Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

ELLE te inteleg perfect,dar cu un zambet uiti tot...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

honey ai inceput jobul?? poate nu ar fi trebuit sa-l duci pe AJ la cresa mai ales ca vine in contact cu alti virusi .. urmareste-l si daca nu e ok, nu-l mai duce a few days.

si sa stii ca nu esti mama rea .. nici eu nu am avut tort cand a facut eva 7 luni .. am facut un tiramisu si atat!!

fata si bebelu

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Yupiiii Ellenutza deci nu am dat'o'n bara cu alegerea. Sun satula de mastodontul nostru actual care are 12,8kg.
Nu il urc in casa, il tzin in portbagaj. Dar ma doare spatele sa'l urc, sa'l cobor de minim 2 ori pe zi. Cand am vazut 5,9kg am zis wow....pe asta nici nu'l simt.
Cand am ales prima data caruciorul habar nu aveam care sunt prioritatile. Acum stiu....si kg conteaza mult.

Bine ca a adormit Bitzica. Nici Pip nu darme bine ziua...asa ca noaptea e boierie. Pacat ca nu profitam si noi sa dormim cot la cot cu ele.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Da, Elle...am inceput jobul.
Si sunt in training. Nu pot sa lipsesc.
Bine, la o adica, daca chiar trebuie, Doamne Fereste, voi inceta sa ma mai duc.
Dar , deocamdata...

Sper totusi sa nu mai avem probleme. Si... ma gandesc ca oricum, fie acum, fie mai tarziu, in momentul in care va intra in contact cu copiii, tot va raci sau tusi sau lua pojar sau mai stiu eu ce.

E tare bine de voi ca aveti o mama, o soacra, o sora, pe cineva acolo, care va ajuta cat de cat.
Noi, suntem singuri si asa ne-am descurcfat si pana acum.
Nevoia ne-a pus sa facem si pasul cu cresa, caci nu ne mai ajungem cu banii.
Nu ne e usor deloc, dar ce sa facem?
Maica-mea nu poate veni incoace, desi i-ar placea.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Laura, concediu placut, darling! sa te distrezi si sa-ti incarci bateriile! Pup you guys, pe promisa nora si pe micul filosof Dimitris!

Honey, hai ma nu fiiii...nu te supara...ca uite, eu tot intreb de tine da' nu mi-ai mai raspuns...

Lala sa ne povestesti, neaparat, cum a fost prima noapte a lui Bibi la ea in patut, in camera ei!

Bun venit noilor zuzici in marea noastra familie!

Si acum, poate va aduc un zambet inainte de culcare, de pe site-uri adunate...

http://www.diseara.ro/ro/fun/poza-zilei/poza-zilei-2008-08-14.html?top=3

http://www.diseara.ro/ro/fun/poza-zilei/poza-zilei-2008-08-16.html?top=3

http://www.diseara.ro/ro/fun/poza-zilei/poza-zilei-2006-01-27.html?top=1

http://www.diseara.ro/ro/fun/poza-zilei/poza-zilei-2006-01-17.html?top=1

http://www.diseara.ro/ro/fun/poza-zilei/poza-zilei-2008-03-12.html?top=4

http://www.diseara.ro/ro/fun/poza-zilei/poza-zilei-2008-07-12.html?top=4

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

intai la raport: am luat intr-o luna 200 gr, adica avem 7,2 kile ce dreaq fac gresit, nu-mi poate spune nimeni. asta in conditiile in care el mananca 750 gr hrana 'diversificata', cam 250 la fiecare masa, si papa fructe, si legume, si iaurt, si cereale, si branzica, si out. carne doar de 2 zile, ca trebuia pisata marunt-marunt-marunt, a se citi pasata cu blenderul, si in prima zi a fost un mic esec.. si lapte de la mami seara, dimineata, si peste noapte de cate ori vrea muschii lui -n-are nici o regula.
dr a zis ca sa-i fac o proba de digestie, da' nu acum, ca abia i-a dat vaciinul anti-polio oral si modifica rezultatele. mai mergem la 8 luni sa vedem. iar in inaltime a luat 2 cm, eu as zice unu, da tot pe acolo e. of-of mai-mai (cu intonatie)

si sa mai dau raspunsuri, nu mai stiu cui, asa ca scriu la gramada pe teme (hi-hi, imi aduc aminte de micsunea si capitolele ei din odisee..)

peste:
serban a papat pangasius, eram la gratar cu totii, si doar nu era sa stea doar pe legume. facut in folie, pe gratar, mniam-mniam. inca o portie pt a doua zi la frigider, restu' a papat mami. dupa 2 zile mami nu a mai putut papa cu aceeasi pofta, mirosea a kk de bebe. de fapt invers, da' asocierea era cam facuta.

cineva (Anca??) isi facea retea wireless cu internet pe fibra si i s-a recomandat un router linksys. NU. de-ala am avut eu si a trebuit sa-l schimb, nu avea optiune de internet cu conexiune PPPoE, cum sunt alea pe fibra. intrebati-ma si dau detalii. tocmai ce re-configurez wirelesu' la birau, ca sa scriu in pauze pe forum

monicaa (acuma stiu despre cine e vorba) contul comun in care e cartea e pe yahoo, acelasi username, aceeasi parola, in inbox. adica la zuzele2008 @ yahoo.com

micsunea, uite de-aia pe noi, psihologii, ne lucreaza astia sa nu mai vrem sa salvam pe toata lumea. ne epuizam si nu mai putem ajuta pe nimeni. (sau in varianta mai meschina, de ce sa ajutam multi si pe gratis decat putini si pe bani). oricum, putin si sigur este calea mai buna.

da, nu's cine mai intreba, mai sunt stirbi pe aici, si anume impricinatul meu drag. dr ma intreaba daca sta in fund, raspunsul e nu, de lene. da' de jena acolo, cand l-am pus a stat vreo 9-10 secunde. in schimb sa se ridice in picioare poate daca prinde sprijin. si sa faca tot livingul in 3 minute. mai putin spatiile inguste, ca nu ne merge mars-arierul si dam cu trompeta. si vine mami la recuperare...
mi-a placut tarcul Evei, ma bate gandul. in alta parte oare gasesc? c ape net nu am vazt.

a, si mi-am facut un mic-mic blog. e ala de la semnatura cu paralelipipedic.
si tot pt. distrarea cui vrea, avem film despre cum uneori somnul e mai bun decat mancarea aici: http://www.youtube.com/watch?v=PfXK6y36oio din pozitia aia, inclestat pe masuta, l-am luat si l-am depus in patut, era LEMN!

La multi ani cu intarziere Lorena, si noapte buna gasca!!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Eu stau si il pazesc pe bb, are febra

El dormea, eu traduceam. Si la un moment dat dadea semne de scanceala, ma duc la el sifrigea tot ca o sobita. temp 38,4 in fundulet, destul de mica la cat de tare frige. sper sa fie de la dinti, gingia e umflata umflata si de cateva Zile a fost marait rau, mai ales azi

I-am dat o doza de nurofen acum jum de ora mi se pare ca nu i-a facut nimic. El acum sta si roade tetina de la biberonul cu apa, nu mai are somn. Nici eu nu as mai avea somn daca mi-ar baga cineva un par in fund adormita fiind si apoi mi-ar turna pe gat un sirop scarbos de dulce...

Sper sa fie ok, frige in continuare

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Da, Elle...am inceput jobul.
Si sunt in training. Nu pot sa lipsesc.
Bine, la o adica, daca chiar trebuie, Doamne Fereste, voi inceta sa ma mai duc.
Dar , deocamdata...

Sper totusi sa nu mai avem probleme. Si... ma gandesc ca oricum, fie acum, fie mai tarziu, in momentul in care va intra in contact cu copiii, tot va raci sau tusi sau lua pojar sau mai stiu eu ce.

E tare bine de voi ca aveti o mama, o soacra, o sora, pe cineva acolo, care va ajuta cat de cat.
Noi, suntem singuri si asa ne-am descurcfat si pana acum.
Nevoia ne-a pus sa facem si pasul cu cresa, caci nu ne mai ajungem cu banii.
Nu ne e usor deloc, dar ce sa facem?
Maica-mea nu poate veni incoace, desi i-ar placea.

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Auzi am tot citit si de fiecare data cand scriai ca ai dus copilul la cresa am tacut malc si am inghitit in sec ca aveam cate ceva de zis da' acu iete ca nu mai pot sa inghit si zic da' tie nu iti e mila sa duci copil asa mic la cresa si bolnav pe deasupra?
Nu stiu cum rezisti sa vezi copilul ala ca il ingrijesc altii, eu ma gandesc cu groaza cand va trebui sa mearga beietelul cel mare la gradi pela 3-4 ani si ma ia plansu'ca nu rezist sa il vad pe mainile altora.
Poate daca ai mai renunta la ideeile tale de redecorare a casei ai reusii sa te descurci si cu banii, uite eu sunt singura aici cu sotul fara ajutor de la mama sau sora cu 2 copii mici unul de varsta baietelului tau si unul de 2 ani si ma descurc singura cu ei in timpul zilei si fac si de papa si pentru noi si pentru bebei, spal, calc, fac sport am grija de mine si nu ma gandesc in veci sa las copilul pe mana altuia desi imi e greu ca fetita e tare maraita ca ii ies dintii si baietelul cere multa atentie si vrea sa se joace si sa vb cu mine.
Asta am avut de zis, poate te mai gandesti cu cresa si nu te mai ascunzi dupa nevoie!
Nu trebuie sa alegem intotdeauna ce e mai usor trebuie sa fim inainte de toate oameni!

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Lala 20 , Ramonab multumim pentru urari
Galushca mea are 8luni...Doamne ce a trecut timpul !As vrea sa-l opresc in loc , s-o am cat mai mult pe zuzi bebelusha mica ghemuita in bratele mele.Regret nespus ca n-am putut s-o alaptez decat 4 luni ...deja mi-e dor de timpurile alea ...
Ma incearca niste senzatii teribile cand imi zambeste dimineata cand se trezeste , cand ma prinde cu manutele de dupa gat sau cand se opreste instantaneu din plans daca incep sa-i cant. Doamne , cat o mai iubesc...! N-am putut sa-mi imaginez niciodata ca pot fi capabila de atata dragoste si ca acest copil ma poate face atat de fericita.Sunt , pur si simplu , topita !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Roxana, ce ma bucur ca buburuza n-are reflux . Cred ca ti-a venit inima la loc...las' ca infectia urinara trece. Ai grija insa sa-i dai Biotics cu Augmentinul ca sa nu se strice iarasi la stomacel.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput