Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Musette multumesc de incurajare
Fetelor, dak aveti sac de dormit pt bb de la Ikea vedeti ca le retrag de pe piata ca nu corespund calitativ.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

eu am si bine fac ca le retarg de pe piata ca sunt niste porcarii,sunt gandite total aiurea,nu incape copilul in ele.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300
Eva, tu ai Brevi Gillo, spune-mi te rog aparatoare de ploaie ai la el? Cand l-am cumparat eu nu mai aveau in magazin... Stii un pret estimativ?

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

300, daca imi amintesc bine costa in jur de 100 RON in reteaua HAPPY BABY.
Eu nu am cumparat si nici nu iau, mi se pare aiurea rau sa pun plasticul ala, nu imi plimb copilul asa, gasesc eu alta solutie!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gata plimbarea, am rezolvat si cu cadoul de la cipri pt alexa , acum merg sa pun de o ciorbita de vitel.
ilia, sper sa fiu cuminte:) aseara visam ca nasc, la 19.30 fix plecam de acasa. i-am zis si sotului si acum sta cu ochiul pe ceas:)))
sabinel
nerantula, sa va fie de bine botezul! sa mergeti mai des la impartasit
ramo, multumim de vestile de la garga.
eva, ce mare s-a facut luca!
ce vreme ciudata, azi noapte au fost -1 grad si acum erau la soare 25
fug la bucatarie...

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Si a propos de achizitii, i-am comandat si eu lui fi-miu un leagan electronic, abia astept sa vina sa vad ce efect are, daca va dormi mai mult ziua in el sa pot sa imi fac si eu treaba mea!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

300, pai ...la mine povestea a fost asa..in maternitatea l-am pus la san..si tragea micutul...stateam si peste 45 de min la san..ca tutele alea...ca sa citez pe cineva (scuze de limbaj)de la maternitate..nu ne spuneau nimic....si apoi ii dadeam si cei 30 ml de formula..pe care ii manca..ceea ce eu cred ca nu venise mult laptic..nu mai tin minte daca inghitea..cred ca mai mult mocifolea tzitzi..apoi am ajuns acasa cu rani la sani..si-i dadeam formula ca am zis sa ma menajez putin..avem un san umflat rau..ca daca bebe nu mai tragea..cred ca nu se desfundasera canalele...ma luase cu frisoane..si m-am speriat..am cumparat pompita...eu am luat manuala de la tigex..e f. buna..si am inceput mulsul..am desfundat sanul..lui bebe i-am dat 3-4 zile laptic muls plus formula. Apoi am inceput sa -l pun mereu la san cand au trecut ranile. Raniel au trecut cu spalat cu apa calduta si stat cu ele goale la aer..si dat cu garmastan. Apoi am ajuns in faza in care ziua manca toata ziua la san..nu prea dormea..pt..ca manca un pic..adormea..il trageam de picioruse..de obrajori...nimic...il puneam jos..adormea un pic..peste o ora iar se trezea..si eu nu apucam decat cu greu sa spal si sa calc hainutele..de asta din comodiate ..noaptea ca sa dorm si eu 2 ore..ca se trezea din 2 in 2 ore...ii bagam biberonul cu lapte. Dar aveam procese de constiinta ca-i dau lapte praf..iar eu dimineata incepusem sa ma trezesc cu sanii pietroi si curgand. Nu stiam ce sa fac..si am inceput sa citesc la alaptatul help-line.
Ideile de baza ar fii..cu cat pui bebe la san cu atata se produce mai mult lapte..sanii nu sunt depozitele de lapte ci fabrica de lapte cum spun fetele acolo...si daca bebe bea macar 5 ml de lapte de la san..inseamna ca sanul poate produce si 500 de ml..daca bebe e pus mereu la san..si asa treptat se reduce formula..asta pt. cele care au cat de cat laptic. Eu zic ca e importanta alimentatia..eu mananc de sparg..fara alimentele interzise...si somnul e important..dar la capitolul asta stau mai prost..si totusi lapte este. Cum am reusit sa scot noaptea laptele praf..prin pozitia de alaptat stat in pat pe o perna mare..si cu bebe lipit de burtica mea si mufat la tzitzi Si papam..adormim amandoi..si iar ne trezim si tot asa.. nu mai facem efortul de ..trezit din pat..dus la patut..;uat pisoi..stat cu el pe brat la san..parca de abia asteptam sa termine sa ma culc...asa papa el cat vrea..si stam relaxati amandoi. CAm asa am reusit noi ....hai ca m-am intins la toate

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

baby boy un buchet maaare felicitari!!!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

am vazut acu la stiri la pro. chiar taica-su a nenorocit-o. fereasca Dumnezeu, numai cretini batuti in cap, frate!

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Ma invata si pe mine cineva sa "acopar" link-ul catre poze?

http://www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981076762/in/photostream/

Mamica fericita de Eduard-Gabriel

"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

300, pai ...la mine povestea a fost asa..in maternitatea l-am pus la san..si tragea micutul...stateam si peste 45 de min la san..ca tutele alea...ca sa citez pe cineva (scuze de limbaj)de la maternitate..nu ne spuneau nimic....si apoi ii dadeam si cei 30 ml de formula..pe care ii manca..ceea ce eu cred ca nu venise mult laptic..nu mai tin minte daca inghitea..cred ca mai mult mocifolea tzitzi..apoi am ajuns acasa cu rani la sani..si-i dadeam formula ca am zis sa ma menajez putin..avem un san umflat rau..ca daca bebe nu mai tragea..cred ca nu se desfundasera canalele...ma luase cu frisoane..si m-am speriat..am cumparat pompita...eu am luat manuala de la tigex..e f. buna..si am inceput mulsul..am desfundat sanul..lui bebe i-am dat 3-4 zile laptic muls plus formula. Apoi am inceput sa -l pun mereu la san cand au trecut ranile. Raniel au trecut cu spalat cu apa calduta si stat cu ele goale la aer..si dat cu garmastan. Apoi am ajuns in faza in care ziua manca toata ziua la san..nu prea dormea..pt..ca manca un pic..adormea..il trageam de picioruse..de obrajori...nimic...il puneam jos..adormea un pic..peste o ora iar se trezea..si eu nu apucam decat cu greu sa spal si sa calc hainutele..de asta din comodiate ..noaptea ca sa dorm si eu 2 ore..ca se trezea din 2 in 2 ore...ii bagam biberonul cu lapte. Dar aveam procese de constiinta ca-i dau lapte praf..iar eu dimineata incepusem sa ma trezesc cu sanii pietroi si curgand. Nu stiam ce sa fac..si am inceput sa citesc la alaptatul help-line.
Ideile de baza ar fii..cu cat pui bebe la san cu atata se produce mai mult lapte..sanii nu sunt depozitele de lapte ci fabrica de lapte cum spun fetele acolo...si daca bebe bea macar 5 ml de lapte de la san..inseamna ca sanul poate produce si 500 de ml..daca bebe e pus mereu la san..si asa treptat se reduce formula..asta pt. cele care au cat de cat laptic. Eu zic ca e importanta alimentatia..eu mananc de sparg..fara alimentele interzise...si somnul e important..dar la capitolul asta stau mai prost..si totusi lapte este. Cum am reusit sa scot noaptea laptele praf..prin pozitia de alaptat stat in pat pe o perna mare..si cu bebe lipit de burtica mea si mufat la tzitzi Si papam..adormim amandoi..si iar ne trezim si tot asa.. nu mai facem efortul de ..trezit din pat..dus la patut..;uat pisoi..stat cu el pe brat la san..parca de abia asteptam sa termine sa ma culc...asa papa el cat vrea..si stam relaxati amandoi. CAm asa am reusit noi ....hai ca m-am intins la toate

poze cu burtici si pisoi

felicitari mamico!asa am renuntat si eu la formula din prima saptamana, cand m-au luat fetele de aici de urechi, mie fiindu-mi teama ca nu am lapte bun. avem 5 saptamani de cand mancam numai laptic de la san iar muaca doarme aproape 7 ore pe noapte, deci stiau fetele ce stiau. la fel procedez o iau cu mine in pat, o mufez si suge pana adoarme.oricum adorm inaintea ei. noi iesim la o plimbare, pana la strabunica amaliei. pupici

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

alexa si mami, sabinel

Fetelor la ce varsta ati iesit cu puii la plimbare mai mult..eu ies doar 10 min in curte dar n-am avut curaj sa-l iau de exemplu cu mine la cumparaturi..si ma doare sufletul cand il las acasa fie si ora...si ma grabesc cat pot sa ajung la el..

poze cu burtici si pisoi

Mergi la inceput