Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)
Raspunsuri - Pagina 7
alexa si mami spune:
giuliana ce schimbat e micutzul! e dulce foc!
feli, ma bucur ca sunteti bine fug sa citesc povestea:)
baby boy, fereste-l cit poti de aglomeratie. afara poti sta citeva ore, daca el nu riposteaza, dar nu in spatii inchise.
alexa simami
Xor spune:
mamici avem si noi o intrebare...cum ocupati timpul puiului atunci cand e treaz?
Si noi la fel ca majoritatea bebelusilor din cate am citit, dormim din ce in ce mai putin...ascultam muzica, povesti, vorbim cu mami... dar activitatile trebuie schimbate mereu ca se plictiseste si tipa...nu plange...tipa a plictiseala
Am facut ieri vaccinul de 2 luni si ca un barbat adevarat nu a plans deloc!!! si nici reactii adverse nu a avut!
L-a cantarit si masurat d-na dr si are 6,400 kg si 61,5cm
pupici si felicitari proaspetelor mamici!!
Am vazut ca se discuta despre alaptare...eu i-am dat formula doar in maternitate dar din a patra zi, cand mi-a venit lapticul doar de tzitzi stim...chit ca m-am trezit la inceput si din jum in jum de ora...dar acum sunt f mandra si fericita cand il vad ce bine se dezvolta doar cu lapte de la mine
va
Monyca.C spune:
XOR pai..tu le-ai cam zis pe toate in afara de vorbit, jucat, ascultat muzica, leganat si aratat casa si tot ce e prin casa cu ea in brate nu prea am ce face momentan..si la mine incepe sa planga ca se plictiseste fff repede dar....nici nu cred ca ar intelege mai mult momentan..dc aveti voi si alte idei..
pupici !!!
_irina_ spune:
hm... credeti ca piticii stiu cand mergem la plimbare?
a mea e tot un zambet cand o imbrac, dar nu stiu daca are vre-o legatura.
fericita de - Andreea
sabinel spune:
ne-am intors si acum avem program de supt deshte. am si io o dilema. fiica-mea are pe fata un fel de iritatie. stiu ca se cheama dermatita, is ca un fel de cosuri mici si le are pe frunte, pe obraji si mai nou si pe spate, de la gat pana la omoplati. cu ce s-o ung? pe spate am dat-o cu bepanthen plus, dar pe fata parca n-as da-o
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sabinel ne-am intors si acum avem program de supt deshte. am si io o dilema. fiica-mea are pe fata un fel de iritatie. stiu ca se cheama dermatita, is ca un fel de cosuri mici si le are pe frunte, pe obraji si mai nou si pe spate, de la gat pana la omoplati. cu ce s-o ung? pe spate am dat-o cu bepanthen plus, dar pe fata parca n-as da-o mami de Amalia Stefania poze povestea nasterii |
A avut si Edi o iritatie pe unul din obrajori. Nu stiu de la ce..
L-am dat cu crema de galbenele Melkfett, e un borcan mare cu eticheta galbena. A doua zi nu mai avea nimic!
Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981076762/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel
tzitziri spune:
Pentru fata noua ne-a recomandat Trixera de la Avene,De-abia am cumparat-o, deci nu pot sa zic efectele...
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
_giulianna_ spune:
Anca, Eva si mami de Alexa multumim de aprecieri!
Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981076762/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel
sabinel spune:
am in casa si crema de galbenele si sudocrem, ce are in compozitie oxid de zinc si bepanthen, dar parca n-as da-o pe fata cu nimic. insa imi stau pe creier. nu da semne ca ar deranja-o, dar eu stiu?
tare prompte mai sunteti cu raspunsurile
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
andy_galro spune:
sabinel mie doctorita mi-a zis ca pot sa dau cu putin bepanthen daca sunt mai mari bubitele in rest cu ulei de masline fiert in sticluta la bain-marie in care am pus o fiola de vitamina A....eu totusi folosesc de la Mustela servetele umede pentu fata cu Physiobebe(o solutie)...sunt super si curata fata foarte bine si apoi cu ulei de masline....dar nu dau mult si nu in fiecare zi.
Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu