Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Te rog sa ma crezi ca de cand am aflat si pana am ajuns pe masa ieri, am facut calcule peste calcule, am incercat planificari, scenarii, m-am rugat la toti sfintii la la Dumnezeu sa faca o minune ca sa pot pastra sarcina. Nu am ajuns la alt rezultat decat cel pe care vi l-am spus...

In conditiile in care salariul meu reprezinta 70% din veniturile casei...iare cheltuielile cu doi copii...nu cred ca trebuie sa va mai spun...plus ca nu avem spatiu efectiv... Ne-am gandit in fel si chip... Nici macar nu am avut pe cineva pe care sa ma bazez sa ma fi ajutat...
Ma gandesc tot timpul ca nu am facut totul pentru a-l pastra... Si ma doare tare...dar apoi imi aminteste iar sotul (care nu stie ce sa-mi mai faca sau sa-mi mai spuna ca sa ma ajute...) ca nu am fi reusit decat poate sa-i facem sa sufere cu totii...

Dumnezeu e sus si mi-e martor la suferinta asta si la tot calvarul rpin care trec. L-am rugat sa faca o minune... Incerc sa ma gandesc ca poate asa trebuia sa se intample.. Mi-a fost si tare teama sa nu fie un bebe cu probleme (Ketorolul este contraindicat in sarcina iar eu l-am luat exact in perioada in care se formau organele vitale). Ce viata ar fi avut Ana si Luca daca as fi avut un bebe cu probleme, cu malformatii?

Credeti-ma ca a fost cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodata si acum trec prin cea mai mare durere prin care am trecut vreodata. Este cumplit!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Angi, il pup pe Pupicul mic..ce sa fie oare? Sa ne spui cum mai sta cu febra...

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Alina, noi nu te judecam, tu ai facut cum ai crezut ca o sa fie mai bine. Asa ca incearca sa te aduni si sa revi la viata de dinainte, pt. cei doi copii frumosi pe care-i ai.

Eu va zic noapte buna, ca nu mai pot de somn, e 12.30 si la 6 Patti e sus. Mai prind si eu cateva ore de somn.

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Cati , multumim mult de urari !

Alinus , nici nu stiu ce sa-ti zic...imi dau seama ce este in sufletul tau . Du-te la biserica , spovedeste-te , incearca sa nu te mai gandesti... Si eu am avut vreo 10 zile suspiciunea ca sunt insarcinata si nici nu aveam curajul sa fac testul.Eram disperata ca nu-mi venea , ma gandeam non stop ce sa fac , ce decizie sa iau ...din fericire , Dumnezeu m-a pazit.Aduna-te si gandeste-te ca acum , cei mai importanti sunt Luca si Ana si trebuie sa fii in deplinatatea puterilor pentru ei. Pup

Emilia , sustin parerea lui Cati si te-as sfatui sa nu mai fii asa de virulenta , ca nicio mama nu-si lasa copilul cu drag la cresa ca sa se duca la serviciu.

Eu ma bag la nani pana nu se incing spiritele de tot pe-aici.
Noapte buna !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Citat:
Auzi am tot citit si de fiecare data cand scriai ca ai dus copilul la cresa am tacut malc si am inghitit in sec ca aveam cate ceva de zis da' acu iete ca nu mai pot sa inghit si zic da' tie nu iti e mila sa duci copil asa mic la cresa si bolnav pe deasupra?
Nu stiu cum rezisti sa vezi copilul ala ca il ingrijesc altii, eu ma gandesc cu groaza cand va trebui sa mearga beietelul cel mare la gradi pela 3-4 ani si ma ia plansu'ca nu rezist sa il vad pe mainile altora.
Poate daca ai mai renunta la ideeile tale de redecorare a casei ai reusii sa te descurci si cu banii, uite eu sunt singura aici cu sotul fara ajutor de la mama sau sora cu 2 copii mici unul de varsta baietelului tau si unul de 2 ani si ma descurc singura cu ei in timpul zilei si fac si de papa si pentru noi si pentru bebei, spal, calc, fac sport am grija de mine si nu ma gandesc in veci sa las copilul pe mana altuia desi imi e greu ca fetita e tare maraita ca ii ies dintii si baietelul cere multa atentie si vrea sa se joace si sa vb cu mine.
Asta am avut de zis, poate te mai gandesti cu cresa si nu te mai ascunzi dupa nevoie!
Nu trebuie sa alegem intotdeauna ce e mai usor trebuie sa fim inainte de toate oameni!

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

"Draga" Emilia.
Trebuie sa spun ca, am ramas socata si ca a trebuit sa citesc de doua ori ceea ce ai scris.
Deja dupa prima fraza, ma infuriasem atat de rau, incat daca ai fi fost langa mine, te-as fi plesnit.
Cine esti tu si cu ce drept?! ma judeci?????

De 1 an si mai bine sunt pe acest forum, printre aceste fete minunate si n-a existat ca cineva sa fie criticat, dar mai ales atacat asa cum m-ai atacat tu.
Ce ti-am facut?????

M-am plans aici ca mi-a racit copilul. Ca a facut infectie la ureche. So what??? L-am lasat sa se chinuie? Nu mi-a pasat de el?
NU!!! L-am luat si m-am dus la camera de urgenta imediat cu el.
Cum poti tu sa vii sa-mi spui ca nu-mi pasa de el????
Cum poti tu sa vii sa ma ataci si sa ma critici???
Cum poti sa vii si sa strigi in gura mare, sa ma acuzi cum ca as fi egoista????Ca ma gandesc doar la mine????

"Draga mea" ...in caz ca nu ai realizat pana acum, un copil, in afara de afectiune, iubire si imbratisari, are nevoie si de mancare, si de scutece si de haine si de un acoperis deasupra capului, si de multe altele.
Foarte bine si bravo tie ca te ajungi si-ti permiti sa stai acasa. Respectele mele pentru oricne reuseste sa se ajunga.
Noi nu reusim.

Si.... nu e din cauza ca vreau EU sa am nu stiu ce in casa. NU!
E din cauza ca, imi ploua in casa, si ... ca atare am o mare gaura in tavan. E din cauza ca,am gresie pe jos si tine rece.E din cauza ca, platim 1500$ pe luna la casa, rata.
E din cauza ca, vrem nu vrem, trebuie sa mancam si noi. Sa platim facturi, sa platim medici.

Nu am de ce sa ma explic in fata ta. Nu te cunosc, nu ma cunosti. Nu te judec..nici pe tine, nici pe altii.
Si atunci, te intreb..cine iti da tie DREPTUL sa vii sa ma improsti cu noroi, si sa ma acuzi ca as fi o mama insensibila?????

Si eu imi fac treburile, si eu gatesc si eu am grija de copil. Nimeni nu m-a ajutat si nu ma ajuta.
Ce e asa de rau in a da copilul la cresa???Care e marea crima?????

Cate dintre mamele de aici si din lume nu-si dau copiii la cresa/camin???Oare de ce... nu sunt locuri libere, cand mamele cauta????

Anyway.... incerc sa fiu cat de calma si diplomata pot. Desi.... ufff...cate ti-as mai zice.

Copilul meu are o usoara otita si febra. Hmmm.... cati bebei..aici la odisee... au avut otita? Fara a fi nevoie sa fie dusi la cresa?Si..cati bebei au avut sau mai au febra???

Nu-ti doresc decat bine. Si cu asta inchei.

Astept insa, niste scuze, pentru ca.... orice ar fi, n-ai nici un drept sa ma ataci si sa ma critici.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Angi.... pup pe Pupi cel frumos si sper din suflet sa ii cada febra.Eu ii dau Tylenol pentru bebelusi. Sper si eu sa fie de la dintisori, caci inca sunt stirbi si noi.

Gatta ce m-ai emotionat, mami...cu cuvintele tale dulci referitoare la Saratica mica si scumpa.Eu te am asa, la suflet.Esti ... speciala pentru mine. Si tu si Saratica. Si va pup cu drag.

Alinush, multe imbratisari mami. Capul sus pentru Luca si Ana, doi copii superbi.Iti inteleg suferinta si sunt ferm convinsa ca, nu ai actionat asa doar din comoditate.
Eu am convingerea ca, orice actiune importanta luam , privind binele nostru sau al familiei, e bine chibzuita.
Te pup dulce si .... iti suntem alaturi, crede-ne.

Cati... scuze pentru faptul ca n-am mai raspuns. Poate ne gasim intr-o zi la telefon.Eu am fixul free... pot sa sun oriunde in US.
Si...multumesc frumos si pentru ceea ce i-ai scris Emiliei...
Eu nu ma exprim asa frumos ca tine. Ai explicat foarte bine anumite aspecte ale vietii in America.

Va pup pe toate si va imbratisez cu drag.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

E cineva din Ploiesti pe aici?!? Nu gasesc numarul niciunei fete din Ploiesti la Date de contact... Si sunt disperata.. Am nevoie de un pediatru bun, ca mi-e frica sa ma duc cu el la Petrolul... Am auzit numai povesti de groaza despre spitalele din Ploiesti... Sora mea a patit, de curamd, o chestie naspa tare la Judetean. Of! C. are 38.8 febra... Si tuseste. Rar si sec. Sper ca nu mai e bronsiolita... Ca o iau pe campii...

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Sorry ca am dat buzna asa, dar ma simt foarte neputiincioasa...

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna dimineata zuzici.

Lipsesc cateva ore si...

Alina, inteleg ca suferi. Nu pot decat sa spun sa te duci la spovedanie repede, o sa te ajute sa treci mai usor peste momentul asta. Avortul poate lasa urmari adanci in sufletul unei femei, tu simi asta din plin acum. Imi pare rau ca nu ne-ai spus si noua prin ce treci chiar atunci.

Emilia, te admir pentru ca reusesti sa cresti ambii copilasi singura. Ai o energie de invidiat. Dar vezi si tu ca, de cele mai multe ori din considerente financiare, multe din noi trebuie sa luam alte decizii. Cu inima grea, cu regrete, cu indoieli poate, dar cantarind, preferam sa lasam copilul in grija altora cateva ore pe zi si sa oferim familiei noastre echilibrul de care are nevoie. Vad ca tu te temi si de momentul gradinitei, asta e la extrema cealalta, deoarece cresa e optionala, dar de gradi nu prea scapa nici unul :-) Si, daca ai urmarit mesajele lui Honey cu atentie pana acum, probabil ca ai observat ca ea e destul de "mama-closca" :-) ca si tine, probabil, doar ca a fost nevoita sa ia aceasta decizie. Mie personal nu mi se pare nici un pacat sa lasi copilul in grija unui personal calificat, atata timp cat copilul e adaptabil si e happy cu varianta asta. Raman destule ore din zi in care sa-i oferi dragostea de mama.

Honey, citisem ce ai scris in capitolul trecut, dar nu am stiut ce sa-ti spun. Ma bucur ca AJ e vesel in pofida febrei, dar urmareste-i cu atentie tusea si nu ezita sa mergi cu el mai devreme la dr. La Multi Ani! pentru cele 6 lunite, eu pe de obicei 21 faceam urari bebeilor nascuti in aceeasi zi cu Sofia, dar luna asta ca niciodata am omis.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu

E cineva din Ploiesti pe aici?!? Nu gasesc numarul niciunei fete din Ploiesti la Date de contact... Si sunt disperata.. Am nevoie de un pediatru bun, ca mi-e frica sa ma duc cu el la Petrolul... Am auzit numai povesti de groaza despre spitalele din Ploiesti... Sora mea a patit, de curamd, o chestie naspa tare la Judetean. Of! C. are 38.8 febra... Si tuseste. Rar si sec. Sper ca nu mai e bronsiolita... Ca o iau pe campii...

Mitsu,

Imi pare rau sa aud ca bebeC tuseste din nou...pana gasesti pediatru - sper sa te ajute repede fetele - da-i Nurofen pentru febra si Eurespal pentru tuse, cum zicea Lala. Multa sanatate puiului mic!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput