Bobocei de septembrie-octombrie 2008

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Babytza
Nu cred ca vei gasi azi sa faci analize...nici macar la un spital privat, cei de la laborator nu lucreaza duminica.
Eu am abonament si la Euroclinic si Centru Medical Unirea si stiu ca au program scurt sambata doar pt.anumite analize....apai duminica nu sunt f. multe sanse.

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Am si eu o intrebare . Aveti idee daca am unde sa fac azi o analiza? Coprocultura. In regim de urgenta daca se poate. Nu conteaza cat costa, poate sa fie si un spital particular.

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

cred ca varianta ramane totusi un spital de stat, urgenta pentru copii. Budimex cred ca-i cel mai sigur, cauta o relatie, ceva!
banuiesc ca ptr bebe, nu?
daca-i ptr tine eu am ajuns cu sotul la urgente la Bagdasar Arseni si i-au facut in jumatate de ora toate analizele. Spital particular si laborator de analize duminica, nu prea am auzit.
Dar ce s-a intamplat? daca ai timp sa spui, desigur

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Babytza

Tu ziceai ca ai luat cantar Tefal si ca ti da erori???Si noi am luat si avem diverse variante la greutate in ac. zi.O grama de bani for nothing.

povestea nasterii
bebe Karina

Pai e normal sa aiba diverse greutati in aceeasi zi...un pampers plin poate avea si 150-200 grame, depinde de cate ori si cand face pishu si kaki, cat mananca si cand....si greutatea in acelasi moment poate varia functie de cat de agitat sau de cuminte e bebe care sta pe cantar...adica cred ca poate da diferente de cateva grame...la noi greutatea afisata difera functie de miscarile lui si ia uneori si cateva secunde pana sa se fixeze pe o greutate...functie de cat de agitat e bebe.Acum nu stiu cum e cantarul de la Tefal...

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Daviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

eu am cantar normal si ma cantaresc cu ea in brate, apoi scad greutatea mea si ramane a ei. cea mai eficienta metoda, pt ca in brate nu se agita. ca ma deprim eu e partea a doua

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Pai...vroiam sa zic ca o cantaresc imediat dupa prima cantarire, si primesc alta greutate...fara pampers..goala golutza...la intervale de 1-2 minute.

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

nikolici cum spunea si tzitziri depinde si de miscarile bebelinei. e de ajuns sa ridice bratul si greutatea se modifica. daca sunt diferente mari atunci e cantarul defect

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Pai cam asta cred si eu...imi da eroare cateodata de 70 grame...ceea ce este imposibil.Ma rog asta e...ne am luat tzeapa!Mai bine luam balantza Sibiu

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

eu ma gandeam de la 100 in sus. 70 nu-i o gramada. oricum ai fost totala cu balanta sibiu

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Si mie imi pare rau ca am luat cantar electronic, ma chinui cate 5 minute sa o cantaresc pentru ca se foieste si reusesc foarte greu sa o fac sa stea nemiscata. Mai bine luam balanta Sibiu sau cantarul mecanic de la Chicco.

Iepurila, si Carlei i-a sangerat buricul mult si bine, a fost nevoie sa mergem la chirurgie si sa-l cauterizeze cu nitrat de argint. Daca dureaza mai mult de 7 zile, vorbeste cu pediatrul.

Mucisori: noi nu folosim batista bebelusului - nici n-am cumparat-o, punem doar ser din cand in cand (nu in fiecare zi) si curatam nasucul cu un betisor de ureche, din acela subtire. Cu pompita nu reusesc sa scot nimic, doar o enervez rau de tot.

Greutate: Carla n-a mai crescut in greutate spectaculos, doar 400 g in ultimele 3 saptamani. Totusi la cat de rau mananca acum cred totusi ca e bine, are 5.400 g acum la 2 luni si 3 saptamani.

Colici si kk: eu nu-i mai dau nici un medicament pentru ca am ajuns la exasperare si copilul oricum plange de durere, nimic n-a functionat. De eructat, eructeaza foarte bine dar tot mai ramane aer in burtica si o doare rau. Kk s-a mai reglat, i-am dat pana la urma ceai de fenicul - acum nu stiu daca are vreo legatura dar de cand i-am dat a facut de 3 ori si ultimele ture n-au mai fost drajeuri.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Boo, Babytza, Dya, tare rau imi pare de problemele voastre.

Boo tu in mare cum procedezi la alaptat? Cat stai la san si intre ce intervale? Adica la cate ore?

Spuneai ceva de un pdf cu intervalele de crestere, trimite-l pe mail la septembrieoctombrie@yahoo.com. E adresa de mail comuna. Parola e aceeasi ca la Mamici. Daca e in olandeza ma angajez sa il traduc eu.

Dya noi abia facem o luna si nu te putem ajuta in ce priveste programul lu bebe.

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput