Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
mamidestefan spune:
Am uitat sa urez
LA MULTI ANI ..SARBATORITILOR DE AZI
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
_irina_ spune:
Pupici pitici si mamici,
azi e un pic de soare, desi cu dinti. Cred ca iesim un pic la aer, astept sa se trezeasca piti.
Eva tu te plangeai de dureri de oase? Te mai dor soldurile?
fericita de - Andreea
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ Pupici pitici si mamici, azi e un pic de soare, desi cu dinti. Cred ca iesim un pic la aer, astept sa se trezeasca piti. Eva tu te plangeai de dureri de oase? Te mai dor soldurile? fericita de - Andreea |
Ma doare rau soldul drept, nu cel stang, numai dreptul ma doare cand merg! Azi e un pic mai bine pt ca ieri nu am iesit deci nu l-am tinut pe Luca nici in marsupiu, nici in sling. NU stiu daca e un os al bazinului sau un nerv deranjat pe acolo, pare nerv dar nu pot sa fiu sigura, durerea de oase este altfel, parca, decat ce am eu, insa este fff enervant si ma misc ca o baba.
De ce ma intrebi? Ai tu solutia?
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
nushulica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nausica
n-am timp nici sa ma scarpin, dar pe tema asta trebuie sa zic si eu ceva. pentru ca eu n-o mai am pe mama (si, Doamne, cit imi lipseste cineva cu picioarele pe pamint si cu simtul umorului!), m-am gindit ca o sa incerc sa ma descurc cu soacra - care e proaspat pensionata si care n-are absolut nici o alta treaba in afara de nu stiu ce telenovele de pe Kanal D. zis si facut: a debutat venind sa ne gateasca in ultima mea luna de sarcina si a fost ok. cind am venit acasa cu copilul de la spital - si cine a facut cezariana stie cam care e feeling-ul fizic si cit de aproape esti sa scapi boii d.p.d.v. psihic, mai ales la primul copil - m-a desfiintat in 10 minute. s-a repezit la copil, l-a invelit, i-a tras patura peste gura, a inchis geamul si s-a dezlantuit intr-o avalansa de sfaturi (care sunau a amenintari cu pistolul la timpla) de am izbucnit instant in plins (si eu nu ma pierd cu una cu doua). ma rog ... in a treia zi de cind eram acasa cu proaspata ei nepoata, a venit cu forte noi intr-o dimineata cind noi eram inca in lumea plantelor dupa o noapte dormita cu sincope si a inceput sa discute cu sotul despre cum trebuie NOI s-o primim pe sora vitrega a sotului care vine o data pe an in tara: trebuie sa-i facem crema de zahar ars, ca asta ii place ei. sotul i-a explicat ca nu avem timp de asa ceva, si ca sor-sa e femeie cu capul pe umeri si n-o sa aiba absolut nici o pretentie de genul asta - sa nu ma lungesc... ideea e ca incepusera sa zbiere unul la altul asa ca am tipat si eu ca nu ma intereseaza nici un subiect care se discuta pe ton ridicat si ca ma c*c in ea de crema de zahar ars, problema mea e daca am lapte sau nu si daca e Ania ok. la care scumpa mea soacra s-a ridicat si dusa a fost. asta era acum 3 saptamini. n-am mai auzit de ea de atunci. se tine tare. mindria ei e mai presus de fi-su, mai presus de nepoata-sa, mai presus de faptul ca, de fapt, n-are ce face, etc. iertati-ma dar chiar trebuia sa-mi vars naduful. ideea e ca eu nu mai vreau sa aud de ea, oricit m-ar costa asta. ne descurcam singuri just fine. Nausica si [b]Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
daca ai sti ce bine te inteleg!!!
eu am ajuns sa-mi urasc soacra...dupa ce am nascut s-a repezit ea sa vina sa ma ajute(netinand cont de faptul ca si mama mea e de aici din oras si pe deasupra e si libera toata ziua ca-i pensionara) si in loc sa ma ajute m-a dus la disperare de plangeam zi de zi si-mi chemam sotul s-o dea afara altfel plec eu
bun...vreo 2 saptamani n-a mai sunat decat pe fii-su da asta nu ma priveste pe mine si acum ca joi am avut botezul si maine va fi petrecerea o rodea tare faptul ca nu i-am solicitat "marele" ajutor!!!ok si suna si se baga in seama ca vezi draga doamne sa vina sa ne ajute...pe langa faptul ca mi-a intors iar bucataria cu fundu in sus si a reusit sa-mi schimbe iar locul la "blide"prin dulapuri de nu le mai gasesc, pe langa faptul ca a reusit iar sa "mureze"aproape toate servetele de bucatarie(nush cum reuseste)si sa le lase agatate de usa cuptorului ca la ea la taraspectacolul cel mare a inceput in jurul orei botezului cand ne pregateam sa plecam la biserica si ea apare de printr-o camera pusa la 4 ace si zice "da-mi copilu"!!!la care ma uit la ea si o intreb pt ce si zice ca ea trebe sa-l duca ca ea n-a vazut pana acum mama sa-si duca pruncul la botez la biserica si mai mult decat atat ca nu a mai auzit sa mearga mama la biserica ca trebe sa stea acasa sa astepte nasii cu masa intinsa...la care i-am zis ca cea care tre sa astepte cu masa intinsa e ea ca practic de asta a venit si ca pe bobo nu i-l dau in brate nici in ruptul capului!!!si mi-a tinut partea si sotul(eu deja eram super nervoasa ca i l-am lasat pe bobo 15min sa fac un dus si cand m-am intors copilul avea caciula in cap de aia groasa de scos afara dublata si era invelit cu o patura de a noastra mare pusa in 2) copilul meu acum are bubite pe tample s-a iritat de la caldura
asa....si cand sa ne urcam in masina imi zice disperata mai esti !!!aoleu mi-a sarit mustaru si i-am zis ca , copilul asta va sta tot timpul cu parintii lui niciodata la ea !!!niciodata nici daca imi crapa maseaua in gura! prefer sa-l las cu oricine altcineva
apoi la biserica nu mai zis ca show a facut ca eu asteptam sa-mi faca preotul molifta sa pot intra in biserica si ea sa-mi smulga copilul din brate sa-l bage in biserica ca-i este frig(afara erau 16grade si copilul era inbracat adecvat) si iar nu i l-am dat
la urma ce a pus capac a fost faptul ca i-a indesat suzeta in gura cand sa iesim din biserica si copilul n-o vroia si i s-a facut greata s-a inecat si a inceput sa planga...si vroia sa i-l ia nasei din brate ca trebe sa-l duca ea....am urlat nu m-am mai putut abtine si s-a lamurit ca nu o sa puna mana pe el nicicumQ!!!
imi cer scuze ca m-am intins atat dar trebuie sa ma descarc si eu ca joi m-a durut capul toata ziua si am plans o gramada, si eu sunt proasta ma consum pt orice!!!
deci pt mine e clar:fara soacre!!!
Mamica de bobocel David-Mihai
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Irina, nu te supara, dar ce pacoste!!! Si eu zic sa pui piciorul in prag! Eu sunt la extrema cealalta, ai mei vin la noi o data pe luna, aranjati, parfumati, nu ridica un ac, cum vin asa se duc. O fi bine? O fi rau? Ma descurc fff bine cu sotzul meu, singuri cuc, e f greu ce-i drept, dar decat sa o iau razna de la discutii in contradictoriu, prefer...Eu cred ca acel generation gap nu poate fi umplut neam, asa ca...mai rarut ca-i mai dragut! Mai ales ca daca vin mai des nu vin sa ma ajute, sa scoata copilul sau ceva, nuuuuuu, vin sa ma "sfatuiasca" cum sa fac singura, cu replica: "ce? n-are mama?" Am sugerat si eu sa lasam copilul doua ore o seara (ai mei stau la un sfert de ora de noi, precizez) sa putem merge la un restaurant singuri, sa ne regasim, si am vazut clar reticenta diplomata dar batand in refuz !! Noi nu avem niciun ajutor, socrii sunt francezi si stau la casa lor, ai mei sunt desul de tineri si lucreaza pana seara dar nici in weekend nu se zbat sa vina, si stii ce Irina? Suntem fff bine asa, ne-a unit aceasta experienta si mai tare si ne sustinem unul pe altul! Fara sa ne baraie careva la cap! Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA Povestea nasterii mele, Luca Noah Luca se face mare!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
eva aproape la fel sunt parintii mei din anumite puncte de vedere...adik nu-i problema daca vreau sa las copilul la ei l-am tot lasat sa mergem si noi la o cumparatura sau alte obligatii dar cand vin la mine vin aranjati si nu le trece prin cap sa faca ceva sau sa ma ajute in vreun fel! dar tu stii ca nu ma deranjeaza deloc??chiar imi convine, pentru ca sunt convinsa ca daca i-as solicita ajutorul mamei ar face dar eu prefer sa fac singura...si noi ne descurcam destul de bine singurei si trebuie tinut cont de faptul ca bobo seara plange si cate 4 ore!!!dar cu rabdare or sa treaca si colicii astia!
Mamica de bobocel David-Mihai
Monyca.C spune:
Buna fetele !!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI !!!!!!
Ma apuc direct de scris ca altfel nu mai apuc..de fiecare data va citesc si nu mai apuc niciodata sa scriu..nu stiu cum reusti voi..Eva plange mai tot timpul daca o pun in patutul ei..nu-i place deloooooc, noaptea normal ca doarme cu noi in pat (intre noi)altfel nu-i chip sa doarma NIMENI !!! am ajuns la disperare si stau si ma intreb daca o s-o dezobisnuim vreodata de culcatul impreuna cu noi. Am incercat toate metodele pana acum..nici o sansa..nu stiu ce nu-i place, ce vrea..ieri am fost si la pediatru, a crescut, are 5.5 kg la o lunita si 2 saptamani. E o bursuca si ar papa in continuu numai s-o tin in brate si sa n-o pun in patutul ei...ooooffffffff..voi cum va descurcati cu dormitul ? ma refer la patut..daca o luam cu noi in pat nu avem probleme..nici nu o simtim..doarme dusa, TUN !!!..se trezeste o singura data pe noapte sa pape si atat !!!
Fug sa va citesc si sper sa pot reveni !
Chitaie in continuu !!!!!!!!!
va pup !!
Monyca.C spune:
mami a mai pus cateva pozici cu mine..pe fuga..ce ziceti ? cu cine seman ? cu mami ?
http://good-times.webshots.com/photo/2358545970103353051fpSIXY
sau cu tati ?
http://good-times.webshots.com/photo/2741786910103353051sSjHdX
ma rog la Doamne Doamne, sa cresc mare, sanatoasa si cuminte !
http://good-times.webshots.com/photo/2970926010103353051DheaHW
alexa si mami spune:
gata, am pus si poze
monyca, te inteleg perfect, asa pateam noi cu alexa. mincam pe rind, ne spalam la fel, dormeam la fel eram f stresati, acum suntem muuult mai relaxati si se vede in comportamentul lui cipri:) multa rabdare sunteti absolut minunati, toti 3
eva, deci tre' sa mai astept pina la 2 luni sa dorm si eu mai mult de 4-5 ore pe noapte?
nusha pt scroafa.
v-am zis ca cipri dupa ce ca era in pelviana a mai avut si circulara? incapatinat copil!!! dar dr (care era cel ce-l inlocuia pe al meu) a fost de nota 10. deci iar o bila alba pt polizu.
alexa, cipri si mami
Monyca.C spune:
ooofffffff Alexa si mami..noi papam cu ea in brateeeeee..am ajuns sa nici nu mai mananc cum trebuie..oare cat o mai dura ??? 2-3 luni ???daca ai sti cat de mult imi este dor sa mai dorm iar singura in pat cu sotul avem un pat destul de mare dar tot dormim cu grija ca nu cumva sa-i facem vreun rau..spre ex o faza de ras/plans..intr-una din seri sotul s-a trezit ca-l incomoda ceva la spate..el dormea linistit credea ca-i pilota..cand colo era manuta ei..draguta de ea nu zicea nimic..numai sa n-o luam din pat de langa noi...
Eva si eu am dureri de sold care coboara pe picior..in special cand o plimb in marsupiu..mai ales acum ma rupe la 5.5..nu cred ca mai rezist mult..i-o pasez sotului
alexa si mami spune:
carla, unde esti? te rugam din suflet sa ne aduci vesti despre voi. si ne pt voi.
alexa, cipri si mami