Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Ati cumparat recent infanrix hexa? Se pare ca nu se mai gaseste :( si trebuia sa-l facem pe 1 sept. cand se intoarce dr. din concediu.
PS sunt si eu mamica de februarie, abia m-am inscris pe site, acum astept sa scap de moderare..

bine ai venit .
ai incercat sa gasesti la matei bals ??

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Am fost eu la Matei Bals si nu-l au. Eu am luat Infanrix IPV HIB + Engerix . Hexa are in plus fata de IPV HIB , componenta anti-hepatita B , iar Engerix-ul este exact anti-hepatita B. M-a sfatuit dr. Bahuban si pediatra mea sa aleg varianta asta. Necazul este ca Sara va fi intepata de 2 ori.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Dragele mele dragi....revin si eu printre voi si nu cu vesti bune. Doamne Doamne ne-a pus la grea incercare. Sufar ca un caine...simt ca mor de durere...

Ieri l-am trimis printre ingerasi pe al treilea bebe al meu... CRedeti-ma ca sunt absolut distrusa.. Nu-mi mai gasesc nici macar puterea pentru a inceta din plans macar in public.
Am ramas insarcinata din prostia mea. Nu m-am protejat intr-o zi la limita caledarului, fara sa tin seama de faptul ca tocmai o intarcasem pe Ana si hormonii meu erau razna. Am avut atunci un presentiment dar nu i-am dat ascultare. In urma cu o saptamana si jumatate mi-am facut testul si...doua liniute. NU va pot descrie in cuvinte cum am trait de atunci. Stiam ca nu pot pastra sarcina din multe motive: luasem multe pastile timp indelungat pentru dureri dentare (Ketorol, Aulin si un antibiotic), eram la numai 8 luni de la cezariana, locuim intr-un apart. de 2 camere si suntem 4, banii ne sunt aproximativ suficienti acum...cu inca un bebe si eu fara job...nu ne-ar fi ajuns nici macar ca sa acoperim cheltuielile curente.
Observati cum incerc sa insirui motive si sa-mi gasesc justificari. Ma simt cea mai josnica mama din lume,...mi-am ucis copilul...

Imi pare rau daca va tulbur dar am simtit ca trebuie sa impartasesc asta cu voi si sa va sfatuiesc sa aveti mare grija (mai ales cele cu cezariene!! sau cele care nu mai doresc copii...).

Imi este dor de puiul meu.....va rog sa ma credeti ca simt ca mor de durere. Nu stiu cum am sa trec peste asta.. Imi voi aduce ceilalti doi pui langa mine si nu-mi voi permite sa fiu pentru ei decat o mama buna. Sper sa reusesc desi acum mi se pare imposibil..

Nu faceti ca mine! Protejati-va pe voi si pe copiii vostri ca sa nu treceti vreodata prin suferinta prin care trec eu acum!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Reiau aici ce-am scris in capitolul trecut si n-a bagat nimeni de seama:

Salutare zuzulici.

Ma bucur din inima pentru clopoteii care s-au insanatosit. Pentru Saratica , care a scapat de piatra, pentru Adela care nu are reflux,pentru Dudu care n-a luat de la mami si sorela boala. Pentru toti.

Ma intristez ca puiul meu e inca cu mucisori, si a inceput sa si tuseasca cu foc, desi luam tratament deja de 4 zile. Febra inca imi mai face.

L-am dus totusi la cresa, si stau cu mobilul langa mine, peste tot pe unde merg, just in case.

Desi e bolnavior, puiul mamii insa... se comporta tare bine. Rade, zambeste, canta, se joaca.
Doarme mult mai mult ca de obicei. Nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma sperii.

Ieri a facut 6 lunite. Va multumesc pentru urarile adresate.
Am intentionat sa ii iau o prajiturica mica, un tortulet, ceva...insa, n-am mai apucat,mama denaturata ce sunt.
L-am pupacit insa aseara, mai mult ca de obicei..hehe, mai ales intre momentele de..aspirat mucisori, dat antibiotic,dat Tylenol, sters la nasuc, luat temperatura.

Joia viitoare mergem la doctor, sa-l vada cum se prezinta. Atunci terminam si cu tratamentul.

Va pup dulce si va imbratisez cu drag. Mi-e dor sa stau la povesti cu voi.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Vali , e uimitor cum puii astia mici , desi au febra si muci , tot au chef de joaca , sunt veseli si zgobii. Asa este si Sara ...avea 38.5 si canta si lalaia ...daca nu puneam mana pe ea , puteam sa zic ca puiutza pea e bine-mersi. Pupici lui AJ sa se faca bine repede si tie sa fii tare

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Da, Irlandeza.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Buna Emilia si bine ai mai venit pe la noi!
Eu nu as fi asa dura la adresa lui honey si nu zic asta numai din sentiment de .. conationalitate!
Nu stiu cum este in Suedia insa aici, cand cumperi o casa, dupa ce ca dai o caruta de bani pe ea si esti dator vandut pe viata, la banca mai dai o jumatate de caruta ca sa o pui la punct..Nu stiu daca Honey face redecorarea ca moft sau ca necesitate insa, iti spun sincer, din sursa sigura, ca este dezastru cu casele la americani .. in principiu...Am niste amici aici, care au dat sute de mii de dolari pe casa si au mai bagat nu stiu cat ca sa o puna la punct..desigur ca se putea locui in ea dar te lovesti de tot felul de chestii care TREBUIE facute..in fine..nu mai intru in detalii..si daca tot faci niste lucrari la ea, de ce sa nu o faci asa cum iti place, nu?
Eu am intervenit (caci altfel as fi stat in banca mea) pt. ca, sincer iti spun, m-am gandit la un moment dat sa apelez si eu la varianta asta ..poate nu asa de mic..desi, mama mea (si nu ca a fost o mama rea ci pentru faptul ca n-a avut incotro pe vremea respectiva cand concediul de maternitate era de 3 luni si erai amenintat ca-ti pierzi serviciul) m-a lasat la 3 luni la bunica mea, la tara...si a plans non-stop dupa mine, venea saptamanal sa ma vada, era sfasiata in doua dar asta erau conditiile, asta a fost situatia...Fiecare familie isi stie mai bine situatia iar pe Honey, in nici un caz nu pot sa o suspectez ca avand suflet de piatra...
Aici nu poate veni cineva sa te ajute numai batand din palme...In Europa este altceva...cu totul altceva..
Iarasi iti spun ca nu stiu cum este in Suedia, dar viata aici, in state, nu mai este deloc roza, este recesiune economica, pretul benzinei a crescut la niste cote ametitoare iar aici se consuma in draci...pt. ca distantele sunt enorme...oamenii se duc la servici la zeci de km de casa..fac ore pe drum...Cheltuielile lunare te ametesc...
Si, nu in ultimul rand, aici te omoara singuratatea sa stii..este GROAZNIC..Nu stiu daca motivul lui Honey a fost numai de ordin financiar..dar sa stai singur cuc (si nu in oras) si la mama naibii,
iti zic eu, te aduc in pragul nebuniei...Nici noi nu avem absolut pe nimeni aici, stam departe de oras, ca sa te duci la magazin trebuie sa mergi nu stiu cate mile, sa ai masina ta, nu sunt oameni pe strazi, nu sunt mijloace de transport decat din an in paste si nu peste tot...Trebuie sa te socializezi cumva, mai ales in perioada crtica din primul an de viata cand depresiile bat la usa...
Eu nu vreau sa fac nici o apologie aici insa, hai sa nu ne judecam si sa lasam la latitudinea fiecareia ce si cum ...
Nu stiu, poate tu esti mai rezistenta, mai activa, poate aveti prieteni pe acolo, poate stati mai in oras, poate ai alta situatie...poate este altceva..nu stiu..nu vreau sa ma bag...dar, ce vreau sa spun..sa nu crezi ca Honey nu sufera pt. alegerea facuta...
Cezi ca fetele care merg la servici cand bebe are 6 luni, de ce crezi ca o fac? SI care este diferenta intre nanny si personalul de la babycare?
Sunt o gramada de fete aici care s-au intors la servici...din diverse motive (majoritatea, lasa-ma sa ghicesc...), dar s-au intors iar bebeii stau cu bone...
Fiecare cu situatia ei, fiecare cu deciziile ei...dar sunt sigura ca toate isi iubesc copiii la fel de mult!
Nu te supara pe mine ca am intervenit..nu sunt avocatul lui Honey dar am simtit si eu nevoia sa zic ceva....

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Of, Doamne, mai Alinus, de ce ? V-ati fi descurcat pana la urma. Uite, si Dana (Danonique) e insarcinata in 6-7 sapt. cu al treilea bebe, si nu s-a gandit sa renunte la el. Si mai am o prietena care e insarcinata cu al treilea bebe in 35 sapt. si sotul a parasit-o cand avea 8 sapt. de sarcina si tot nu s-a gandit sa renunte la bebe.
Draga de tine, sper sa reusesti sa treci peste aceasta trauma, desi e cam greu...........Oricum, daca nu-ti mai doresti copii, fi mai atenta, e pacat mare sa faci avort.

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui docdecap

intai la raport: am luat intr-o luna 200 gr, adica avem 7,2 kile ce dreaq fac gresit, nu-mi poate spune nimeni. asta in conditiile in care el mananca 750 gr hrana 'diversificata', cam 250 la fiecare masa, si papa fructe, si legume, si iaurt, si cereale, si branzica, si out. carne doar de 2 zile, ca trebuia pisata marunt-marunt-marunt, a se citi pasata cu blenderul, si in prima zi a fost un mic esec.. si lapte de la mami seara, dimineata, si peste noapte de cate ori vrea muschii lui -n-are nici o regula.
dr a zis ca sa-i fac o proba de digestie, da' nu acum, ca abia i-a dat vaciinul anti-polio oral si modifica rezultatele. mai mergem la 8 luni sa vedem. iar in inaltime a luat 2 cm, eu as zice unu, da tot pe acolo e. of-of mai-mai (cu intonatie)

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mai Monica , tu l-ai cantarit pe Serban si pe un alt cantar ? O fi cantarul defect , ca din ce spui tu , mie mi se pare ca papa super bine. Cu scaunele cum sta ? Eu am observat ca Sara ia mai bine in greutate in perioadele cand are scaun mai rar (1 , 2 pe zi )

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Oooof mai Alinush! Sa stii ca plange sufletul in mine...Chiar imi dau seama prin ce chin sufletesc treci...Of, of...fir-ar sa fie...

Gatta, of..mi-au dat lacrimile cand ai descris sentimentele tale pentru mica Saratica-dulce (La fel simt si eu..ma sufoca dragsotea care o simt pentru Matei al meu)! La multe lunite..muuulte...sa fie sanatoasa puiul mic si sa nu mai aiba probleme pe viitor!

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Eu stau si il pazesc pe bb, are febra

El dormea, eu traduceam. Si la un moment dat dadea semne de scanceala, ma duc la el sifrigea tot ca o sobita. temp 38,4 in fundulet, destul de mica la cat de tare frige. sper sa fie de la dinti, gingia e umflata umflata si de cateva Zile a fost marait rau, mai ales azi

I-am dat o doza de nurofen acum jum de ora mi se pare ca nu i-a facut nimic. El acum sta si roade tetina de la biberonul cu apa, nu mai are somn. Nici eu nu as mai avea somn daca mi-ar baga cineva un par in fund adormita fiind si apoi mi-ar turna pe gat un sirop scarbos de dulce...

Sper sa fie ok, frige in continuare

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Angi , nu stiu daca mai esti pe-aici ...Nurofenul scade febra in 30-45 min. si efectul dureaza cam 3 ore , asa ca , sa ai grija sa-i mai iei temperatura dupa 3 ore.
Pup Pupicul si ii doresc sa fie de la dintzi si nu ceva mai nasol

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput