Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Buna fetele !!!

Gargarita Felicitari ptr fetita !!! Sanatate multa, refacere rapida si te asteptam cu pozici !!

Vad ca vorbiti despre colici..eu i-am dat de la inceput Babyfen..a fost excelent..nu am avut probleme cu colicii..la inceput isi strangea piciorusele, se inrosea si plangea de mama focului pana ne-a recomandat medicul Babyfen (contine fenicul)..ii dam de 3 ori pe zi ..este o minune ce mai..daca aveti posibilitatea s-o cumparati (ma refer daca se gaseste si in Romania) incercati si asta !plus ca beau ceai de fenicul si din cand in cand mai gatesc si leguma ca atare

Joy o dulceata de fetita !!!
Eva..ce mai e un scump dragutul tau !!
Clau chiar ma gandeam la tine, tu erai una dintre cele mai active dintre noi..imi pare rau ca ati trecut prin toate acestea..din pacate nu stiu ce sfaturi sa-ti dau.. pupici multi si Doamne ajuta !!!
Ratonelu ma bucur ca esti bine si ai revenit !!

Noi suntem bine, reusim sa dormim si in patut,leganata, mangaiata, cu uscatorul la cap !! nu stiu ce m-as face fara el
nu ne mai curge ochisorul, am citit ca una dintre voi aveti aceeasi pb (scuze dar nu mai retin numele), i-am facut masaj..si i-am sters ochisorul cand cu apa cand cu ser fiziologic..se pare ca a fost ok..Fetelor am si eu nevoie de un sfat de la voi..de fapt de doua Eva are fata cam uscata si aspra..voi ce folositi ptr fata bebeilor ? i-am dat pana acum cu Mustela..dar fara vreu efect :(
si am o problema cu sanii..de fapt nu stiu daca e vreo pb..fetita mea papa dintr-un san si ca o mototoala dupa max 10 min..adoarme, nu stiu daca se satura..cert este ca o trezesc foooooarte greu s-o mut si la celalalt san..si nu mai vrea in ruptul capului sa suga ..din cauza ca e adormita !!!! TUN !!!(asta noaptea !!) am vazut ca vb de pus pe masuta la schimbat, gadilat..e cam nesimtita..am facut si asta..cand o pun din nou la celalalt san trage de cateva ori..si iar adoarme..plus ca se ineaca la greu..trage ca o nesatula ..mi-a stat inima de catva ori..cred ca se satura (nu o schimb imediat, tot de la voi am invatat s-o las mai mult sa suga..laptele mai consistent vine un pic mai tarziu) eee bun..nu ar fi o asa mare pb dc nu m-ar durea fff tare celalalt san...l-am masat si simt ca niste mici umflaturi si e tun piatra..mentionez ca distanta dintre mese nu depaseste 2 max 3 ore..deci poate fi intervalul mare si din cauza asta ma doare sanul negolit si se fac si acele blocaje.. ???
m-am gandit sa ma mulg din sanul "nepapapt "..macar sa-l mai eliberez pana papa ea din el..imi recomandati o pompa buna ??? pleeeaseee

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, ce frumusel e Luca Si noi ne jucam cu camera video, am pierdut insa cablul si nu le putem uploada pe calc

Ne-am intors de la banca, am un copil tare cuminte Bineinteles ca m-au lasat in fata niste doamne, altfel se lasa cu asteptat si cu plansete.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Mda....nu ma baga nimeni in seama...asta e!
Am reusit singura uitandu-ma la semnaturile voastre.

Numai bine!

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981076762/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Giuliana, dragalas foc micutul stelist! Felicitari pentru coperta revistei

Fetele, pun un www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf" target="_blank">ghid de alimentatie gasit pe net, pare interesant si util.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

gargaritza felicitari, sa-ti traiasca minunea si sa fiti sanatosi!

Felicitari si micilor crestini, sa va bucurati parintii si sa va dea Dumnezeu multa sanatate!
Pupici pentru kinder-i in in asteptare, in special Alina si Illia!

Noi suntem bine, ieri am iesit pe afara singura si i-am lasat lapte in biberon. Asa am vazut ca mananca in in jur de 70-8o ml la interval de trei ore. Este bine? oricum duminica l-am cantarit si avea greutatea de la nastere, a luat practic 170 gr. Asteptam sa ne cada buricul si il mai cantaresc joi, ambele trebuie sa le comunic doctorului. In rest, program de schimbat, mancat si dormit, la interval de 3 ore, nu plange decat de foame, este foarte cuminte.

Problema alaptatului. In spital exista o consiliera, ok, venea in fiecare salon, recita o poezie cu importanta alaptatului, impartea pliante, ne-a spus ca studiile recente arata ca putem manca fara probleme Fasole, varza, mazare, ca nu exista restrictii, cand eu stiu clar ca surorile si cumnatele daca calcau pe bec cu ceva, trageau toata noaptea cu bebeii. Ma rog, mai utila mi se parea prezenta ei in sala de alaptat, unde eram multe care nu stiam sa punem copilul cum trebuie, cum sa-l tinem coresct si unde la catedra statea o asistenta care scria in registre, iar bebeii motaiau la san acea jumatate de ora, apoi ii indopau cu lapte praf si mai invata-l sa traga daca poti. Cea mai tare faza a fost intr-o zi la ora 12, cand absolut toti dormeau, aveau si lapte la mustati si am aflat ca fusese control de la Sanepid, ii indopasera bine inainte. Eu am ajuns ultima in sala, fetele asteptau sa vada daca Ventuza doarme, bininteles ca da, asa ca i-am dus inapoi dupa maxim 10 minute, toate. Sa nu credeti ca ne-a certat cineva

monyca si eu mai patesc asa, mulg un pic sanul care ramane congestionat, pun laptele la flori, in timpul asta il pun pe pitic sa scoata aerul si il pun sa traga din ce a ramas, sa ia laptele consistent. Data urmatoare, incep cu sanul cu care am terminat si nu mai am sanii pietroi.

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor!!!

cam greu reusesc eu sa intru pe aici bobo al meu ma solicita la maxim numai cu mine vrea sa stea sa ma simta langa el chiar daca nu suge tot timpul dar in brate la mami

sambata dimineata l-am lasat cu taica-su (mancat curat uscat adormit) si am tras o fuga la carefour(unde bineinteles vreo 2 mil i-am luat doar lui hainute de la tex) si cand am venit acasa l-am gasit verde de plans si nu mai stia taica-su ce sa-i faca...cum l-am luat in brate si mi-a simtit mirosul a adormit imediat la loc

ne pregatim si noi de botez pe 9 noiembrie vom fi crestini mami deja i-a luat puiului costum cu frac si papion abia astept ...avem si zane ursitoare de toate!!!

cu papica pot sa ma laud ca puiul meu a papat doar san de la inceput doar de 2 ori i-am dat formula si am cedat prosteste dar ma rog...de acum nu mai pot da timpul inapoi ...laptic vad ca este chiar daca la un moment dat sanii s-au cam muiat nu mai erau asa plini si tari ca la inceput ...i-am facut proba suptului acum 2 zile si a supt 150ml...eu zic ca e bine

avem deja 4.2kg si pe 24 a facut luna, eu sunt multumita sa vedem ce zice pediatra ca trebe sa vina sa-l vada sapt asta

am vazut poze cu bobocei frumusei....offf tare imi sunt dragi si nush de ce dar sunt unii care mi se pare ca seamana cu al meu

eva puiul tau e un scump acum m-am uitat la poze...sa nu fie de deochi!!! se vede ca e un copil fericit care papa bine !

vreau sa felicit si proaspetele mamici iepurila si gargaritza, fetelor sa va traiasca micutele si sa va aduca numai bucurii!!!

la noi e concert seara min 3 ore iesim de nebuni cu masina si-l plimbam tot orasul numai asa adoarme , leaganul electronic e frectie deocamdata...dupa baita efectiv nu adoarme sta linistit cat sta si pe urma incepe!!! mi-e si mila de el ca-l vad ca se chinuie sta cu okisorii inchisi si plange cat poate de tare se vede ca-i este somn dar nu poate adormi de durere de burtica!!!offf de-ar trece o data colicii astia ca ii urasc!!!

acush ne mutam la scutece asa e?

va pup pe toate si imi cer scuze daca n-am fost prea coerenta ca sunt dupa o noapte aproape nedormita(legat cred ca am dormit vreo 3-4 ore)

Mamica de bobocel David-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
Problema alaptatului. In spital exista o consiliera, ok, venea in fiecare salon, recita o poezie cu importanta alaptatului, impartea pliante, ne-a spus ca studiile recente arata ca putem manca fara probleme Fasole, varza, mazare, ca nu exista restrictii, cand eu stiu clar ca surorile si cumnatele daca calcau pe bec cu ceva, trageau toata noaptea cu bebeii.

Felicic
, eu am pacatuit, si nu o data, de fapt, mananc tot ce mi-a poftit inimioara la capitolul fructe-legume, inclusiv fasole, varza, ceapa cruda! Si muuuuuuulte cruditati, ca se ziceca trebuie fiert, ; eu ii dau vitamine naturale! Copilul papa numai san si nu are nimic, nu are colici! Deci...
De fapt, in cartile editate in US ei zic sa manani absolut orice(mai putin miere) ca sa isi ia copilul vitamine si sa il obisnuiesti cu toate gusturile din natura.
Pareri si ...pareri

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

alexa si mami, sabinel

Fetelor la ce varsta ati iesit cu puii la plimbare mai mult..eu ies doar 10 min in curte dar n-am avut curaj sa-l iau de exemplu cu mine la cumparaturi..si ma doare sufletul cand il las acasa fie si ora...si ma grabesc cat pot sa ajung la el..

Eu l-am scos prima oara la 12 zile, dar la plimbare la aer, nu cum zici tu la cumparaturi; nu indraznesc nici acum sa il scot in spatii inchise(magazine, hypermarket, cabinet medical-vine medicul la noi)Il tin afara si 2 ore, dar in aer liber, nu in baie de viroze! Pana la 6 luni nu ma gandesc sa il duc in magazine/restaurante, etc
Dr pediatru a zis clar: zilnic la aer, cca 2 ore!!!

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Mda....nu ma baga nimeni in seama...asta e!
Am reusit singura uitandu-ma la semnaturile voastre.

Numai bine!

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981076762/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel

Giulianna, nu am fost pe faza, vezi si tu ca de cand suntem mamici suntem mai ocupate!
Pup nasuc de bebitza superb!

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Alina, MonycaC, Anca, Nusha

Nusha, sufletelul meu e la fel, numai dupa mine, in bratele mele sta ziua, doar cand adoarme dusla san il mai pun nitel in pouf jumatate de ora/o ora!

Acum m-a sunat nenea sofer ca vine cu leaganul electric! Abia astept! Nusha, la voi nu are efect?

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput