Bobocei de septembrie-octombrie 2008
Raspunsuri - Pagina 7
Boo spune:
Tocmai asta am facut. Si a supt vreo 200 .. impartiti in 2 ce-i drept. Adica 110 si dupa 20 min a inceput sa planga si a mai supt inca pe atat. La inceput cantarul arata 5.280 si la sfarsit 5.500. Ma indoiesc ca a supt 220, dar oricum peste 150 e sigur.
Nici pe mine nu prea ma convinge proba suptului ca nu intotdeauna cantarul e ok, dar l-am pus cred ca de 5 ori sa vad cat arata si arata la fel.
Acum, evident ca nu toate mesele sunt asa.. Am zis ca azi sa-i fac proba la toate mesele. Am ratat-o pe aia de la 4.30, dar si acolo sigur a fost peste 100 ca mi-a golit un san care era pe cale sa explodeze. Si cand l-am muls pe celalalt am scos vreo 140.
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iepurila Ce sirop in cazuri de febra trebuie sa am musai in casa? Am avut o noapte taaare agitata. Nu prea a dormit. I-am dat si san, si completare. De data asta cu biberonul . Deja e chinul de pe lume la lingurita. Ba nu inghite, ba il scuipa. Ne facem fleasca pe hainute (desi o infas ca sa ii pot stapani manutele. Fug ca a dormit 5 minute si se cere mufata. |
Iepu, cred ca panadol merge f bine la copii dar vorbeste si cu dr. Inainte.
Legat de laptic: eu cred ca puiuta ta are un puseu de crestere, asa ca mufeaza copchila de cate ori cere ca iti regleaza productia de laptic.
Eu cu bibe i-am mai dat lapte muls de la mine. Ieri de ex a dormit mult si in disperare m-am muls, piti s-a trezit cam repede dupa marele eveniment asa ca i-am pasat laptele muls... Uof...
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
300 spune:
citat din mesajul lui Muuh iepurila incearca intai cu ser fiziologic, apoi si cu pompita din aia clasica si daca nu si nu baga batista bebelusului, parerea mea evident. Am deschis un capitol nou la Odisee, ultimul ca sa le asteptam si pe ilia si alina si ca sa putem deschide capitolul doi de aici cu user-ul de septoct modificand lista. Eu ma apuc sa sterg din gravidele care nu au mai dat nici un semn intre timp si mai spuneti si voi ce modificari sa mai facem ca atunci cand deschidem aici capitolul doi sa avem si un "face lift" Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Imi dau si eu cu parerea. Linkurile cu probleme despre sarcina nu are rost sa le mai tinem aici.
Si o fata - Tzitziri cumva? - a pus bine problema linkurilor. Spre odisee e de-ajuns unul singur.
Cred ca ar da bine si un link direct catre albumele noastre din Bobocei2008 daca nu ccredeti ca asta ne expune prea mult bebelusii.
Am si o rugaminte mai personala: cateva din datele mele s-au pierdut pe drum: data nasterii mele: 09.11.1979, am nascut la 40s si 3 zile iar Anda avea 2720 g.
Multumesc mult.
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
andy.p spune:
Buna dimineata mamicutze si bobocei!.
M-am uitat pe listuta noastra si azi avem o sarbatorita
MARYB sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
tzitzi,ramo
[b]boo imi pare rau ptr ce se intampla,eu nu te pot ajuta decat cu un gand bun,poate fetele care alapteaza stiu mai multe.Legat de batistuta am spus is aseara ,eu am folosit-o si i-a desfundat ff bine nasucul,si noi tot la o nara am avut probleme
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
nikolici spune:
La multi ani MaryB
Fete intrebare....cum va adormiti copii in patutzurile lor???
Eu m am luptat, insa degeaba...urla de parca o pun pe ace.Si atunci sunt nevoita sa o iau langa mine sau in bratze.Cel mai nasol este ca tanti doctora ne-a zis...un NU hotarat la marsupiu pana la 2 luni cat si la scaunul de masina, lucruri care ma mai ajutau cand mai aveam si eu ceva de facut.
Deci cum faceti cu patutzurile...cum ii pacaliti???Eu am zis ca o sa-mi pun o poza mare cu fatza mea si una cu ditamai tziti....stiu ca nu vede bine...insa voi incerca
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
andy.p spune:
citat din mesajul lui nikolici La multi ani MaryB Fete intrebare....cum va adormiti copii in patutzurile lor??? Eu m am luptat, insa degeaba...urla de parca o pun pe ace.Si atunci sunt nevoita sa o iau langa mine sau in bratze.Cel mai nasol este ca tanti doctora ne-a zis...un NU hotarat la marsupiu pana la 2 luni cat si la scaunul de masina, lucruri care ma mai ajutau cand mai aveam si eu ceva de facut. Deci cum faceti cu patutzurile...cum ii pacaliti???Eu am zis ca o sa-mi pun o poza mare cu fatza mea si una cu ditamai tziti....stiu ca nu vede bine...insa voi incerca MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA povestea nasterii bebe Karina |
La noi functioneaza pus pe burtica si foehn..cateodata numa tre sa o bat usor pe fundic si adoarme.Dar adormim si noi in brate cateodata cand nu functioneaza nimic altceva.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
Nerantula spune:
Maryb, incearca sa o pui in patut pe un scutecel de finet impregnat cu mirosul tau. La noi a mers foarte bine asa, pana la botez, de atunci e o loterie , in unele seri/nopti adoarme in patut, alteori trebuie sa-l ridic din nou si sa-l adorm in brate si apoi sa-l pun. Uneori mai e de folos si caruselul, incercam sa asociem ora somnului cu muzica si luminile lui. Si lasam in surdina o muzica ambientala (eventual ce ai ascultat tu cat era in burtica).
Mult succes!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
babytza spune:
La multi ani MARY !!!!!!!!! Sa fi fericita si iubita si sa te bucuri de puiul tau !!!
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:
Am si eu o intrebare . Aveti idee daca am unde sa fac azi o analiza? Coprocultura. In regim de urgenta daca se poate. Nu conteaza cat costa, poate sa fie si un spital particular.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
nikolici spune:
Babytza
Tu ziceai ca ai luat cantar Tefal si ca ti da erori???Si noi am luat si avem diverse variante la greutate in ac. zi.O grama de bani for nothing.
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina