Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
_irina_ spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri
Nu aveam intentia sa va enervez si pe voi, dar poate e mai bine uneori sa ne varsam of-urile.
Din pacate cred ca felul in care parintii nostri ne-au crescut se reflecta in felul in care noi ne vom creste copii. Eu am avut o mama-closca si mi-am promis ca nu voi fi asa. Sper sa nu pic in cealalta extrema si sa ii dau prea multa libertate copilului meu.
Nerantula cred ca trebuie sa imi intre bine in cap ce ai spus si sa gasesc puterea sa vorbesc hotarat si fara sa ma enervez.
Eva eu am momente in care piti nu vrea sa stea decat in brate, si chiar si cand ne asezam la masa stau cu ea in brate. Dar ma gandesc ca acusi va creste si va sta cu noi la masa pe bune, nu la mine in brate si pana la urma acum suntem 3, nu mai suntem 2.
Sabinelu soacra'mea e in extrema cealalta, a venit, s-a uitat la piti, nu a luat-o in brate nici o secunda, o tineam eu sa le-o arat ca pe papusa si dupa aia am pus-o langa ei, doar-doar i-o da atentie. Si cand sa plece a zis ca la primavara sa o las la ei cateva saptamani. Pai ce sa ii faca lui piti? Sa stea sa se uite la ea?
Nausica
Muuh sa inteleg ca vorbesti din propria experienta?
Aly inca nu am gasit raspuns la intrebarea asta, eu mulg cate un biberon de la ambii sani.
fericita de - Andreea
CosmyB. spune:
Buna seara mamici!
numele meu este Maya Mihaela,m-am nascut pe 12 sept 2008, 2950 g, 50 cm,prin cezariana.cosmy,mami a mea e si ea mamica de septembrie si vrea sa va multumesca, sunteti niste mamici deosebite chiar fara sa stiti voi ati fost alaturi de ea cateva luni cand eu eram la ea in burtica mami s-a regasit in multe din intamplarile voastre si i-au prins tare bine sfaturile voastre am vazut mamici frumoase si bebei de-a dreptul minunati maine o sa vb si cu mamicuta mea pupam toti bebeii!
Mami super happy de Maya
CosmyB. spune:
cred ca sunt singura treaza la ora asta, trebuie sa scriu mai multe mesaje ca sa apar in timp real si nu ma culc pana nu termin
Mami super happy de Maya
CosmyB. spune:
noi sarbatorim cu toata familia, bebelina mea e maya mihaela, sotul e mihai si sunt si eu mihaela azi e party in familie
Mami super happy de Maya
CosmyB. spune:
gata merg la somn sper din suflet sa putem vb maine sa aveti o noapte linistita si bebei cuminti ca fetita mea
Mami super happy de Maya
_irina_ spune:
O noapte cat mai usoara tuturor!
La multi ani Mihaele si Gabriele!
fericita de - Andreea
Nerantula spune:
Cosmy si mariana_flo, bine v-ati alaturat activ noua la in clubul bebelusilor! Sa va traiasca micutele comori si sa fie sanatoase, vesele si papacioase, sa va aduca numai incantare si ... asteptam pozici si povesti de nastere!
La multi ani Mayei Mihaela , sa aiba o viata frumoasa si sa stie s-o traiasca din prima ei clipa!
irina, bafta! Daca ai nevoie de intariri , suntem aici!
nikolici, eu as zice sa incerci sa gasesti un moment de liniste, cand doarme karinutza si sa ai o discutie calma cu sotul tau, sa ii spui cum ti-ar place si ti-ar folosi tie sa se comporte, fara sa-l critici si sa-i transmiti mesajul in forma 'tu nu ... faci/simti/spui, etc ..', ci sa vorbesti despre tine, despre ceea ce simti tu si cum ar putea el sa fie de ajutor. El resimte o presiune foarte mare asupra lui si incearca, instinctiv, sa o micsoreze plasandu-ti-o tie .. incearca sa-l depresurizezi putin, chiar daca stii in sufletul tau ca tu duci tot greul si ca tie ti-ar prinde mai bine o supapa
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...