Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Alina ai de la mine o mare, mare imbratisare si imi pare rau ca nu exita cuvinte care sa te faca sa te simti mai bine in acest moment . Insa sunt convinsa ca tu esti constienta ca ai facut ce trebuia pentru tine si familia ta

Honey un pupic mare si pentru tine , stii tu de ce

Emilia ...fara cuvinte

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Neata!
Cati prima noapte a fost aproape un esec.dar perseveram!
honey...
Emilia nu stiu daca asa gandesti tu sau nu ai stiut sa te exprimi,dar oricum nu-i frumos.
Darene multumim de aprecieri,m-ai facut sa rosesc...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lala....unde a dormit bibi? la ea in pat? toata noaptea? la ea in camera? te am la ochi:) pusici la dodo mika:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, va pumpizez. merg sa muncesc, sa imbarc belgieni sclifositsi in avioane pentru istanbul si antalya:) si p-orma sa fac frumos la kiosk:) cu suplimlentare, sambata! ce oroare:)))) sunt un monstru! imi las copiii cu tatal de drept si merg sa muncesc! si ma si incanta ideea:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata fetele

ma bag si eu la subiectul emilia-honey-crese-etc
mai zilele trecute am descoperit un sb. la 'parintii intreaba..' despre mame 'denaturate'. adica mame care nu sunt mame bune dupa criteriile celorlalti. ma gandeam sa ma bag in vorba, caci ma simt tare 'denaturata' dupa criteriile altora. si dupa ce am vazut ce pot da cu rosii, oua si alte chestii care prisosesc unele in altele, ma bucuram ca la noi la odisee nu am vazut asa ceva. evident, mi-a cam trecut

si imi dau seama, dupa cum a fost discutia si mai demult, dragostea nu are unitate de masura. nu se masoara in mililitri de lapte de mama sau formula (dupa cum bine a spus iri) dar nici in cat de mult ai stat cu ei acasa dupa nastere, cate caciulite ii punem in cap sau de cate ori dam cu aspiratoul prin casa.

eu multumesc inca lui DD sau norocului de a nu fi nevoita sa ma intorc la serviciu. dar creatoarea sb. de care va ziceam sta in belgia, si acolo statul iti da concediu de ingrijire 3 LUNI. dup-aia, tup la cresa. este inuman, dar daca nu ai de ales... ti se rupe inima-n doua, dar asta e.
fiecare din noi cred ca incercam sa luam deciziile potrivite pentru copii, noi si familia noastra. nu putem spune nimanui ca ce facem noi e bun si la ei. mobila de la mine din bucatarie sunt sigura ca nu s-ar potrivi in nici o alta casa, asa ca n-are rost sa mai fac comparatii. parerea mea.

imi pare rau ca am ajuns sa citesc ca ne judecam , eu cand aud judecati am o vorba: "nici maica-mea nu are voie sa-mi vorbeasca asa". Si chiar nu are voie. imi pare rau ca s-a trecut aceasta linie aici, la noi.

si nu, nu cred ca suntem tabere. ar fi chiar ultimul lucru pe care mi l-as dori, sa tinem parte. nu scriu ca sa o apar pe honey sau sa o acuz pe emilia, ci ca sa va spun ca imi pare tare rau ca am citit ce am citit.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Shose .Ce mamica frumoasa esti,iar de Pipetzica Maria ce sa mai zic,e o dulce!
Honey pup mamica si scumpul Andrew sa se faca bine repede!

Lala_D am vazut si eu pozele cu Andrei cand le-ai postat dar nu am scris atunci.Arata de vreun anisor,are un par superb si o fata de ingeras.

Ellenuta mereu ma uit la pozele cu Eva pentru ca e atat de dulce!

EmiliaPop ce copii frumosi ai!Poate ne mai pui poze recente,desi sunt sigura ca nu prea ai timp.Pe Honey nu ar trebui sa o judeci asa de aspru,nu e asa de usor acolo din ce vad eu la stiri + eu consider ca e mai bine la cresa decat cu bona acasa - in State + Khalid a racit cu mine in casa si bunicii + e mai bine sa fie in compania si a altor persoane in afara de mama,al meu plangea de ziceai ca-l taie in brate la alte persoane pana cand au venit bunicii si am socializat mai mult cu cumnatii si copii lor.

Gatta pup pe Sara iubareata,al meu mai rar sta cu mainile de gatul meu.

Alina023 .

Irlandeza eu m-am indragostit de printesa ta roscata.Khalid se uita si el pofticios la ea si scoate sunete de uimire:"he he"

Monica_doc ce bine papa Serbanelul scump!Eu m-am luat dupa sistemul american care zice ca laptele e mai important pana la 9 luni cand mesele solide devin cu adevarat necesare ca aport de nutriente.Are si Khalid 3 mese solide/zi dar de cele mai multe ori completate cu lapte.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

ANGI cum e Pupi
Sper ca nu a fost decat un episod febril de la dintisori sau un strop de insolatie

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

acuma, ca sa raspund cu detalii:

GAtta, eu il cantaresc pe serban pe acelasi cantar, la dr., si e din ala electronic. acuma nu (mai) stau sa ma cramponez de cat are efectiv, ci de variatie -cat a luat.

da, face la kk peste zi de ma duce la sapa de lemn. care 4-5 kk pe zi in unele dati. asta e si impresia mea, ca nu asimileaza. vom vedea peste o luna.

Darene, l-am vazut pe khalid, e un dulcel, ce a crescuuut. (pe el chiar nu l-am mai vazut demult).

Elle, mercic, am vazut pe site-ul cela. o sa ma mai uit la pozele voastre sa numar cate elemente are, sa vad cam cat mi-ar trebui. deja nu mai exista colt ne-explorat si ma apuca si toate alea cand eu ii iau jucarii si el umbla tot dupa pungi, papuci, si orice altceva. si cand ma gandesc ca, in cazul fericit, o data pe saptamana il trimit 'in tabara' la buni, si acolo e si mai grav cu securizarea (ghivece maari pe jos etc etc). un de multumire.

mai fetelor, voi tot ziceti de tort de ziua lor.. io nu i-am facut deloc, doar o data, la 5 luni, a impartit cu sor-sa tortul pe care i l-am luat ei sa sarbatorim ca a luat premiul I. ei, lasa sa faca el 1,2,3 ani, savezi atunci torturi!!

miri, sa stii ca, cursa pe parchet cu Pupi nu a fost corecta, ca serban are viteza, nu gluma. la statul in fund pupi il ia ca timp, e mai tare acolo. cu alte cuvinte, relevant e un pentatlon, ceva [:P] si baga-i pe toti belgienii in avioanele lor!!

alina... .
te pup tare tare si stiu ca ai luat o decizie foarte grea pentru tine, iti sunt alturi cu ce ai nevoie...
repet id-ul de mess pt. cine vrea sau are nevoie: doctoru_de_cap

hai pupici

paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

elena (darene) sa stii ca ma gandeam si eu ca parca prea i-am scos laptele... cred ca de acuma, intre mese, ii dau de sete/foame, ca il pierd de tot si dup-aia nu mai am cum il intoarce.
voi ce ziceti fetele, asa, din experienta voastra?

paralelipipedic

Mergi la inceput

Elena merci mult si piticul tau e un frumos
De fapt cred ca la scutecelul nostru avem cei mai frumosi copilasi

Moni eu ma incadrez complet la subiectul ala cu mame denaturate in special cand e vorba de Bogdan dar si la Andrei
Si ai dreptate si mie mi-a lasat un gust teribil de amar in gura acest capitol ( si nu e de vina cafeaua de dimineata ).

Mai vroiam sa iti spun ceva : eu sunt convinsa ca pe undeva e o greseala cu privire la greutatea domnului inginer/ poet. Am vazut filmuletul cu sa mananc sa dorm si desi piti era sigur mai mic ca varsta acolo decat acum nu pare soro doar de 7 kg.
Bine nici Andrei nu e departe ...are 8 kg, abia atinse de 5 zile

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput