Bobocei de septembrie-octombrie 2008
Raspunsuri - Pagina 6
iepurila spune:
aveti idee daca exista vreun calmant pe care sa il pot lua pentru niste dureri groaznice de masele? Si sa nu afecteze alaptatul bineinteles
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iepurila aveti idee daca exista vreun calmant pe care sa il pot lua pentru niste dureri groaznice de masele? Si sa nu afecteze alaptatul bineinteles Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
algocalmin fiola!
eu in spital mergeam stramb de durere de coloana de la anestezie si mi-au zis sa iau algocalmin ca nu trece in lapte...si am luat timp de 1 sapt pana mi-a trecut
Mamica de bobocel David-Mihai
CD27 spune:
Am reusit sa facem baia la 10, sa-mi tineti pumnii, in seara asta trebuie sa dorm cu piciul in pat, mi-e o frica de nu mai pot, cred ca numai somn n-o sa fie (povestea veche...suntem aici fara patutzul lui, in landou nu mai vrea sa doarma ca se agita si se loveste cu mainile de margini si atunci protesteaza prin plans...soarca, care dormea cu el in pat seara de seara, e plecata
Mai, cu batista aia cred ca aveti dreptate, e simplu mecanismul, cred ca mai mult il irit eu cu pompita ca ii bag adanc, doar ca eu am ramas oripilata cand am vazut cum urala (la propriu) nepotul, mai ales ca intr-o zi mi-a revenit sarcina sa-l tin de cap si de maini
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
_irina_ spune:
Iepu eu am folosit-o si nu a patit nimic bebe, dar acum nu as mai folosi-o, sincer prefer numai serul fiziologic si atat. Mi se pare ca il cam chinui pe bebe.
fericita de - Andreea
Boo spune:
Am primit un fisier pdf in care apar perioadele de crestere cerebrala si ma gandesc ca poate va este de folos sa stiti cand sa va asteptati la un puseu.
Am insa 2 probleme. 1: nu stiu unde si cum sa-l pun sa-l vedeti. 2: textul, care nu e mult, e in olandeza .. cred (sau ceva de genul asta). Ma rog, e cat de cat evident ce si cand se intampla.
Cum sa vi-l arat???
Boo spune:
Si noi am inceput de ieri cu batista. Alex horcaie ceva groaznic. Am zis ca poate si de asta mananca prost, dar nu mai sunt asa convinsa. El sta foarte cuminte, cred ca de la zgomotul aspiratorului. Nici nu ii tinem capul sau mainile. Ce e prost e ca nu prea scoatem nimic, deci horcaitul si zgomotul care se aude cand respira nu imi dau seama de la ce e atunci. Mi-e sa nu fie altceva. uuuuuoooooooofffff greu e asa pe ghicite cand bebele nu poate sa spuna ce are !!!
tzitziri spune:
Boo, este posibil sa aiba o nara infundata 'de tot'...adica ti se pare cumva ca pompita nu mai trage nimic si se 'blocheaza'?Nu stiu cum sa explic, dar pompita trebuie sa traga din nara ori aer ori mucisori..ceea ce face o pompita clasica sa se umfle la loc.La noi s-a intamplat sa nu se umfle la loc (semn ca nara era infundata rau) si am fost la spital si l-a desfundat cu sonda.
DAR..si daca e infundat 'de tot' la noi dupa aia se desfunda singur, doar cu ser...chiar daca noi ne panicam ca daca nu poate respira...
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
tzitziri spune:
Azi se alatura boboceilor Cipri de Alina ....
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
Boo spune:
tzitziri mie nu mi se arata ca ar fi infundata, ca aer trage aspiratorul. e ca si cum nu ar fi nimic acolo. o sa mai insist si azi sa vedem daca scoatem ceva.
l-am cantarit dimineata pe Alex si are deja aproape 2 saptamani (fara 2 zile) in care nu a mai luat nimic in greutate deja incep sa ma ingrijorez. pe 22 oct cand a facut fix 2 luni l-am cantarit si avea 5.150. in ziua aia i-am facut si cele 2 vaccinuri (infarix si prevenar). la vreo saptamana cantarul arata 5.010 ... nu cred ca l-am cantarit prost prima oara pentru ca mereu il pun de 2 ori ca sa vad ca e la fel. Acum 2 zile erau 5.150, azi tot atat.
De ce e asa ??? Ca pana acum a luat asa de bine... Singura diferenta e ca nu i-am mai dat praf deloc, doar san de vreo 3 saptamani. Sa fie aici problema ? Oare laptele meu sa aiba ceva?
sabinel spune:
ne-am cantarit si noi in dimineata asta. 5 kile 200 de la 4600 cat avea la o luna.
Boo, nu cred ca laptele tau are ceva... e cel mai bun lucru pe care copilul tau il poate primi. fa proba suptului, desi e o metoda tare inselatoare...
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii