Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fce spune:

chiar suntem singure pe-aici??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

tuturor sarbatoritilor!!! multa sanatate, fericire si DD sa va indeplineasca toate dorintele!
eva, suntem bine, multumim. cipri e cumintel, mai plinge de colici si de tzitzi, unde presteaza la greu. somnul e mai mult decit bine. noaptea papa la 2 ore, iar ziua si la juma de ora si la 3 ore. cu alexa ma ajuta f mult sotul si mama. m-am uitat ieri la poze, nu le mai vizionasem de o sapt si nu-mi venea sa cred cit a crescut luca e fantastic!!!
ca tot ati vorbit de mame, soacre...ajutoare. cine credeti ca mi-a oferit azi ajutorul? scroafa, pardon soacra i-am spus politicos pass:) vreau sa nasca fii'sa mai repede sa aiba ocupatie, sa nu mai ma streseze
irina, nausica sa treaca supararea. delicate probleme:(
nikolici, imi pare rau de problemele cu sotul tau, dar sunt sigura ca timpul o sa le rezolve ne te mai supara ca se supara si karina.
laura, eu zic "mare noroc cu feonul!" plingacioasa mica.
monica esti totala! pot sa-mi dau si eu cu parerea despre polizu? eu sunt f multumita de "serviciile" lor, asa cum am fost si acum 4 ani. personal f bine pregatit, care se implica chiar daca nu sunt "rasplatiti". noi am dat banii la dr, asistente, infirmiere dupa ce si-au prestat munca si nu inainte. si-au facut treaba oricum.
cosmi, mariana bine ati venit! sa va traiasca minunile!
m-am intins cit o placinta

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

alinutza sarumana de impresii. Bineinteles ca ma bucur ca mai aflu o parere.
Da tot astept poze cu Cipri sa sti

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Eva, ca tot vroiam sa te intreb, cum ti s-a parut la Polizu la nastere? Ca eu am auzit niste povestioare nu tocmai placute si din cauza asta am o retinere.

Aniversare frumoasa sarbatoritilor de azi!!

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Este suuuuuuuuuper, in cond in care totul e relativ si nik perfect in lumea asta, iar eu sunt pretentioasa de fel!
Sunt fff atenti cu tine acolo in timpul travaliului, nasterii, etc
Sotul meu a fost cu minetot timpul,apoi a dormit cu noi in rezerva care e super (65€/noapte), curata, dotata cu tot, asistentele sunt extra cu bebe, sunt chiar buni pe neonato (desi Luca nu a avut nevoie de nik sa ma conving ca sunt tari, veneau si ziceau "e ok copilul, sanatos tun" si plecau, insa se comporta frumos, asta iti pot spune, sunt prompti, cand suni din rezerva la neonato se prezinta repejor In prima seara dupa ce am nascut sotul meu a dat o fuga acasa sa ia ceaiul de tzitzi si mi-au facut asistentele doi litri, ele au insistat sa imi faca si l-au trimis acasa)
Eu am avut ghinion sa fie plecata dr mea cand am nascut dar tot a fost bine, cu ceva sincope ca mai nastea cineva in paralel cu mine si e greu sa te imparti ca medic, dar a fost f bine, sa stii.
Plus ca merg mult pe nastere naturala, daca sunt probleme baga la greu oxitocina numai sa ai contractii sa nasti, nu genul: gata, taiem!:(((
Sotzul meu fiind fracez si obisnuit cu alte standarde de civilizatie si profesionalism in clinici, nu a fost socat in Polizu, a vazut si el puncte negative, mai ales la parter pana sa ajungem sus la maternitate, dar sus muuuuulte pozitive. Eu acum trei ani am avut o experienta fff urata in Caritas, unde am fost internata doar jumatate de zi(de la personal la insalubritate, jaleeeeeeee)i, sotul meu era cu mine si nu putea crede ochilor, de aceea vroia sa nasc in Franta. L-am convins ca in Polizu nu e asa si s-a convins cu ochii lui!

Daca vrei sa aflii ceva anume, in special, intreaba-ma, eu am vb per total, nu stiu ce te intereseaza exact...

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Alina, multumim
Ma bucur ca Cipri e bine, sper sa fie cuminte si necolicos
Si noi in spital am "platit" dupa...

Babyta, bine ai venit in lumea alaptatului la cerere, eu ziua alaptez la jumatate de ora/o ora cel mult. Si acum e la tzitzi! Sper insa sa scoata masa de noapte cat de curand pt ca de cateva zile doarme 6/7 ore pe noapte legate pana la 5.30 si apoi il alaptez o ora si doarme iar pana la 8 dimineata.

Legat de soacre, a mea e ok, desi e la 3000km distanta de noi, langa Strasbourg, a luat primul avion si a venit sa isi vada nepotul atunci cand noi i-am dat unda verde (nu am lasat-o sa vina pana a facut Luca 3 saptamani, sa ne obisnuim un pic cu ritmul lui)
Ea tot cere poze si filme si de aceea pun la greu pe webshots, asa isi mai ineaca amarul ca e departe. Are inca doi nepoti in Franta, de la cumnata mea, dar sotul meu e baiatul ei cel mare, asa ca Luca era tare asteptat si ma rog...stiti voi cum e cu mamele de baieti

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

multumim tuturor pt primire! maya acum papa la tzitzi si mergem cu tati afara, la plimbarica, ca e frumos si soare, dupa avem musafiri ca in fiecare an de Sf Mihail si Gavril, dar acum e mai special pt ca o avem pe printesica noastra care o sa fie sarbatorita serii !
am vazut ca vb de soacre pot zice ca am noroc de o soacra cu care pot vb oricand si orice, e aproape ca si mama mea cu care ma inteleg super, stam la 10 min departare, insa nu ne vizitam asa des, doar la sf de saptamana, cum zicea eva: "mai rarut ca-i mai dragut". nu se baga in cresterea mayei si f bine face, sta cu ea daca am nevoie, dar cam atat si e fff bine asa cum e. va pupam dulce pe toate! promit sa pune pozici multe! fetelor nu am vazut atatia bebei frumosi!!! gata plecam. pupici

Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

eva azi Luca face 2 lunite, nu? la cat mai multe lunite si ani plini de fericire si bucurii!! Sa fie sanatos si cuminte ca frumos si iubit sigur este

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

eva azi Luca face 2 lunite, nu? la cat mai multe lunite si ani plini de fericire si bucurii!! Sa fie sanatos si cuminte ca frumos si iubit sigur este

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Muuuuuuuuultumim din suflet, Andy,
Da, asa este, avem azi doua lunitze, suntem deja flacau mare!

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _irina_
Eva eu am momente in care piti nu vrea sa stea decat in brate, si chiar si cand ne asezam la masa stau cu ea in brate. Dar ma gandesc ca acusi va creste si va sta cu noi la masa pe bune, nu la mine in brate si pana la urma acum suntem 3, nu mai suntem 2.

Luca ziua sta numai in brate, rarissim doarme in patul nostru sau in leagan cae jumatate de ora, daca nu, e la tzitzi sau doarme in bratele/pe burta mea. Asa ca te inteleg. E greu dar tare frumos. Eu fac treaba seara si in weekend ca sta al meu cu fi-miu, apoi iar il iau la san, si tot asa...
Adevarul este ca daca sta singurel la somn mi-e dor de el, asa ca prefer sa stea in bratele mele acum ca e mic!
Mi-am facut-o cu mana mea!

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

pe la scutecele

Fetelor..dragelor...noi am cam disparut din peisaj..dar nu intentionat..ci pe motive intemeiate..pregatiri pentru botez..

Cu toate ca mai e destul pina pe 29 nov ..eu am stat si am facut search la greu pe net..de la restaurant...costum pentru Stefan...pina la carduri de masa pentru botez..am tot scotocit ..sa gasesc ce e mai frumos...bun la pret ..si cit mai repede disponibil.
Ne-am decis pentru restaurantul 7-days ..daca stie cineva ceva despre el ..astept pareri.
Cu dj-ul inca mai ma gindesc...am ales unul de la dj-fun..marius..dar inca nu am prea multe info despre el ..asa ca astept sa il "prind" live la un botez..sau nunta.
AAAaa...si inca nu stiu cum sa fac cu decorul salii...ma refer la mese..scaune...sunt la alegere intre alb cu lila (esarfe lila) si roz complet(si mese si scaune)..Eu as cam vrea roz dar pretul e aproape dublu..

Apropo mussettepink..please ...vrem si noi numele firmei care ti-a decorat sala..pe pm pf course.Sala ta arata bestial...vreau si eu..dar pe roz si la un pret bun

In rest...ne descurcam cam greu...ca sa fiu sincera..mai ales ca mama mea a plecat pentru o saptamina doua...dar supravietuim ...cu somn putin..si mincat pe apucate..si eu si husband-ul.
Stefan si-a revenit complet dupa ce am intrerup cresa ... si la greutate...si la starea de spirit... Izabella creste vazind cu ochii..am ajuns pe la 5400..asa ca restul nu mai conteaza..
cind copii sunt sanatosi ...viata e frumoasa.

Felicitari tuturor proapetelor mamici...inclusiv illia...cu cel mai asteptat bebelus..

Pupici multi de la noi si sanatate multa la toti copilasii

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput