu de crestere. A fost tare greu 2 zile...A mancat din ora in ora si am avut momente in care nu mi-a ajuns lapticul , asa ca am avut si doua mese cu lapte praf. De aseara insa este foarte bine si a dormit de la 11 la 5
M-a terminat si fizic si psihic .... De dormit, nua dormit aproape deloc in aceste doua zile...
Abea astept sa ii fac poza in bouncer-ul care i l-am luat cadou pentru azi !!! Ca aseara l-a muscat rau de funduletz cand l-am pus in el....
Tot aseara a facut si o criza de burtica...saracutzul de el. Dupa ce a mancat intr-un stil haotic 2 zile , cred si eu ca l-a luat burtica ....Acum a trecut. Suntem bine

VA pup si va urez o zi buna !!!!

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Fetelor sunt disperata...am o minunatzie de caine(bichonel maltez) de un an juma si de apx o saptamana a descoperit erectia...frate si ma dispera ....ca isi lasa micii mostenitori pe unde apuca,...azi...la fi mea in camera..pana sa observ deja ii lasase pe mocheta,sa mor si alta nu..nu mai stiu ce sa mai fac...in fiecare zi se intampla...stiu fetelor e tragico-comica situatiunea...ma duc sa beu ceva...un laptic cald.

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

nu cred ca ai ce sa ii faci....

Monica activitate placuta dupa trecerea rushilor Super tiker ai...

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

feli , deocamdata merg la dr asta la Polizu care m-a preluat in cel mai crunt moment, cand nici un doctor nu si-ar fi bagat nasul in treaba altora. Ea e tanara si tare isteata. Dar sincer as vrea si o a doua opinie de la un doctor "bazat". Sincer, as vrea sa merg si eu la Dr T. Dupa ce trec rusii cred ca o sa sun sa-mi fac o programare. Iar cand voi ramane din nou insarcinata CLAR voi merge la amandoi in paralel. De nascut oi vedea eu cu cine o sa nasc. Dar pana acolo mai e drum lung

Eva, ca tot vroiam sa te intreb, cum ti s-a parut la Polizu la nastere? Ca eu am auzit niste povestioare nu tocmai placute si din cauza asta am o retinere.

Aniversare frumoasa sarbatoritilor de azi!!

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

Mai punem o data datele noastre:
fce, DN 17.11.1980
Erica Elena, DN 27.10.2008, 2950g, 50 cm, cezariana, 39s+2z

Mergi la inceput

La noi e soare cu dnti azi. Nu prea avem curaj sa iesim din casa. Cred ca o sa stam mai mult pe forum

Mergi la inceput

deocamdata o sa mai scriu cateva rapide ca sa scapam de moderatie

Mergi la inceput