Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

dau si eu o caci e buna dis-de-dimineata.

alinuscha offf Doamne .. nu pot sa cred asa ceva .. imi pare tare rau. nu-mi gasesc cuvintele .. sper doar ca sa poti trece peste aceasta grea incercare si sa iti gasesti linistea .. fata

angi ce face pupicu? e bine? eu sper ca da.

doc gasesti tarc din ala si pe net .. am pus eu linkuri. le caut si le pun din nou. super dulce serbanelul .. cum ii pica lui ochisorii

simonik m-ai facut sa-mi dea lacrimile asa dimineata!! sa traiasca sara si sa fie sanatoasa!!

emilia eu zic ca esti nejustificat de dura cu honey .. nu stii exact circumstantele, nu esti cu ei in casa .. nu poti sa stii situatia financiara .. fiecare le stie pe ale lui .. acum .. viata nu se termina odata cu venirea unui bb in familie .. parerea mea!! la un moment dat, trebuie sa ne intoarcem la serviciu, vrem nu vrem .. iar daca bebele e fericit si se simte bine la cresa, de ce sa nu-l lase acolo??

mitsule imi pare rau de puiul bolnav .. sun-o pe lauricid, ea e din ploiesti si cunoaste un pediatru bun acolo. si sanatate multa!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

doc

uite

http://www. pro bebe .ro/detalii/Gardut-tarc-pentru-locul-de-joaca/1301/

EDIT: sa scoti pauzele ..

sau poti da cautare pe google tarc pilsan!!

eu sunt tare multumita de el.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

chiar nimeni??????

eu nu mai ma joc ..

eva inca doarme, stau sa se trezeasca, sa-i fac fructele (caci blendarul face un zgomot infernal si n-am chef s-o trezesc) si sa plecam in parc.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

auzi, emilia?

daca honey e egoista, eu sunt un monument de egoism! ua sa vezi ca io i-am dat pe amandoi la cresa ca am considerat ca mai pot sa fac si altceva in viata asta decat sa sterg fundul lor si sa pregatesc mancarici! cu toate ca-mi permit sa stau acasa.
in plus... daca tot ai ceva de zis, conteaza foarte mult cum o zici. sa te fi insensibilizat statul acasa si eventual izolarea de oameni? zic si eu...

honey mama, pup fata curajoasa! o otita nu e un capat de lume, e neplacuta foc, dar trece ca ai tu grija cum trebuie de aj! iar cu tortul, uite la mine monumentul de egoism, sacha n-a primit nici un tort aniversar!!! si stii ce mama denaturata sunt? ia s-o intrebi pe emilia, sa vezi ce eticheta capat:) am savurat mesajul de raspuns! de-a dreptul!

cati, you go girl! daca tre sa facem tabere, io-s in a voastra!

alinus: deciziile sunt numai ale tale. si sunt cele mai bune judecand din perspectiva momentului in care le-ai luat. nut e mai gandi. treci peste moment, cum zicea si irlandeza, continua-ti viata ca inainte. nu t einvinovati, si nu te chinui. pupici!

si... un semnal de alarma... fetelor suntemintr-o perioada critica toate 7_9 luni de la nastere. depresia e in toi, hormonii se joaca. toate o sa aveti impresia ca sunteti insarcinate la un moment dat, si toate (probabil) veti incepe sa va ganditi la urmatorul bebe. asta e specific perioadei, deci trece!

danonique, pentru tine un mesaj special:) de imbratisare, nu te-am uitat:)

darene! si eu am vazut ozele cu khalid! si-am uitat s ama exprim:))

ma duc sa-mi beau cafeaua cu draci:d

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcris1 spune:

laura_dimitris, mi-ar placea sa ne vedem. eu sunt mare amatoare de plimbari! acum ceva timp imi 'rupeam' picioare de 2 ori pe zi, cate 3 ore. de la 1 aug am inceput serviciul si nu mai ies decat seara cu el. am inteles ca plecati spre Grecia, asa ca vorbim dupa vacanta voastra! sa va fie bine acolo! te pup pe tine si pe piticii tai!

Cristina - mami de bebe Nic (zis si Bebelutza) - 20.01.2008

Mergi la inceput

Citat din ellenuta: cristina te asteptam cu drag in randurile noastre. nu inteleg de ce nu vrei sa ne scrii. hai .. asteptam sa ne arati si nou puiul si sa ne povestesti despre el, despre tine!!

Va povestesc, cum sa nu? Numai sa treaca mesajele monitorizate, ca altfel ramane undeva in urma povestea si nu vreau sa traiesc frustrari de genul ca nu ma baga nimeni in seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Multumesc Lala_20 (esti o scumpa ca te gandeai la noi),Monicaa (Khalid inseamna etern in araba),Ramonab,Shose (chestia aia roz e de fapt pisica ) pentru urari si aprecieri.

Lorena cu intarziere iti urez si eu la multi ani fericiti !

Lala20 ce printesa frumoasa si razacioasa ai!Face gropite in obrajiori?Tu arati absolut superb!
Monicaa ce cretulina frumoasa e Clara,ce fermecator zambeste !vad ca si ea citeste revista la fel ca baiatul meu.
Ramonab e un scump Razvanel,are ochii mari si expresivi,iti vine sa-l papi tot! sa-i treaca rosu din gat!
Cati ce smecheras sta Matei cu o mana pe perna!Si e si mandru de asta!Am vazut ca si frumosul tau citeste revista.
Miha Matei e un dulce,sper ca problemele sa dispara in curand.
Zerilouiza pup si eu printesa frumoasa Yasmin!Se vede ca i-a placut sa stea in cort.
Ginette felicitari pt Adeluta,sper sa-i treaca infectia si sa nu mai revina!
Miri imi place sa citesc ce mai faceti voi!

Plange razgaiatul,mai am de recuperat asa ca sper sa mai intru azi.
Pupici!

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

angi, cum e pupicu de dimineata? n-o fi doar cald de la expeditia pe plaja de ieri?

doc, mai ce tare e filmuletul ala! io nu pot sa pricep cum pot sa adoarma ei asa, "tsac" si gata, somn! e delicios si adorabil:) ashea, si, la inceputl diversificareii (cam 2 luni) e posibil s anu ia in greutate. pana se adapteaza organismul - asta daca nu e vorb de altceva - dar dupa aia recupereaza oricum. am vazut si poze cu serbanel si pupicu la "100m parchet" ca tot e olimpiada:))) sunt deliciosi amandoi:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Alina023, sunt cu sufletul alaturi de tine!!! Eu acum am aparut pe forum (desi va citesc de mult) si probabil ca nu ai apucat sa citesti din urma avand asemenea probleme. Sa iti dea Dumnezeu putere sa treci usor peste toate astea, sa te ierte si sa te iubeasca in continuare! Te cred ca a fost grea alegerea, dar probabil ca asa e cel mai bine pentru toata lumea. Sunt sigura ca le-ai cantarit f bine si ca ai ales solutia cea mai buna. pentru tine si pentru sufletelul care, sigur te va ierta si va veghea asupra voastra si a fratilor lui dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!
Emilia, sau cum te-o chema, aia desteapta, care e problema ta, ca nu am inteles bine.Ce te f... pe tine grija cum isi ingrijeste Honey, copilu. Eu zic sa iti vezi de treburle tale si de copiii tai si sa nu-ti vari nasul in treburile altora, mai ales daca nu cunosti intreaga situatie.

Alina023 sorry ca a trebuit sa recurgi la asa ceva.Sunt sigura ca nu ai vrut, ai fost fortata de imprejurari.Nici nu stiu ce sa iti mai zic sa te fac sa te simti mai bine (nu cred ca am cum).

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput